İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar, su "prensesbihter" adli uyenin Zeynep olduguna yemin edebilirim ama ispat edemem. Haberiniz olsun.

Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra

Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
Rahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.

Arzu konusulmusken yazayim: mayis ayi icin bir iki sey demisti onlarin gerceklesme ihtimali yok gibi. Zaten kiytirik bir faldi. Kufur etmek istemem sitede ama o derece kiytirik bir faldi. Nasil bu kadin buralarda konusuluyor anlamiyorum ya. Bana gore dolandirici tipli biri.
Zeynep de ayni sekilde coook konusuldu hakkinda ama hala ara ara konusuluyor pes ona da baktirmayi cok dusunmus en sonunda vazgecmistim artik iyice sogudum. Zeyneple arzu ayni anda konusulmaya baslaniyor buraya da degisim sart

Bir ÇIKMAYAN FAL haberi
Safiye nin kesin olacak dediği sen ne yok desen bile orası olacak dediği yerden dun olmadigina dair mail geldi. Yanı patladi. Diğer dediği olumlu da olamaz zaten ben asla o dediği kişiyi görmek istemem. Safiye de olmadi yani. Varsa yeni birileri soleyin

Rahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.
Bu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yok

Zeynebin hesabi var burada
Ve lutfen boyle yorumlar yapmaya devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…