- 1 Haziran 2021
- 10
- 3
- 1
- 36
Sentinus Cafe de umay var baktırabilirsinarkadaşlar taksim beşiktaş tarafı ve de bakırköyy cafede baktırableceğimm falcı ismi yardımcı olurmusunuz
Kadıköy istanbul cafe olabilir canım. Çünkü ordaki Emre de orda. Cafede Hande ya da hazal diye bir isim de duymuştum. Eskiden ahmet vardı o cafede ben ona baktıryordumKadıköy babavanga hande’nin nerede olduğunu bilen var mı? Ayrılmış oradan ve ulaşamıyorum. Bilen varsa yazsın lütfen
Baba vangada tarotcu emre vardı bilirsin belki ondan bahsediyorumKadıköy istanbul cafe olabilir canım. Çünkü ordaki Emre de orda. Cafede Hande ya da hazal diye bir isim de duymuştum. Eskiden ahmet vardı o cafede ben ona baktıryordum
Adı ne aslıdır inşallahHatay’da bir falcı var arkadaşlar. Onun üstüne tanımıyorum. Falcı önerisi istedim sizden sırf beni daha mutlu edecek şeyler duyayım diye ama yine tek güveneceğimin o olduğunu anladım, dediklerini yaşıyorum birer birer. Ki anda da geçmişte de gelecekte de ne derse doğruyu söylüyor, ne yazık ki tecrübeyle sabit.Kendisiyle konuşurum izni olursa isteyenlere numarasını atarım. Ancak buna onay vereceğini de sanmıyorum
F falmeraklisiii lütfen bu sorduğum kişi olsunHerkese merhaba, ben farklı bir isimin peşindeyim. Antep’te yaşayan 2-3 yıl öncesinde de telefondan bakan birinin peşindeyim.iletişim bilgisi olan varsa lütfen bana yazsın.
“ANTEP Falcı ASLI”.
Zeynep bana da olumlu bir fal bakmıştı. Hem duygu ve düşünceleriyle alakalı çok çok olumlu şeyler söylemişti hem de o dönemde ayrıydık 20 gün içinde iletişim görüyorum hem de ortam şöyle şöyle olacak demişti 7 aydır neredeyse ayrıydık 4 gün sonra iletişim oldu ve dediği şekilde görüştük. Olumsuz dediği şeyler de çıktı mesela onların evine yıldırım düşecek çok üzülecekler dedi gerçekten de vefat haberi geldi. Zeynep’in özelikle ilk falında dediği bir çok cümleyi erkek arkadaşımın ağzından duydum. Sonraki bir falında o kadar iyi enerji almamıştım yaklaşık 1 yıldır hiç baktırmıyorum ona. Gerçi aylardır fal da baktırmıyorum.Bende şunu merak ediyorum kızlar bu Ritanın Zeynep'in hiçmi olumlu dediği kimse yok. Hep olumlu diyenle hep olumsuz diyen olamazki herkesin ilişkisi yaşadığı durum farklı. Bazı adamlar sevsede gebersede gelmez. Bazı adamlar sevmesede menfaat çıkarı varsada gelir yani tek doğru olmadığı gib hep olumsuzda olamaz yani
Teşekkürler yarın soracağımKadıköy istanbul cafe olabilir canım. Çünkü ordaki Emre de orda. Cafede Hande ya da hazal diye bir isim de duymuştum. Eskiden ahmet vardı o cafede ben ona baktıryordum
Zeynep bende daha kotuydu, hic tuttu diyebilecegim bir sey olmadi ama belki gelecek cikar belki bilmiyor. Iclerinde en kotu de Nakta, hem enerjisi kotu hem de bildigi bir sey yok.
Tekli baktirdim 50’ydi bir de uclu fali varmis galiba tarot kahve vs karisik o 70 lira. Sakin ve kibar biri bende agirlik vs olmadi.
+1Ben de Zeynep’in numarasını alabilir miyim?
İşte bende ona şaşırıyorum belki Zeyneb’e baktırıp çıkan neredeyse burada herkes Zeynep’te hem fikir çıkıyor diye. Ama hala falcı neden aranıyor ozaman. Bende çıkmamasını bilmiyorum bazen düşüncelerimizle insanların giyimine kadar etkiliyoruz bekli bilinç altına okadar işlediki yada bir kanal açtınız ve bazı ... yüzünden tamda dediği gibi oldu bunu kimse bilemez çünkü ben geçenlerde bir abimden bunu öğrendim dediki böyle varlıklı insanlara baktırmak yapabileceğin kendine en kötü şey fal için diyo. Kanal açarsın ve duymak görmek istediğin herşeyi gösterir yaşatırlarda dedi bu senin inancınla inanmanla alakalı ama sonrasında tüm kapılarını kapatırsın bereket rızk kısmet yalan söylerler vesvese verip insanları kullanırlar birdaha şakın böyle insanlarla muhattap olma dedi bilemiyorum belki yaptırıyorlar kanallarımız çok açıldı. Ben böyle birşeye şahit olmuştum bir kadına gitmiştim bana demiştiki sana herşeyi söylettiriyim mi demişti inanmadım bekle 2gün dedi mesaj atacak konuşacaksınız ve sana herşeyi söyleyecek dediğimde ben dedimki nasıl yani peki şu nolucak dediğimde dur kızım bunu ben yaptırıcam dedi ozamana gelince konuşuruz ve yemin ediyorum ben bunu yaşadım dediği saatte mesaj ve dediği gibi buluşup o cümleleri iğrenç cümleleri duydum. Yani ben bazı insanlarla top gibi oynayabildiklerini ve etkilediklerini düşünüyorum o yüzden ben o insanlara güvenmiyorum. Kaldıki dediğim gibi Zeynep benim kaç kere Zihni’mi okudu burada arkadaşlarada anlattım ben 4 kere baktırdım test etme şansım daha iyi oldu o gün düşündüğüm şeyleri bana aynen söyledi. 1hafya sonra fikrim değişti bu sefer onları söyledi yani banada üstelik %90olumlu dediği hiçbirşeyi yaşamadım keşke yaşasaydım bende sizin gibi olumlu dönüşler Mesajlar itiraflar alsaydım ama almadım belki inancım olmadığı için olabilirZeynep bana da olumlu bir fal bakmıştı. Hem duygu ve düşünceleriyle alakalı çok çok olumlu şeyler söylemişti hem de o dönemde ayrıydık 20 gün içinde iletişim görüyorum hem de ortam şöyle şöyle olacak demişti 7 aydır neredeyse ayrıydık 4 gün sonra iletişim oldu ve dediği şekilde görüştük. Olumsuz dediği şeyler de çıktı mesela onların evine yıldırım düşecek çok üzülecekler dedi gerçekten de vefat haberi geldi. Zeynep’in özelikle ilk falında dediği bir çok cümleyi erkek arkadaşımın ağzından duydum. Sonraki bir falında o kadar iyi enerji almamıştım yaklaşık 1 yıldır hiç baktırmıyorum ona. Gerçi aylardır fal da baktırmıyorum.
Günaydın dostlarİşte bende ona şaşırıyorum belki Zeyneb’e baktırıp çıkan neredeyse burada herkes Zeynep’te hem fikir çıkıyor diye. Ama hala falcı neden aranıyor ozaman. Bende çıkmamasını bilmiyorum bazen düşüncelerimizle insanların giyimine kadar etkiliyoruz bekli bilinç altına okadar işlediki yada bir kanal açtınız ve bazı ... yüzünden tamda dediği gibi oldu bunu kimse bilemez çünkü ben geçenlerde bir abimden bunu öğrendim dediki böyle varlıklı insanlara baktırmak yapabileceğin kendine en kötü şey fal için diyo. Kanal açarsın ve duymak görmek istediğin herşeyi gösterir yaşatırlarda dedi bu senin inancınla inanmanla alakalı ama sonrasında tüm kapılarını kapatırsın bereket rızk kısmet yalan söylerler vesvese verip insanları kullanırlar birdaha şakın böyle insanlarla muhattap olma dedi bilemiyorum belki yaptırıyorlar kanallarımız çok açıldı. Ben böyle birşeye şahit olmuştum bir kadına gitmiştim bana demiştiki sana herşeyi söylettiriyim mi demişti inanmadım bekle 2gün dedi mesaj atacak konuşacaksınız ve sana herşeyi söyleyecek dediğimde ben dedimki nasıl yani peki şu nolucak dediğimde dur kızım bunu ben yaptırıcam dedi ozamana gelince konuşuruz ve yemin ediyorum ben bunu yaşadım dediği saatte mesaj ve dediği gibi buluşup o cümleleri iğrenç cümleleri duydum. Yani ben bazı insanlarla top gibi oynayabildiklerini ve etkilediklerini düşünüyorum o yüzden ben o insanlara güvenmiyorum. Kaldıki dediğim gibi Zeynep benim kaç kere Zihni’mi okudu burada arkadaşlarada anlattım ben 4 kere baktırdım test etme şansım daha iyi oldu o gün düşündüğüm şeyleri bana aynen söyledi. 1hafya sonra fikrim değişti bu sefer onları söyledi yani banada üstelik %90olumlu dediği hiçbirşeyi yaşamadım keşke yaşasaydım bende sizin gibi olumlu dönüşler Mesajlar itiraflar alsaydım ama almadım belki inancım olmadığı için olabilir
Ben Zeynep Hanımı ilk defa duydum. Bakma tarzı farklı derken ne demek istiyorsunuz açabilir misiniz?Günaydın dostlar
Zeynep’in olumlu ve olumsuz dediklerinin çoğunu yaşayanlardanım ben de,tarzı diğer varlıklarla bakanlardan farklı biliyorsunuz
Ben onun bakım tarzını bu durumlardan anlayan bir hanıma sormuştum
Dediği şu oldu,gereksiz kontes hanım,ancak ve ancak merak ettiğiniz kişi düşüncelerini sesli olarak ifade ederse bu durum sözkonusu olur
Ve baktırmamam gerektiğini ifade etmişti
O nedemek oluyo onu anlamadım canım "ancak ve ancak merak ettiğiniz kişi düşüncelerini sesli olarak ifade ederse bu durum sözkonusu olur" ben bu durumu serpil denen kadında da yaşamıştım. O gün onun dediği herşeyi gerçek olacak sanıdm. Bana öyle şeyler söylediki işte bu ozamanki kişi için sana bunları bunları söylicek dedi bu çocuğun düşüncesi bu hayatı bu dedi kadının söylediği her cümleyi ama kelimesi kelimesine söyledi ama ama diğer söylediği şeyler okadar imkansız ötesi şeylerdiki yani mümkün olmayan seneryo vari şeylerdi ve işin garip tarafı o dediği şeylerin hiçbiri doğru çıkmadı doğru değilmiş tam tersiymiş ama ben o cümleleri nasıl duydum nasıl birebir söyledi hala bilmiyorum. Buda başka bir kadın Ankarada Serpil diye biri diğeri de farklı bir şehirde bir kadınGünaydın dostlar
Zeynep’in olumlu ve olumsuz dediklerinin çoğunu yaşayanlardanım ben de,tarzı diğer varlıklarla bakanlardan farklı biliyorsunuz
Dediği şu oldu,gereksiz kontes hanım,ancak ve ancak merak ettiğiniz kişi düşüncelerini sesli olarak ifade ederse bu durum sözkonusu olur
Şöyle sanırımO nedemek oluyo onu anlamadım canım "ancak ve ancak merak ettiğiniz kişi düşüncelerini sesli olarak ifade ederse bu durum sözkonusu olur" ben bu durumu serpil denen kadında da yaşamıştım. O gün onun dediği herşeyi gerçek olacak sanıdm. Bana öyle şeyler söylediki işte bu ozamanki kişi için sana bunları bunları söylicek dedi bu çocuğun düşüncesi bu hayatı bu dedi kadının söylediği her cümleyi ama kelimesi kelimesine söyledi ama ama diğer söylediği şeyler okadar imkansız ötesi şeylerdiki yani mümkün olmayan seneryo vari şeylerdi ve işin garip tarafı o dediği şeylerin hiçbiri doğru çıkmadı doğru değilmiş tam tersiymiş ama ben o cümleleri nasıl duydum nasıl birebir söyledi hala bilmiyorum. Buda başka bir kadın Ankarada Serpil diye biri diğeri de farklı bir şehirde bir kadın
Zeynep benim kendi kendime düşündüğüm kimseye anlatmadığım şeyleri söylüyor belki bu benim izin vermemle alakalıdırŞöyle sanırım
Merak ettiğim kişi benimle ilgili düşüncelerini birine anlattı ya da bazen insan sesli düşünür bunun gibi diyeyim
Çok da sormadım açıkçası
Ben de zeynep’in numarasını alabilir miyim ?Günaydın dostlar
Zeynep’in numarasını alabilir miyim?Zeynep benim kendi kendime düşündüğüm kimseye anlatmadığım şeyleri söylüyor belki bu benim izin vermemle alakalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?