- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
- 53
baktırdım ve dedikleri çıkmadı. ayrıca pahalı ve çok dağınık bakıyoarkadaşlar tiktokta medyummia var baktıran var mı
dolandırıcı o canım cikmiyor ayricaYelda hakkında ne düşünüyorsunuz. Dedikleri çıkan var mı
E sizin dediğiniz var songül abla o iyi değil mi ya hala falcı niçin arıyorsunuzYine falsız kaldık
Kim o canım, yazman mümkün mü?ben YouTube da yayın yapan bir bayana baktırdım bugun. gayet güzel yorumladı gecmis ve suanı.
Kız o benim her şeyimi artık biliyor baktıra baktıra aynı seyleri duyar oldum bazen ara vermek lazım sürekli aynı kişi olunca insan etkilenmiyor aynı seyleri ısıtıp duruyorlar gibi geliyor :) yenilik iyidirE sizin dediğiniz var songül abla o iyi değil mi ya hala falcı niçin arıyorsunuz
bu Songül kim acaba? yeni gördüm:) anda mı memnunsunuz, gelecekte bildiği de oldu mu?Kız o benim her şeyimi artık biliyor baktıra baktıra aynı seyleri duyar oldum bazen ara vermek lazım sürekli aynı kişi olunca insan etkilenmiyor aynı seyleri ısıtıp duruyorlar gibi geliyor :) yenilik iyidir
ben baktırdım da çıkmadıtiktoktaki dilaytarot'la ilgili ne dusunuyosunuz
daha önce dilayla tarotu denemiştim de çıkmamıştı. bunu da denedim ama bu bir önerme değildir! yine de yazıyorumKim o canım, yazman mümkün mü?
maalesef bana tutmadıYa Kamer bana inanılmaz iyi bilmişti ağzım açık kalmıstı hatta ama geleceği tutan yok mu acaba?
Bana ocak ayi vadesi verdi. Cikarsa yazacagim mutlakaYa Kamer bana inanılmaz iyi bilmişti ağzım açık kalmıstı hatta ama geleceği tutan yok mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?