- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
500 de çok benceFiyat yüksek evet ben çok merak ediyordum denemek istedim
En fazla 500 olmalı bence
Bana dedigi cıktıBir aralar burda astrolog zeyzey vardı instagramda ona horary baktıranlar oldu. Dediklerini yaşadınız mı yoksa dediklerinin tersi falan mı oldu bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Ben son dakka güncellemesi yapıcam. İki kez baktırdım olacak dene dedigi kisiyle bitti. Ben suan bambaska biri ile gorusuyorum bunu bilemedi.Kamer nasıl arkadaşlar baktırılır mı cevap verin lütfen
Bunu bilen oldu mu peki?Ben son dakka güncellemesi yapıcam. İki kez baktırdım olacak dene dedigi kisiyle bitti. Ben suan bambaska biri ile gorusuyorum bunu bilemedi.
Nasıl bir şeydi dediği olasılık veriyor gibi iletişim olur siz yazarsanız olur yoksa olmaz gibi bir tarzı varBana dedigi cıktı
evet ama devamı olmayacak dediler simdi de. biryolunvar mars dedi.Bunu bilen oldu mu peki?
bana zeyzeyin iletişim bilgilerini verebilir misiniz?Bana dedigi cıktı
İnstagramda astrolog zeyzeybana zeyzeyin iletişim bilgilerini verebilir misiniz?
Bana dediği cikti demişsin sonrada iletisim bilgisi istiyorsun anlamadim sildinmikiBana dedigi cıktı
evetBana dediği cikti demişsin sonrada iletisim bilgisi istiyorsun anlamadim sildinmiki
Ben baktırdım çok kısa, tatmin etmeyen ve olumsuz bir faldı. Enerjimi iyi sömürdü.Bu zeyzeye kaç kişi baktırdı
Ben de baktırdım birkaç defa bana ilk olumlu dedi hayatında biri gözükmüyor dedi sonra ben hayatında biri var dedim başka bir zaman soru sordum o günden beri olumsuzBu zeyzeye kaç kişi baktırdı
ay cemiyet falcısı nedir, adı bile pahalıKızlar bizim finans departmanında bi kız birine baktırmış direk 2 isim kendisine net vermiş çok samimi değiliz işte ondan detay soramadım ama genel olarak yüzde 75 memnun kaldım felan dedi kadının numarasını istedim eğer okey olursam size de veririm, cemiyet falcısıymıs hahahshhss cemiyet gidiyorsa ve kötü çıkarda cemiyeti de bizim fal grubuna entegre edelim hahahshs
O kadar mı kötüydü kızBen baktırdım çok kısa, tatmin etmeyen ve olumsuz bir faldı. Enerjimi iyi sömürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?