- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Zeynep mi Arzu
Kesinlikle Zeynep kişinin aklından geçenleri birde görüşme görüyorsa görüntü olarak dedikleri çıkıyor bende arzu boşZeynep mi Arzu mu? ne diyorsunuz?
Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
Rahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
Bana da çok olumlu baktı dedikleri de olduZeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
canım bana yazar mısın merak ettimBen birine baktırdım çok beğendim isteyen olursa yönlendiririm kızlar enerji ile bakıyor baya memnun kaldım ben. Arzu gibi keyfine davranıp 2 kelime sallayacagına bunu denerim dedim.
bu kişiye benimarkadaşım baktrdı maalesef çok kötüydücanım bana yazar mısın merak ettim
Bana dedi doğum gününde bir haberle sana gelecek mayıs ayı bitmeden barışacaksınız yüzde bi milyon dedi, benim doğum günüm geçti ses yok. Mayıs bitmedi bakalım gerçekten mayısta gelecek miSafiye nin fali çıkan var mı??
Sen en son kime baktırdın cnmSafiye nin fali çıkan var mı??
Bu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yokRahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.
Safiye yeSen en son kime baktırdın cnm
Zeynebin hesabi var buradaBu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yok
Ve lutfen boyle yorumlar yapmaya devam edinRahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?