Ben anlik durumlari bilene bile raziyim artik, Rita nokta atisli bildi bende hep soylerim. Bir daha anlik merak ettigim bir sey olursa baktiririm tekrar ona.Onu çoğu söylüyor önemli olan çıktımı. Hatta Rita ve Seyhan bu konuda en iyisi ama gelecek asla çıkmıyo :)
o
Ritadan baska anlik olarak begendigin biri oldu mu acaba? Olduysa bilgilendirirsen sevinirim yoksa birazdan falalem rezzana aticamBen anlik durumlari bilene bile raziyim artik, Rita nokta atisli bildi bende hep soylerim. Bir daha anlik merak ettigim bir sey olursa baktiririm tekrar ona.
Dikkatli okumamışsın sanırımAnladim canim durumu sende bir problem yok zaten, Zeynep disinda bir falci onerelim deniyor, forum da oneri icin var isteyen baktirir kimse zorla telefonunu verip buna baktiracaksin demiyor sonucta, Ben de aldim senden tel nosunu ama bulunsun diye, ilerde yeniden baktirasim gelirse een azindan denemedigime baktiririm diye dusunmustum. Ne fallarimiz alakasiz oldu gelip tavsiye edene sikayet etmedik. Iade etmesi bile dedigim gibi hicbir falci yapmaz, 1 saat zaman harcamis. Dekont da paylasilabilir iade edildiginin ispati icin kisisel bilgiler isim telefon adres vs icermedigi surece hicbir sorun yok bu kisi neden bu kadar tepki verdi anlamadim.
Bu kadar avukatla ugrasilacak bir sey degil acikcasi avukata da verdigini sanmiyorum bu yuzden :) Insanlar ne ozel mesajlasma ifsa ediyor unlulere ait olanlar bile var, forumda iki anonim uyenin mesajlasmasi ifsaya girmez en basta burada isimleriniz gercek fotograflariniz yok cunku.Dikkatli okumamışsın sanırım
Falcı benden özür diledi ama özel yazışmaların burada paylaşılmaması gerekir
Yesilcam kullancısını resmi olarak şikayet ettim, bana ait dekontu burada kimse paylaşamaz.
Falcıdan iade isteyen ben değilim kendi mahcubiyeti nedeniyle iade istedi çünkü 39 dk şık konuşmada hep sordu ve anlattım bakamadığını anlayınca kendi de bozuldu benden önceki arkadaş da beğenmemiş.
Falın çıkıp çıkmaması hiç önemli değil konu bu değildi, yesilcam başka bi yere getirdi, ben başka birşey yazmayacağım çünkü şikayette bulundum avukat arkadaşım da konuşmaları inceledi
Kimse kimseye ait dekont, yazılı belge vs.. bilgileri kvkk gereği 3. Şahıslarla paylaşamaz yaparsa da bunun bedelini öder
falcı kadın defalarca özür diledi dekontu yesilcama attığı için başka diyeceğim yok..
Ritadan baska anlik olarak begendigin biri oldu mu acaba? Olduysa bilgilendirirsen sevinirim yoksa birazdan falalem rezzana aticam
Olumsuz konusuyor mesela bir sey sordun olacak mi diye olmayacak diyor net sekilde, durup duruken bazi negatif falcilar gibi karanlik seyler soylemedi bana. Moralim bozulmadi hatta eglenmistim falda bence komik bir kadin.Rita için olumlu konuşan da çok,çok olumsuz konuşuyor moral bozuyor sinir bozuyor diyen de çok,arada kaldım...
Karışmak istemem ama burada bir fal için kimsenin kimseyi kırması hoş değil. Banada çok iyi dedikleri kişiler berbat cıktı. Ama napalim falın garantisi ne yazık ki yok. Herkes boş yere geriliyor. Bence bu gerginliğe gerek yok. Yesilcamla özelde konusmuslugum yok. Herhalde o da kanıtlamak istedi. Banada burada övülen herkes tek birşey bilemedi hatta tersini bildikleri için zamanım boşa gitti. Onlar para kazanıp eğlenirken burada insanlar birbiribe dusuo. Iki günlük dünya için bence değmez. Zaten olacak olan oluo.Dikkatli okumamışsın sanırım
Falcı benden özür diledi ama özel yazışmaların burada paylaşılmaması gerekir
Yesilcam kullancısını resmi olarak şikayet ettim, bana ait dekontu burada kimse paylaşamaz.
Falcıdan iade isteyen ben değilim kendi mahcubiyeti nedeniyle iade istedi çünkü 39 dk şık konuşmada hep sordu ve anlattım bakamadığını anlayınca kendi de bozuldu benden önceki arkadaş da beğenmemiş.
Falın çıkıp çıkmaması hiç önemli değil konu bu değildi, yesilcam başka bi yere getirdi, ben başka birşey yazmayacağım çünkü şikayette bulundum avukat arkadaşım da konuşmaları inceledi
Kimse kimseye ait dekont, yazılı belge vs.. bilgileri kvkk gereği 3. Şahıslarla paylaşamaz yaparsa da bunun bedelini öder
falcı kadın defalarca özür diledi dekontu yesilcama attığı için başka diyeceğim yok..
Katiliyorum. Bence falin tutmadigi belli oldugu an yani basladi soyledikleri tutmadigi an daha fazla uzatmadan sonlandirilmali. Birsey satin aldigimizda memnun kalmayinca iade aliniyor, falda tamamen sansa kalmis karsindaki uydursa bile ucreti vermek zorundasin. Falci boyle boyle farkli 15 kisiye baksa ihya olur zaten.Karışmak istemem ama burada bir fal için kimsenin kimseyi kırması hoş değil. Banada çok iyi dedikleri kişiler berbat cıktı. Ama napalim falın garantisi ne yazık ki yok. Herkes boş yere geriliyor. Bence bu gerginliğe gerek yok. Yesilcamla özelde konusmuslugum yok. Herhalde o da kanıtlamak istedi. Banada burada övülen herkes tek birşey bilemedi hatta tersini bildikleri için zamanım boşa gitti. Onlar para kazanıp eğlenirken burada insanlar birbiribe dusuo. Iki günlük dünya için bence değmez. Zaten olacak olan oluo.
Anda nasıl sence anı iyi biliyormu?Olumsuz konusuyor mesela bir sey sordun olacak mi diye olmayacak diyor net sekilde, durup duruken bazi negatif falcilar gibi karanlik seyler soylemedi bana. Moralim bozulmadi hatta eglenmistim falda bence komik bir kadin.
Bende muthis bildi yani dumur oldum diyebilirim cunku cok detay bir seyi telefonu actigi gibi soyledi ki kimseye o kisiyle alakali bir fal baktirmamistim, bilmesi zor birseydi. O kisiyle olmayacagini da bildi.Anda nasıl sence anı iyi biliyormu?
Tamamdır canım teşekkür ederim.Bende muthis bildi yani dumur oldum diyebilirim cunku cok detay bir seyi telefonu actigi gibi soyledi ki kimseye o kisiyle alakali bir fal baktirmamistim, bilmesi zor birseydi. O kisiyle olmayacagini da bildi.
Sen yazınca deneyesim geldi de fala gelecekteki olaylara inancım yok da anda da inancım hiç kalmadı. Pahali mi bu hatunun falı?Bende muthis bildi yani dumur oldum diyebilirim cunku cok detay bir seyi telefonu actigi gibi soyledi ki kimseye o kisiyle alakali bir fal baktirmamistim, bilmesi zor birseydi. O kisiyle olmayacagini da bildi.
Amin amin arkadaşımBenimde inancım yok. Olsaydı baktıracaktım. Olumsuzları duymak istersem Zeynep i ararım. Bende olumsuzlardaki tek nokta atışlı kişidir kendisi olumlu dediklerine takılmam çünkü asla bilemio. Zaten çok zor bir dönemden geçiorum o yüzden fala sarmak istemiorum. Halime çok şükür diorum çok çok kötü durumda çok kötü şeyler yaşayanlar var. Kendimi bir vegan olarak vegan tariflere verdim. Bol bol yemek yapıp yiyorum. Kilo almak bile o zehirli dili olan falcılardan bin kat iyidir. Bi de bilmiş bilmiş arkadaşıma istemio bu çocuk seni asla barışamazsın diyip çocuğun bir hafta sonra evlilik teklifiyle gelmesi ve şu an evli olmaları. Ya gerçekten boş iş ama nedense devam ediyoruz. İnşallah hepimiz kurtulacaz. İyi işler,iyi eşler,iyi evlatlara sahip olucaz. Kimin ne istiosa Allah gönlündekini nasip etsin. Zaten kalıcı olan bir yer değil. Birbirimizi üzmeye değmez.
Ben baktirali 1 sene oldu o zaman 75 ti ve piyasadakilerin biraz altiydi. Simdi 150-200 olmus olabilir ama daha fazla degildir. Gelecek bir sey soylemedi ama anlik ne soylediyse dogruydu yani bende bildi belki de bilemiyorum baktirdigim en iyi faldi. Gelecek net degil sadece biriyle tanisacaksin dedi bir kac ozelligini soyledi o kadar, zaman da vermediSen yazınca deneyesim geldi de fala gelecekteki olaylara inancım yok da anda da inancım hiç kalmadı. Pahali mi bu hatunun falı?
Bu uygulamadaki falcilar gercekten hic birsey bilemiyorlar , 2ay önce olumlu konussan falcilar simdi tam tersini söylüyorlar bide böyle ukalaca söylüyorlar bilmis bilmis , eger Olumsuza Bunlari iki ay öncesindede görmeleri lazimdi , Ben kendisini falci olarak hitap edenlerden bunlari bekliyorum , Ben gercekten artik tövbe ettim , kesinlikle hic birine parami Helal etmiyorum ,en iyisi bilincalti temizligi ve oluruna birakabilmek sonra zaten sana olan sana gelir , bence hepsi attip tuttuyor ,anlik durumu bilen olsada atip tutmusdur , türkcem biraz bozuk bu arada :) kusurma bakmayinBenimde inancım yok. Olsaydı baktıracaktım. Olumsuzları duymak istersem Zeynep i ararım. Bende olumsuzlardaki tek nokta atışlı kişidir kendisi olumlu dediklerine takılmam çünkü asla bilemio. Zaten çok zor bir dönemden geçiorum o yüzden fala sarmak istemiorum. Halime çok şükür diorum çok çok kötü durumda çok kötü şeyler yaşayanlar var. Kendimi bir vegan olarak vegan tariflere verdim. Bol bol yemek yapıp yiyorum. Kilo almak bile o zehirli dili olan falcılardan bin kat iyidir. Bi de bilmiş bilmiş arkadaşıma istemio bu çocuk seni asla barışamazsın diyip çocuğun bir hafta sonra evlilik teklifiyle gelmesi ve şu an evli olmaları. Ya gerçekten boş iş ama nedense devam ediyoruz. İnşallah hepimiz kurtulacaz. İyi işler,iyi eşler,iyi evlatlara sahip olucaz. Kimin ne istiosa Allah gönlündekini nasip etsin. Zaten kalıcı olan bir yer değil. Birbirimizi üzmeye değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?