İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköy Kafe Baba Vanga’da Hazal Hanım vardı fal bakan. Kendisi artık orada değil ama ulaşmak istiyorum. Tanıyan birisi ulaşabilmemi sağlarsa memnun olacağım.

selam kızlar yıllar sonra bende döndüm bu fal işlerine bir çok uye ıle aramadıgımız falcı kalmamıstı :) ben eskılerden cok iyi olan bi kac kişiyi buldum ama isim verip reklam denilmesin. varsa oneri ozelden yazarmısınız özellıkle yıldızname bakan

Siz kimleri buldunuz? Memnun kaldığınız var mı?

Siz kimleri buldunuz? Memnun kaldığınız var mı?
elmira vardı gecen ay ona baktırdım yiğit var çoook eskilerden eski performansı kalmamış ama anda iyiydi dideme baktırdım burda bir ara çok meşhur etmişlerdi seveni de vardı sevmeyeni de sadece yıldıznameye dönmüş biraz pahalı geldi ama basarılıydı üsküdarda han içinde bakan arzu var ona baktırdım oda fena degildi. sizin varmı anda iyi olan detay veren birisi

arzu ve yiğite baktırdım aynalı arzu sanırım ben memnun kalmadım yiğtinde dedikleri çıkmadı anda iyi evet

elmira nasıl

Eveeeettttt bende baktırdıklarımı sıralayayım...
Falcı Yiğit: Bir kaç kez baktırdım anda ve geçmişte kişilik analizinde gaaaayet iyi.Her seferinde pembe bir tablo çizdi ve asla çıkmadı gelecek vadeleri..Zamanı geçtiği hâlde olursa güncellerim.
Falcı Kamer:Bir kez Su falı baktırdım.Uzuuuuuuuuuunnnnnn bir yazı şeklinde attı falı.Anda ve Kişilik analizinde gayet iyi...Gelecek olarak çok yuvarlak düşünceler, ihtimaller yazdı.Çıktımı dedikleri Hayır...Ve o uzun yazıda çok fazla tekrar eden cümleler var.
Falcı Şimay: Bir kez Su falı baktırdım.Dobra bir kadın.An ve geçmişte gayet iyi.Kişilik analizleri yerinde.Herkesin aksine Bundan sana hayır yok daha çok alışmadan kes at dedi.Bir yerdede haklıydı.Olumsuz konuştuğu için herhangi bir konuda vade vermedi..Ama genel olarak bence güzel bakıyor.
Falcı Enes: Bir kez Su falı baktırdım.Uzun bir sesli mesaj şeklinde baktı 40 dklık bir süre...
Anda ve geçmişte buda iyi, ama gelecek çıkmadı ve sürekli ihtimal dahilinde cümleler kullandı...Şu olabilir, bu olabilir.Bir daha baktırmam diye düşünüyorum.
Asmin Cafe Ezel:Bir kez su falı baktı...Kayıt almama izin vermedi.Ama tuhaf derecede pembe tablosuyla yeterince aklımda yer etti.Ve aslada dediği gibi olmadı.Saçma sapan bir faldı.Tam olarak saçma sapan.Bu kadar her şey pembe olsa fellik fellik fal neden baktırayım.Bir daha asla.
Falcı Yeliz:Bir kez su baktırdım.Kayıt almama izin vermedi.Vaov bir fal değildi.Sıradan bir faldı, üstelikte pahalıydı.Verdiği vadelerde çıkmadı Tekrar denemem..
Fal Evi Baran: Bir kez Su falı baktırdım.Detaylı bir fal dedi ama sıradan bir faldı.Sorularıma geçincede iki üç soru sonrasında mırın kırın etti.Dediğide çıkmadı.Tekrar baktırmam.
Ares Levi: İki kez Tarot ve Katina olmak üzere baktırdım.Anda,geçmişte,kişilik analizinde gayet başarılı ama gelecek fos
Zeyzey: Horary tekniğiyle baktırdım,Tahminler doğru ama tekrar baktırmam.Bana göre değil.
Kedinin tarotu: Tarot baktırdım. Çok Uyguna bakıyor, Anda gayet iyi...Gelecek olarak bilmiyorum yeni baktırdım
ÜnlüfalcıKaan: Dolandırıcı.İnstagram hesabını kapatmış.Tekrar başka isimle cortlarsa temkinli olun.
Bir Yolun Var Mars:Katina falı baktırdım.Uygulama falı olarak güzel bakıp analiz etti..Sorduğum sorulara verdiği cevaplarda doğru çıktı.Yani iyi...Yüzyüze yada sesli baktırma şansım olsa tekrar denerdim.Uygulamadan baktırmak isteyenler deneyebilir.Ben Uyguluma falı çok zorda kalmadıkça istemiyorum
Bir Yolun Var Berk: Anı, benim karakterimi, karşımdakinin karakterini hislerini gayet güzel analiz etti.Olacak dediği bir durum çıkmadı.Ama bu olmayacak dediği olmadı gerçekten Diğerinde dediğim gibi uygulama falcısı isteyen deneyebilir...

Gördüğünüz gibi arkadaşlar...Bu saydıklarım benim Yılbaşından şimdiye dek baktırdıklarımdı.Geleceği takır takır bilen yok...En azından bende bakımları böyleydi Anı ben zaten biliyorum, geçmişide...He şu olabilir karşındakinin hislerinden emin değilsindir..Yada haber alamadığın biri vardır... Eyvallah baktırılır.
Ama ben gelecektende öngörüleri 12 den vuran biri istiyorum yaaa Yokmu?

Birde unutmuşum dün Symbol Nerimana Su baktırdım.
Benim tipimi karakterimi bildi sadece... Karşı tarafın bana olan davranışlarını falan hiç bilemedi...Kırklı yaşlardasın galiba dedi, hayır deyince hımmm ben o kadar sudan göremem dedi Tatlı bir kadın eyvallah benide çok sevdi uzaktan bile,enerjisi falan güzel ama bilemediki...Hep ben sordum o cevapladı.Ben bilgimi alıp tak tak tak sayacak insan istiyorum.Öyle falcılar varki aklını okuyup sen daha sormadan hayır o öyle değil böyle olacak diye cevabı veriyor... Neriman isim harf veriyor diyenler var...Nerdeeee bende tık yok.Gelecek adına inanılmaz olumlu konuştu.

Ben Nerimana bidaha uzaktan baktırmam, yolum düşerse gözegöz baktırırım ondada vasat olursa dahada asla.

telefonda mı baktırdınız çünkü yüzyüze baktırdığımda bana epey detay bilmişti sokolacak kdr detay! kişileri birebir harfleriyle tarif etti,yüzyüze önce kahve baktırmıştım, kartlarla da cevaplamıştı acıkcası sorulara verdiği cevaplarda doğru gibiydi bekliyoruz, ayrıca çok olumlu konuştu demişsiniz bende olumlu konuşmadığı cok olmuştu.hatta şaşırtıcı derecede ben sende öyle bişey görmüyorum yakın zamanda dedği oldu sorduğum soruya..

bende telefonda baktırdım ve şok olacak hiç birşey bilemedi o kadar yüzeysel bir faldı ki anlatamam bbelki yüz yüze baktırınca daha iyi olur ama yolum ne zman düşer o taraflara bilmiyorum istanbulun girişinde oturuyorum :))

Ben de yuzyuze baktırdım harfler verdi ve çok net konuştu .bi knuda imkansız dediğim şeye vadesiyle çıktı.ben de nerimandan memnun kaldm

`