- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Canım Allah hep güzellikler göstersin bize, hepimize, insallahBitanem benim, yemin ederim sen begenince ben daha cok seviniyorum. Cunku nolursa olsun parayi kolay kazanmiyosun. Insallah cikar insallah. Evet canim senin benimle paylastigin da inanilmaz iyiydi . Bunun icin sana minnettarim. Asil senin kalbin pirlanta, iyi ki varsin
evet aynı fikirdeyim ben de kesinlikle, gerçek falcılar su falı bakar ve görür, tarot bence de fal diil enerji okuması, kahve de acıkcası ben de bakıyorum ve bakamayan da sekillere bakıp sallıyor yorum yapıyor o yuzden bana da cok anlamlı gelmiyor. su cok farklı bence, hissi olmayan bakamaz, hani bakıp bir yol cizebilecegi bir sey yok cunku suda. iyi falcı su falında belli olurBu arada kizlar sunu soylemek istiyorum; tarot bos bir fal, o an ki enerji sadece. Bunu falcilar kendileri soyler hep. Kahveyi zaten tamamen sacma bulurum, benim baktirdigim her zaman su falidir. Ayrica bayana baktiranlar nolur paylassin, birbirimize yardimci olalim.
Canim cok uzuldum begenmemene. Ozaman yeni arayislara gecicez demektir. Bende uzuluyorum valla tavsiye edip begenilmeyince.kızlar selam. şu telefondan bakan 1yesilcam1 adlı arkadaşımıza ben ve arkadaşım bugün baktırdık pek beğenmedikkomşu teyze falı gibiydi bide ihtimalleri söyledi yani olur olmaz gibi okadar. arkadaşımada öyleymiş 5 yıl sonrasını anlatmaya çalışmış o zamana kim öle kim kala
1yesilcam1 çok sağol önerin için yinede
Ben de gecen ay bakmistim uzaktaydi, herhalde ara verdiUyumsuzun bir kaç dedigi bana da çıkmıştı ve bir arkadaşıma geçmişte ,o da çatır çatır söyleyenlerden ama girmiyor sanırım arada bir baktım tellweye yoktu .Ya da ben denk gelmedim.
Ritayı bende duymuştum telde bakıyorsa nosunu atar mısın?Rita unlu bir falci eskiden daha da unluymus o yuzden Havin oradan taniyordur. Eskiden iyi biliyormus simdi cok iyi degil diyorlar ama bende Rita en iyisiydi telde baktirdiklarim icinde Havin de en vasatlardan biri, sen soyleyince soyle demistim aslinda diyen ve karsindakini aptal yerine koyan falcilari hic sevmem Havin bunu yapiyor gercekten.
bende onun ilk falini begenmisdim sonra 2. de tam zitini anlatmisdi saten dedikleride olmadi. anlik iyidi gibiydi ama fal sorusunda fazla detay verdikden sonra ani bilirlerKızlar İrem Sayına baktırdınız mu?
Duygu Auraya ikinci kez baktırdım ilkini beğenmiştim .
İkinci falı ilkiyle tamamen zıt şok oldum.
Yani tuhaf geldi.
Sevgi derman a ikinci kez attım ilk falıyla çelişki yok tamamen devamı şeklinde.
Ama Duyguya çok şaşırdım açıkçası.
Nasıl bakıyor telefonla mıMerhaba kızlar olayın şokunu halen daha atamadım yedi sülalemi aradım tanıdığım ne kadar kişi varsa hepsine anlattım ve halen daha anlatmaya devam ediyorum üstümden şoku atmış değilim 7 saat geçmiş olmasına rağmen sosyal medyadan bir reklamda gördüm fal İçin yazdım adam hanemin içinde kaç kişi olduğundan tut çalışma arkadaşlarımın ismine kadar bildi bu nasıl olur halen daha şaşkınım fala merakım çoktu ilk kez bu kadar açık bilgi veren birine denk geldim çok şaşkınım
Evet Telegramla yazdı adı mı soyadı mı ve doğum tarihi mi yazdım inanın şoku atmış değilim 3 yıl olduğum ameliyatı çocuklarım adını kızımın çıktığı çocuğun adını bile söyledi çok şaşkınım ilk kez verdiğim paraya bile üzülmedi her fal baktırdıüımda pişman olurdum verdiğim para bu adam farklı bir şeydiNasıl bakıyor telefonla mı
Şaşkınlıkla yazım hataları yapmışım 3 yıl önce olduğum ameliyatı bile söyledi ilk kez fal İçin ödediğim paraya üzülmedim vallahi helal olsun o para çok iyi bakıyor bu adam başka bir boyutta bakıyor tasfiye ederim baktıran olursa lütfen yazsınEvet Telegramla yazdı adı mı soyadı mı ve doğum tarihi mi yazdım inanın şoku atmış değilim 3 yıl olduğum ameliyatı çocuklarım adını kızımın çıktığı çocuğun adını bile söyledi çok şaşkınım ilk kez verdiğim paraya bile üzülmedi her fal baktırdıüımda pişman olurdum verdiğim para bu adam farklı bir şeydi
Gülümmm biraz daha bilgi alabilirmiyizŞaşkınlıkla yazım hataları yapmışım 3 yıl önce olduğum ameliyatı bile söyledi ilk kez fal İçin ödediğim paraya üzülmedim vallahi helal olsun o para çok iyi bakıyor bu adam başka bir boyutta bakıyor tasfiye ederim baktıran olursa lütfen yazsın
Her şeyimi bildi benim bildiğim kimsenin bilmediğini etrafımda olan kişilerin isimlerini hangi şehirde yaşadığı mı aklınıza gelebilecek her şeyi biliyor.yakınımda ölen kişinin adını bile bildi kendi ailemden baktıran kişiyle yazışıyorum size yazarken tek ben şaşkın değilim akrabamın kızının kocasının ilk karısının adını ve çocuklarının sayısını bile demiş muhteşem bir falcı bir sorunum var o dediklerini yapacağım bakalım nasıl sonuçlanacak yazarım sonuç aldığımda tekrarGülümmm biraz daha bilgi alabilirmiyiz
Sosyal medyadan da bulmuş olamaz mıEvet Telegramla yazdı adı mı soyadı mı ve doğum tarihi mi yazdım inanın şoku atmış değilim 3 yıl olduğum ameliyatı çocuklarım adını kızımın çıktığı çocuğun adını bile söyledi çok şaşkınım ilk kez verdiğim paraya bile üzülmedi her fal baktırdıüımda pişman olurdum verdiğim para bu adam farklı bir şeydi
Kullanıcı ismi nedir ?Her şeyimi bildi benim bildiğim kimsenin bilmediğini etrafımda olan kişilerin isimlerini hangi şehirde yaşadığı mı aklınıza gelebilecek her şeyi biliyor.yakınımda ölen kişinin adını bile bildi kendi ailemden baktıran kişiyle yazışıyorum size yazarken tek ben şaşkın değilim akrabamın kızının kocasının ilk karısının adını ve çocuklarının sayısını bile demiş muhteşem bir falcı bir sorunum var o dediklerini yapacağım bakalım nasıl sonuçlanacak yazarım sonuç aldığımda tekrar
Varliklari vardir, ani net gorebiliyorlar. Sana buyuk bir ihtimalle uzak gelecek konusmamistir net olarak, ani biliyor cogu falci. Detay isme kadar hatta annelerinin ismine kadar bilen falci var ama gelecek yok cunku danistiklari varliklari da bilemiyor gelecegi.Merhaba kızlar olayın şokunu halen daha atamadım yedi sülalemi aradım tanıdığım ne kadar kişi varsa hepsine anlattım ve halen daha anlatmaya devam ediyorum üstümden şoku atmış değilim 7 saat geçmiş olmasına rağmen sosyal medyadan bir reklamda gördüm fal İçin yazdım adam hanemin içinde kaç kişi olduğundan tut çalışma arkadaşlarımın ismine kadar bildi bu nasıl olur halen daha şaşkınım fala merakım çoktu ilk kez bu kadar açık bilgi veren birine denk geldim çok şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?