İstanbul'da Fal - Falcılar

Kutayın fiyatı ne kadar

ay kutayın nazı niyazı çekilmez dalga geçer gibi 3 4 kere bakıcam yarın ilk sıradasın dedi cevap vermedi. yarın bi daha dedi yine cevap vermedi üçüncüden sonra ben pes ettim arkadaşımda yazmış ona hiç cevap vermemiş

Eylül ayında Kamer hanıma baktırdığımı bir kaç kişiye söylemiştim. Evet anda iyi, kasım ayında yeni bir iş olacak demişti, evet oldu. Tesadüf ya da değil, sadece yazmak istedim

Baktırmayın böyle insanlara sanki bedava dedik. Bazıları cidden havalandı iyice

Ya bi .....tirsin! 750 odedim bi bok bildigi yok kadinin sakin baktirmayin

Merhaba, kamerin telini yazabilirmisiniz yada ozelden gonderebilirmisiniz?

Arkadaşım kutaya baktırmış keşke o kadar uğraşmasaydım durmadan alakasız şeyler dedi hiç mi süper bişey yok dedim kendi söyledikleri olursa dünya tersine döner benim isimle sorduklarımlada dediği olması imkansız dedi bide aralarda kendini övdü dedi

Yani Kutayda mı kötü bakmış

Ben aklımdaki kişiyi sorana kadar Kutay'ı beğenmemiştim. Yok babanın kalbi var, yok ailede kim bebek aldırdı, yok şu harfli biriyle evlilik olacak. Hiç ilgimi çekmedi bu kısımlar. Araya girip hayatımdaki kişiyi sorunca döktürdü. Geleceği ise Allah bilir diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…