- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Sibel genç biri 178e yakın ince zayıf taş çatlasın 38_40 yaslarinda :))Bende sibele baktırdım artık Sibel yada başka biri bilmiyorum böyle orta yaşlı bir abla sesiydi.
Bende durumları iyi gördü ys birşey diyemicem ..
Gelecek uzun vade o yüzden konuşamıyorum o konuyu bilemem de.
Şimdiye kadar bunları söyleyen olmamıştı nokta atışları var .
ben baktırdım canım tam fal gibi gelmedi sohbet ediyo gibiydiEmine diye biri varmış, önerildi ama ona baktırıp memnun kalan var mı başka?
Canım telde baktırdım.Sibel genç biri 178e yakın ince zayıf taş çatlasın 38_40 yaslarinda :))
Sesinden dolayı dedim orta yaşlarda dediğiniz için yani genç biri seside yaş almış kadın gibi değil gayet genç bir sesi var demek istemiştim :)Canım telde baktırdım.
Tipini bilmiyorum
Ben Meryemi seviyorum 2yıl olmuştur hiç gitmedim ama hisleri bence kuvvetli biri %100 çıkmasada anda durum iyi biliyo bence hisli bir kadın naifte hatta bugün ona gidebilirim iyi hatırlattınızBende çok kahve falı meraklısı biri olarak dün gercekten ciddi anlamda memnun kaldığım birini kesfettim. Burda gormustum adını ve googledan fal bakan cafelere bakarken denk geldim hemen yazdım yoğun oldukları için geç dönüş yaptılar ama gercekten güzeldi. Beyaz kapi kafe Meryem hanıma baktırdım. Geçmiş ve an da iyiydi, bilmiyorm yorumlamasi enerjisi cok guzeldi.Gelecek içinde uzun vadede şeyler söyledi bakalım. Ama şunu demeliyim ki turuncu cafe ,masal fal cafe ve çilek cafe bunlara geçen yıl çok sarmistim sıkıntıdan ve hep bu son dememe rağmen, belki baska falcisi iyidir diye yine deniyodum ama boş valla. Dün Meryem hanımdan sonra ,onlara verdiğim paraya yandim
Yok bunun sesi olgundu böyle falcı teyzeler olur ya .Sesinden dolayı dedim orta yaşlarda dediğiniz için yani genç biri seside yaş almış kadın gibi değil gayet genç bir sesi var demek istemiştim :)
Birkaç kişiye yapmışlar orda Mine var Sibel diye kakalıyolar çok çirkin birşey zaten Sibel bu konularda iyi değil geçmişi. Mine anda oldukça başarılıdır ama geleceğin çıktığını görmedimYok bunun sesi olgundu böyle falcı teyzeler olur ya .
Yani genç bir ses değildi alla alla demek Sibel değil .
Yani kimse kim bilemiyorum da bence iyiydi .
Yani anda iyi de gelecekte bana da salladı gibi geldi bilmiyorum.Birkaç kişiye yapmışlar orda Mine var Sibel diye kakalıyolar çok çirkin birşey zaten Sibel bu konularda iyi değil geçmişi. Mine anda oldukça başarılıdır ama geleceğin çıktığını görmedim
ben geçenlerde denedim. medeni durum bilgisi olmadan doğru bildi o kısmı. eskisini gördü, bir iki harf verdi doğruydu. spesifik olmayan bir şeyi de tutturdu. ama işle ilgili öyle yanlış ve saçma şeyler dedi ki, diğerleri de herhalde tesadüftü dedim. çünkü herkese denebilecek, tutma olasılığı olan detaylardı bildikleri de bir de ayrılık nedenini yanlış söyledi. gelecek için dediklerine var daha, o nedenle kesin bir şey demeyecim ama dedikleri olmazsq bir daha denemem.Emine diye biri varmış, önerildi ama ona baktırıp memnun kalan var mı başka?
Bu ayki fal hakkimda Meryem Hanimi denemeye karar verdim, bakalim bugun bakacak yorumlarimi yazarim. Ankara Beyaz Kapi Tarot cafe'de bakiyormus normalde telden baktiracagim.ben geçenlerde denedim. medeni durum bilgisi olmadan doğru bildi o kısmı. eskisini gördü, bir iki harf verdi doğruydu. spesifik olmayan bir şeyi de tutturdu. ama işle ilgili öyle yanlış ve saçma şeyler dedi ki, diğerleri de herhalde tesadüftü dedim. çünkü herkese denebilecek, tutma olasılığı olan detaylardı bildikleri de bir de ayrılık nedenini yanlış söyledi. gelecek için dediklerine var daha, o nedenle kesin bir şey demeyecim ama dedikleri olmazsq bir daha denemem.
bende daha önce hiç onu denememiştim denicem yorumlarımı yazarımBu ayki fal hakkimda Meryem Hanimi denemeye karar verdim, bakalim bugun bakacak yorumlarimi yazarim. Ankara Beyaz Kapi Tarot cafe'de bakiyormus normalde telden baktiracagim.
7-8 dakikalik bir faldi, Tarot baktirdim. Sempatik enerjisi guzel biri ama biraz tavsiye gibi, net degil sorduugum sorulara bence soyle yapabilirsin olacak, arayacak vs dedi ama sorularimi zor sordum kapatmaya yoneldi, bir daha baktirmam sanirim nokta atisli bir sey olmadi. Bu da cafe falcisi son olsun bende:)bende daha önce hiç onu denememiştim denicem yorumlarımı yazarım
Aynen ben de hic sevmem boyle fali, zaten ilk basta hic bana sormadan basladi 3-4 dakika durmadan tavsiye verdi esas soracagim seyleri sonda sordum gecistirdi falan memnun kalmadim.meryeme arkadaşımla bende baktırdık evet nokta atışı bişey yoktu yüzde elli yüzde elli konuşuyo en sevmediğim şey yani fal böyle bişey değil.
arkadaşıma çocuk döner ama başka birinide tanıcaksın demiş sadece gerisi onada ihtimal tekrar baktırır mıyım sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?