İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya kusura bakma da bıraz reklam gıbı gelıyorsun .
Yanı böyle her dedıgı cıktı denilecek bırı oldugunu sanmıyorum bende baktırdım gecenlerde senden etkilendım ama yanı elle tutulur hıc bır sey yok .
Boyle herseyi bıldi şunu şunu bildi falan denılınce nedense ınsan bir umut gıdıyor olan paralara oluyor.
Bende falcı tavsiye ederom zaman zaman da yanı herseyı bıldı dıye bir şey demem asla .
Bence fena değil begendım der geçerim kımseye kefil olmam.
Sem bu zeyzey konusunda bayagi ıddıalı seyler yazıyorsun bana artık bu reklam gıbı gelıyor.
Zaten yeni unlenen bırı Boyle şeylere ıhtıyacı var bello ama hoş değil.

tamamen katılıyorum

biliyorum birisi çok övülünce reklam gibi geliyor, böyle düşünmekte haklısın ama söylediği şeyler ve çıkan şeyler bende şok etkisi yarattı.
eski yorumlarıma bak, arzuyu da ozamanlar aynı bu şekilde övmüştüm, ve ayrıntılı yazmıştım.

Sizin ki övmek gibi değil daha çok ıspat etmeye çalışmak bence

Bu yazarak bakma olayına hicbir falcıda sıcak bakmadım. Zaten iletişim uzak. Karşıdaki kimdir bilmeden içime sinmiyor. Bazıları whatsapp görüntülü bile konuşuyor içine sinsin diye ama tabi yazarak seven arkadaşlar olabilir. Kamer'i deneyecektim yazma olayından ötürü vazgeçtim. Bazı isimler üzerinde çok ısrarlı duruluyor altı üstü fal. Çok da takıntı yapmamak lazım. Az para istemiyorlar verebilen var birçok şeyden kısıp "biliyormuş" diye rızkının parasını oraya ayıran var. Vebal bu işler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…