Arkadaşına da bilmiş mi,şuan kadıköy'katina cafede bakıyor ben son 2022 yazında gitmiştim. Evet o an etkileniyorsun bak çevremdeki herkesi gönderdim ona annemde gitti düşün:) anneme iş ile ilgili maddiyatla alakalı söylediği şeyin tam tersi oldu.Yapma ya arkadqsim ove öve bitiremedi ama ona direk hayırsız demis
Arkadaşında anı bilmiş miYapma ya arkadqsim ove öve bitiremedi ama ona direk hayırsız demis
Direkt hayırsız olmaz dediyse kişi sormadan öyledir.Yapma ya arkadqsim ove öve bitiremedi ama ona direk hayırsız demis
Onun hakkinda cok kotu yorum okudum canim. Baktirmadan once bi arastir istersen paran yanmadan.Yakın zamanda Kadıköy Feza'ya gidenler bana mesaj atabilir mi?
Yok canım ben çok baktırdım ona sadece son 1 buçuk senedir baktırmıyorum en son gidenlerin yorumlarını merak ettimOnun hakkinda cok kotu yorum okudum canim. Baktirmadan once bi arastir istersen paran yanmadan.
Evet ben baktirdim Ayla hanima. Gercekten cok begendim, kendisi genel anlatiyor ve her istediginizi sorabiliyorsunuz. Ben tabii ki test olarak bi kac sey sordum ve nokta atislariydi. Kesin olacak ya da kesin olmayacak diye bisey demiyor, bu veya bu olursa olacak diyor. Ben gercekten cok begendim.Ayla ya baktiran oldu mu
Peki iş ve aşk hayatını biliyor mu soru sormadan,Evet ben baktirdim Ayla hanima. Gercekten cok begendim, kendisi genel anlatiyor ve her istediginizi sorabiliyorsunuz. Ben tabii ki test olarak bi kac sey sordum ve nokta atislariydi. Kesin olacak ya da kesin olmayacak diye bisey demiyor, bu veya bu olursa olacak diyor. Ben gercekten cok begendim.
Evet onlari bende bildi hemen.Peki iş ve aşk hayatını biliyor mu soru sormadan,
Geçmişi biliyo mu canım ?Evet onlari bende bildi hemen.
Evet canim, bende bildi.Geçmişi biliyo mu canım ?
Görüntülü mü bakıyo telefonda mıEvet canim, bende bildi.
Ben telefondan baktirdim cunku Istanbul,da yasamiyorum.Görüntülü mü bakıyo telefonda mı
Ani biliyormu sence ???Bu arada cok mesaj geldi bakim hakkinda; Ayla hanima soru sorulunca; o soruya bununla bakamam, burdan bakmam lazim falan dedi. Sanirim cesit cesit bakimlar yapiyor ve soracaktim ama fala dalinca unuttum. Bakimim 34 dakika surmus ve fiyati 300tl.
Istanbulda olanlara yüz yüze bakıyor mu?Ben telefondan baktirdim cunku Istanbul,da yasamiyorum.
Bende bildi ama fazla ovmek istemem. Sonra baskasina iyi olmaz o yuzden dikkat etmek istiyorum.Ani biliyormu sence ???
Bilmiyorum kendisine sormaniz lazim. Neden bakmasin ki?Istanbulda olanlara yüz yüze bakıyor mu?
begenmenize sevindimBende bildi ama fazla ovmek istemem. Sonra baskasina iyi olmaz o yuzden dikkat etmek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?