İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayla hanıma baktırdım da ben beğenmedim kızlar çok ihtimalli cevaplar verdi olabilir olmayabilir gibi hani ben falda sevmiyorum öyle. nokta atışı diyeceğim bişeyde yoktu 15 dakika içinde geçmişte çoğu şey gelecek içindi zaten
2 ay vade verdi bide
Teşekkür çok çok numara için ama

Ben de nokta atışı beklerim falda en azından bir konuda, ihtimalli cevaplar bana samimi gelmiyor

Kızlar, ben çok beğendim çünkü zamanında bana şu tarihte olacak şu zamanda olacak diyenler oldu ama hiçbirisi çıkmadı. Ve böyle ben beklentiye gire gire kendimi bitirdim. Ve aradığında yok bir ay daha beklemen lazım, yok birkaç zaman daha var. Ben ona iki tane soru sordum ama bu kendi bildiklerim de test etmek için ve bütün diğer falcılar bana hayır derken bu kadın bildi. Sonuçta zaten geleceği Allah'tan başka kimse bilemez ama şimdiyi merak edenler baktırabilir. Gelecek içinde bu veya şu olursa olacak diyor. Yani falanca sorunların çözüldüğü zaman, bu bir hafta sürer ama bir ayda sürebilir.

bana söylediği hiçbişey olmadı 20dk içinde valla ne biliyim hani bildiğim bir şeyi sordum kısaca evet hayır gibi şeyler dedi o yüzden sevemedim sohbet eder gibi konuşuyordu zaten ben öyle falları sevmiyorum

Tabii ki herkesin farkli olur. Tecrube etmis olduk icimde kalmadi en azindan.

Evet sordum ayrıldığım kişinin harflerini bildi ve karakterini söyledi. Gelecek için vadeler verdi. Fena bulmadım ben. Kamer bende çok kötüydü mesela ondan iyiydi.
Ah o Kamer varya, nasil herkesi büyüledi ama nasilda fena patladi. Bende de cok kotuydu ama. Zaten biseyde cikmadi. Kamer'den bin katli iyiydi Ayla hanim.

Ayla hanim banada harfler soyledi, onlarda dogruydu bu arada. Vadeler geldiginde paylasalim canim.

Canım sen Emine’ye ya da Burçin’e baktırmış mıydın?

Kızlar selam sırf burayı okuyorum diye yıllardır girmediğim üyeliğe girip yazasım geldi daha önce bakırköyde yiğite baktıran oldu mu acaba? Ben baktırdım aşırı kısa sürdü ama birçok şeyi bildi isim verdi karakter analizi birebir tuttu söylediği birkaç şey çıktı ve bana kesin bu olcak gibi değil de bunu seçersen mutlu olcaksın gibi yorumladı. Kısa sürmesine rağmen çok beğenmiştim

Benim vadeye az var. Ocak ayi dedi hatta Ocak basi olabilir. Bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…