İstanbul'da Fal - Falcılar

Daha önce su falı baktırmadığım için böyle mi oluyor bilmiyorum tabi ama ben mevcut kişiyi sorunca bayağı bayağı nokta atışlı bir fal oldu doğrusu.
Su falı zor fal gerçekten.ben tecrübenden iyi Bi bakımcı olduğunu düşündüm ama işte her falın falcının güçlü zayıf yanları var

ay daha Kamer'i denemeden Kutay çıktı şimdi de. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Başta yıldıznama bakıyor denmişti gibi hatırladım, su falı da bakıyor anladığım. İkisi farklı şeyler aslında, garip.

Bana su baktı, hiç ne istiyorsunuz diye sormadı bile ilginç biri :)

Su falında odaklanmak önemli. Yönlendirmen iyi olmuş bence
Yoo su fali bakan birini biliyorum hic bir sekilde yonlendirmene gerek yok, her seyi o sayiyor. sadece Tarot yani kart fallarinda yonlendirebilirsin cunku birden cok anlama gelebiliyor kartlar. Su fali, hissi olan icin en net cikmasi gereken fal.

Yoo su fali bakan birini biliyorum hic bir sekilde yonlendirmene gerek yok, her seyi o sayiyor. sadece Tarot yani kart fallarinda yonlendirebilirsin cunku birden cok anlama gelebiliyor kartlar. Su fali, hissi olan icin en net cikmasi gereken fal.
Hala bakım yapıyor mu bıraktı mı ? Bakıyorsa nasıl bakıyor

Ben hep aksini düşündüm tarot konusunda ama suya katılıyorum su falına bakan herşeye bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…