İstanbul'da Fal - Falcılar

Ek olarak bence surecte onemli. Sonunda kararlar degisebiliyor. O ister ben istemem, o istemez ben isterim gibi. Ama o sonuca varana kadar olaylar onemli benim icin. Yoksa biri olumlu der digeri olumsuz ama sonucu tutturan bilmis olmuyo aslinda tutturmus oluyo. Kamerin vadelerinden cok surecini merak ediyorum baktiran arkadaslar icin. zamanla belli olur o da sanirim.

Hayir olumsuz konustu, ama gercekciydi. Tek olumlu konustugu sey aralik da yeni bi tanisman var ocak subat iliski olucak dedi süreci de ayrintili anlatti nasil olacagini

Kamere soru sormadim ben direk anne ismi vs aldi ve kendiliginden anlatti herseyi

Fal işinin piyasada dönecek, seni arayacak, senin bilmediğin bir telefon numarası, sosyal medya fake hesap numarası var, seni gizliden takip ediyor, yılbaşını bahane eder olmadı bayramda arar olmadı ailevi sıkıntıları var olmadı hasta ondan olmadı ondan arayamadı ayıldı bayıldı bla bla bla senı çok düsünüyor, bugun yarın arar sorar dıye dıye fala ınsanları baglayıp şizofrenimsi bir hayal dünyasına itip müşteriden para kazanma yöntemleri olduğuna tamamen kanaat getirdim, arayan arar, merak eden eder, sahiplenen sahiplenir. Bazen de iyi olan ilişkileri veya evlilikleri biri var diyerek bozuyorlar. Sıkıntılı bu fal işi.
Ben falı bıraktım arkadaşlar tiksinti geldi, hele en son kadın bir falcıyı gunduz vakti sarhoş gördüm ve müşterilerinin özelini döküyordu içim bulandı ben ne yapıyorum dedım hersey gönlünüzce olsun ben kendımı tamamen dualara verdım falcıların numarasını da sildim, olan oluyor zaten, gösterilen ruyalarım daha çok çıkıyor falcılara bulaşınca ruyalarımın durulugu azaldı. Herşey gönlünüzce olsun.

Benim de rüyalarım çıkar lakin fal baktırınca rüya göremiyorum bile

Falllarda gerçek olaylar ile insanların düşüncesinden geçenleri ayırt edemediklerini düşünüyorum, falcı biri içün dönecek derken fiziksel değil de düşünsel dönüşü de fiziksel dönüş gibi görüyor sanırım … bu yüzden falllardan soğudum, ysmnk bence senin olayın böyle olmuş, o yüzden hepsi yanılmış

valla benim mahkemem vardı bitti geçti hiçbir falcıda bilemedi 1,5 aydır hiç baktırmıyorum hayatımda bir farkta olmadı
paramda cebimde kalıyor
şunuda tekrar farkettim zaten insanın avutulmaya veya sabırsız kaldığı zamanlarda fala sarılıyormuş herşey yolundayken yaşamaya devam ediyor zaten

Tebrik ediyorum... Mutlu olmana çok sevindim.

Son düzenleme:
Darısı olumlu dönüş bekleyenlerin başına olsun

Tebrikler canım,umarım bizimde güzel haberlerimiz bir an evvel çıkar

arzuya yazdım ve aradım ama ulaşmak ne mümkün
400 liraya mı bakıyor hala?
arzunun numarasını özelden atabilir misinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…