İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım, kadınlar kulübünden olanlara bakmıyor dendi sana nasıl baktı peki? Arkadaş aracılığıyla falan mı dedin?

Canım, kadınlar kulübünden olanlara bakmıyor dendi sana nasıl baktı peki? Arkadaş aracılığıyla falan mı dedin?

Hayir bende bayaa yalvardim bakmasi icin, hatta ben cift ödeme teklif ettim yinede bakmadi, kadin bezmis iste birsürü iftiralar atildi falan dedi bana. Bakmamasini anliyorum, sonra icinden geldi herhalde bakti.

Bence biraz zaman verin bi siniri gecsin, bakar yine diye düsünüyorum.
Ve bana gercekten kötü seyler de söyledi. Moralimi bozan seyleri de gördü. Hayatimda baktirdigim en iyi fallardan ilk 2 ye giriyor.
Okadar net bildiki insan bukadar da bilemez diye sok geciriyor.

Lakin burda emine diye bi falci da vardi, oda cok net bilmisti herseyi, oda ilk 2 de. Biri emine biri de kamer diyorum, Emine bana baktiginda korkudan telefonu falan attim kenara, ciglik attim nasil bildi diye, ama dedikleri cikmadi. Bana sen biriyle birlikte olucaksin mayis dan sonra, ve sene sonu eski esinle barisicaksin dedi ve sevgilini eski esin icin birakicaksin dedi.
Cikmadi hala iliskim yok :)

Bu yaptığın çok çirkin bişey!! Bir insani sen özeliyle burda vuramazsin dön kendine bak kim icin baktiriyorsan sende ona takintilisin demekki! Cok ayip cidden cok ayip
Lütfen sen önce bir Türkçe öğren, sonra bana akıl verirsin.

Ne zaman baktirdin peki :)

Lütfen sen önce bir Türkçe öğren, sonra bana akıl verirsin.
canim türkcem gayet yeterli sen hic merak etme. Lakin senin egitiminde türkceden baska birsey ögretmemislerki ahlak ve terbiye ne bilmiyorsun. Insanlarin özeliyle vurmaya calisiyorsun, yaptigin cok cirkin birsey. Ama bu yasa kadar ögrenemedigin seyi bundan sonra da ögrenecegini hic sanmiyorum :) sen falci arayisina devam et belki senin exin döner sana

Herkesin vadesi biraz geç galiba böyle

Heidi yi yakın olarak tanıyorum. Pohpohlanmaya takılmaz. Gayet gerçekci düşünen birisidir. İkincisi adam galerici değil. Bole bir ithamda bulunurken kişiyi biraz daha tanımanızı öneririm yoksa sizde bu yüzden çok yanlış kişiler için fal baktırırsınız. Ve asla falı bırakamazsınız. Naçizane fikrim bu. Ayrıca Heidi kapı kapı gezip fal baktıran birisi de değil. Sadece yorum yapıp düşünce paylaşımı yapmış. Artık onuda yapmak istenip. Bende artık 20 sayfa da bir buraya gelip bakmıyorum. Bazen 50… Kimseyi tanımadan buraya bunları yazmak bana pek doğru gelmio.

Kızlar selam, özellikle iş ile ilgili baktırabileceğim gerçektende çok iyi birisi varmı,özelden yada buradan söyleyebilirseniz sevinirim.

Sen bi geçmiş yorumlara baksana? Ben kırk yılda bir canı sıkıldıkça fal baktıran ve siteye hergün girmeme rağmen bu bölüme 2-3 ay da giren biriyim. Seni de sürekli görüyoruz merak etme. Sitede 4-5 kişi memnun kalmış, Heidi hanım sayesinde kadın bakmıyormuş. Sinirlenmekte haksız mıyım? Resmen saçmalamış, yazılım nedir? Çocukça davranışlar. Bir de heidi kariyerli biri güya. En uzman hackerlar mesajlara giremiyor. Falcı mı girecek? İşte heidinin bu yüzden avukatlığını bırak. İyi ki gitmiş burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…