İstanbul'da Fal - Falcılar

Sen ve diğerleri derken senin gibi düşünen insanlardan bahsediyorum. Çok güzel insanlar var burada. Kusurlarımın farkındayım, kusurlarımla güzelim. Hepimiz kilo alırız ama veririz, istersek vermeyiz. Bu forumdaki sevdiğim insanlara artık sataşma sevmediklerime de sataşma, insan gibi yargılamadan yorum yaz artık. Bana da kendi yorumlarını katıp bir şeyler uydurma. Sen var ya tam mahalledeki karılardansın, istersen en üst seviye mesleğin olsun ama karakterin o mahalle camındakiler. Bu dedikodularla sen busun işte. Çok yüksekteysen lütfen bulunduğun yerden ayrılma. Çok güzel insanlar da var burada, burayı kötü düşüncelerinizle kirletmeyin. Ukala, yargılayıcı insan sevmiyorum ya.

Canım siz en son kamere mi baktırdınız

Merhaba varsa Ümit koç un numarasını gönderir misiniz ?

Merhaba ümit koçun numarasını atabilir misiniz bana ?

Buralar yanmış .
Bu kadar özellerinizden vurmanız çok yanlış .
Şurda özelden de konuşuyoruz güvenip birbirimize derdimizi paylaşıyoruz .
Bu ne hırs ne öfke .
Konu nerelere gelmiş .
Sarmaşık cafe ayşe ye baktıran oldu mu ya benim sorum kaynadı .

Sarmasık cafe ayse iyiyse ben bi deniyim cnm ya. Cok pahalı degilse sayet.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum bir çok kişiden falcı önerisi de aldım. Toksik bir ilişkim olduğu için denemediği falcı kalmadı.anda çok iyi olan bir falcı önerir misiniz. Bende çok denemiş biri olarak size öneride bulunabilirim. Binnaz da Şevdar avaz.astrocenter da alya arkın,instagramda şimayn yıldız(falcionline8),kameri hiç beğenmedim anlattıkları hiç uyuşmadı.

Zeynebin yakın zamanda yasicaksin dediği bir olayı yaşadım yakın bir vade vermişti.
Birde ümit koc bildi bu durumu
Emine yede baktirmistim o tamamen patladı.
Zeynebin yakın zamanda yasicaksin dediği bir olayı yaşadım yakın bir vade vermişti.
Birde ümit koc bildi bu durumu
Emine yede baktirmistim o tamamen patladı.
Merhaba ümit koçun numarasını gönderir misiniz

Merhaba kizlar, uzun zamandır yoktum buralarda , Zeydere fal bakdırcaktım ama sanırım ayrılmış falalemden acaba nerde olduğunu bilen varmı ? başka fal önerilerinde açığım

Önerdiğiniz falcıların dedikleri çıktı mı. Ne konuda iyiler

Tam bunu yazacaktım ki sen yazmışsın ilkokul 5 muhabbetine dondu isteyen istediğime baktırır yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…