Kızlar annem benim için tam usulüne uygun bir istihare yapmıştı. Böyle kıbleye dönük uyuyarak dua okuyarak namaz kılarak falan. Bir konu için danışmıştı ve konu çok hayırlı dedi,yeşil gördüm ışık gördüm güzel uyandım iyiydi yani dedi. Sonuç tamaaaaaamen olumsuz olmuştu bilginize. Bu arada size ilginç bir deneyimden bahsetmek istiyorum belki işinize yarar. Yeri değil belki burası ama ben geçen sene uyanık istihare diye bir uygulama yaptım. Nasıl yapıldığını unuttum ama basitçe söyliyim,namaz falan kılıyordunuz istediğiniz vakitte,namaz bitince selam verip ayağa kalkıp sorunuzu ya da hacetinizi sorup ihlas suresini okuyordunuz. Ben hem kendim hem de ablam için yapmıştım. İşte ihlas süresini gözünüz kapalı ayakta okumaya devam ediyorsunuz,eğer olacaksa ya da hayırlı ise beni "sağ tarafa",olmayacaksa ya da hayırsızsa beni "sol tarafa" döndür diyorsunuz ve o sırada halen ihlas suresini okumaya devam ediyorsunuz. Ben bunu yaptım ve hem kendim hem ablam için sola döndüm. Başka bir soru sorduğumda ise sağa döndüm. Ablama söyledim o inanmadı. Sen evliyamısın da seni döndürecekler vs dedi

konu olumsuz olduğu için konduramadı. Herneyse kızlar,sonuç gerçekten de öyle oldu. Bilginize.