- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Bu cümlelere benzer cümleler kurmuştum bir vakit benİşte canım fal bu yani faldan benim beklentim yok ki zaten fala -falcıya para gönderiyorsak o parayı zaten havaya attık demektir,ben zaten bir falcının falı çıkmazsa "neden çıkmadı,niye" diye karşımdaki kişiye zaten hesap sormam,bunu yapan kişininde zaten bu işlere girmemesi gerekiyor. Ama şunu da iyi anladım uluorta yerde konuşmamak gerekiyor,iyi veya kötü. Çıktı veya çıkmadı gibi
Fal isi ilerde mafyaya bile karissa sasirmam. Ben eskiden eglencesine baktiriyordum ama faldan o kadar cok para kazaniliyor ki, daha once de yazdim faldaki kar ve kazanci gordu insanlar, hicbir girdisi iadesi, kaybi yok. Ulkede insanlar dolandiricilik konusunda zaten asmis durumdalar, falciligi da kullanabilirler cunku cok ragbet var ozellikle son donemde insanlar guzel seyler duymaya ihtiyac duydukca ve sanal olarak ulasmak kolaylastikca cok buyudu bu fal sektoru. Biz gelip forumda masumca deneyimimizi paylasiyoruz ama bizim kadar bu falciligi kullanmak isteyen organize olmus insanlar da goruyorlar forumu. Memnun kaldiklarimizi evet yazalim fikir olsun ama acik acik yazmaktansa daha once konustugumuz kisilere ozelden mesaj olarak ben bunu begendim sana da oneriyorum seklinde yazmamiz belki daha iyi olacak.
Dogru soyluyosunuz ama bu forumun amaci da bu degil mi? Ama bu fal islerinde dolandiricilik isleri cok donuyor. Bilemiyorum. Pek sagliksiz bir ortam aslinda. Suistimale cok acik. İyi oldugu kadar kotu var, hatta kotu daha fazla bile olabilir
Insanlar ne duzenekler kuruyor baska konularda ne yontemler gelistiriyorlar oyle ki en okumus en akilli dedigimiz insanlar bile bir anlik saskinlikla dolandiriliyorlar. Yani dolandiricilar zeki ve detayci insanlar. Foruma uye olurlar atiyorum once guven kazanirlar sonra caktirmadan reklam yaparlar ya da iyi bilinen konusulan falci hakkinda negatif yorum yaparlar ki kendi falcilarinin isi sekteye ugramasin. Cok zor degil bunlar. Ayrica fal icin sahte falci ile degil de gercekten iyi bakan birini de bulabilirler. Sanucta hem falci hem bu duzenegi kuranlar karsilikli kazandiktan sonra onemli degil. Fal cafeler bile bence kucuk capli boyleler, google'de bot yorumculara yorum yaptiriyorlar veya fake yorum bunlar cok zor seyler degil. Instagramda da oyle, sizden gelenler dedigi kisimlari yapmak zor degil photoshopla ne fake seyler yapilabililiyor. Birebir, is gibi ugrasmakta ne var sonucta bir faldan kayipsiz 500-1000 TL kar elde ediyorlar bunun icin deger is gibi olmustur onlar icin, bu stratejiler.twitterda bile 600e bakanlar var gordukce inanamiyorum. merak edip birine senin farkin ne diye sordumsertifikaliyim dedi. oysa ne sertifikasizlar gordum sade hisleriyle bakan. ustelik twitter instagram ortamlarinda 2-3 kisi haricinde hepsi kotu. iyice mafyaya donmeye basladi haklisin onda
ben baktırırım ara ara çıktıgı falı da oldu cıkmadıgı daTaksim sarmaşık kafe hasana fal baktıran var mı arkadaşlar?
zeyzey dediginiz falci yeni mi?
Cünkü hayatimda ilk kez birinin falindan bukadar etkilendim. Hayran kaldim yorumlarina ve nokta atislarina. yani fal fa bakmiyor, ilk kez böyle biseye denk geldim, acikcasi hem ürkütücü hem hayranlik uyandirdi bende.Ay şu instagramdaki kıza kötü dendiği an niye makale yazıyorsunuz ben çok beğendim demen yeterli beğenmeyende ben beğenmedim der bu kadar
Valla helal olsun üşenmeyip yorulmayıp o kadar yazmışsın
Zeynep e baktırdım en son cok cok iyi bildi neden se içimde bir his var şimdi baktırsam bilemeyecek gbi hissiyatım.. ikimci üçüncüde bozuyorlar geneldecafe falcısı da kalmadı elimizde
Bu bir kinaye mi? :)ağzım açık kaldı hayranlık duyduğum ne kişiler oldu ben ne falcılar beğendim, gelecek öngörüleri patlayan. neler gördüm neler yaşadım ben yaa!
Bende dedıgı seyler çok sacmaydı yanı bılmıyorum bu kadar herseyi detay detay bıldıgı söyleniyor da .Ay şu instagramdaki kıza kötü dendiği an niye makale yazıyorsunuz ben çok beğendim demen yeterli beğenmeyende ben beğenmedim der bu kadar
Valla helal olsun üşenmeyip yorulmayıp o kadar yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?