Ben de nokta atışı beklerim falda en azından bir konuda, ihtimalli cevaplar bana samimi gelmiyorAyla hanıma baktırdım da ben beğenmedim kızlarçok ihtimalli cevaplar verdi olabilir olmayabilir gibi hani ben falda sevmiyorum öyle. nokta atışı diyeceğim bişeyde yoktu 15 dakika içinde geçmişte çoğu şey gelecek içindi zaten
2 ay vade verdi bide
Teşekkür çok çok numara için ama
bana söylediği hiçbişey olmadı 20dk içinde valla ne biliyim hani bildiğim bir şeyi sordum kısaca evet hayır gibi şeyler dedi o yüzden sevemedim sohbet eder gibi konuşuyordu zaten ben öyle falları sevmiyorumKızlar, ben çok beğendim çünkü zamanında bana şu tarihte olacak şu zamanda olacak diyenler oldu ama hiçbirisi çıkmadı. Ve böyle ben beklentiye gire gire kendimi bitirdim. Ve aradığında yok bir ay daha beklemen lazım, yok birkaç zaman daha var. Ben ona iki tane soru sordum ama bu kendi bildiklerim de test etmek için ve bütün diğer falcılar bana hayır derken bu kadın bildi. Sonuçta zaten geleceği Allah'tan başka kimse bilemez ama şimdiyi merak edenler baktırabilir. Gelecek içinde bu veya şu olursa olacak diyor. Yani falanca sorunların çözüldüğü zaman, bu bir hafta sürer ama bir ayda sürebilir.
Tabii ki herkesin farkli olur. Tecrube etmis olduk icimde kalmadi en azindan.bana söylediği hiçbişey olmadı 20dk içinde valla ne biliyim hani bildiğim bir şeyi sordum kısaca evet hayır gibi şeyler dedi o yüzden sevemedim sohbet eder gibi konuşuyordu zaten ben öyle falları sevmiyorum
Gercekten oylebu anı ve gecmişi cok iyi bilenlerin gelecegi cıkmıyo sanırsam
gecmiş ve anı sordun mu cnm ?Ayla hanıma baktırdım bende. Ben iyi buldum. Harfler ve vadeler verdi çıkarsa yazarım. Olumlu olumsuz söylüyor. Pembe tablocu değil.
Evet sordum ayrıldığım kişinin harflerini bildi ve karakterini söyledi. Gelecek için vadeler verdi. Fena bulmadım ben. Kamer bende çok kötüydü mesela ondan iyiydi.gecmiş ve anı sordun mu cnm ?
yeni kişiyi de sorsaydın bi taşla iki kuşEvet sordum ayrıldığım kişinin harflerini bildi ve karakterini söyledi. Gelecek için vadeler verdi. Fena bulmadım ben. Kamer bende çok kötüydü mesela ondan iyiydi.
Ah o Kamer varya, nasil herkesi büyüledi ama nasilda fena patladi. Bende de cok kotuydu ama. Zaten biseyde cikmadi. Kamer'den bin katli iyiydi Ayla hanim.Evet sordum ayrıldığım kişinin harflerini bildi ve karakterini söyledi. Gelecek için vadeler verdi. Fena bulmadım ben. Kamer bende çok kötüydü mesela ondan iyiydi.
Yorumlar kotu google'daKizlar symbol Batu'ya baktiran var mi? Nasil? Su Hasan Can'in programına katilan
Ben baktirmistim birşey çıkmadı olumlu bir faldi ama maalesefYorumlar kotu google'da
Canım sen Emine’ye ya da Burçin’e baktırmış mıydın?Ah o Kamer varya, nasil herkesi büyüledi ama nasilda fena patladi. Bende de cok kotuydu ama. Zaten biseyde cikmadi. Kamer'den bin katli iyiydi Ayla hanim.
Ayla hanim banada harfler soyledi, onlarda dogruydu bu arada. Vadeler geldiginde paylasalim canim.
Benim vadeye az var. Ocak ayi dedi hatta Ocak basi olabilir. Bakalim.Ah o Kamer varya, nasil herkesi büyüledi ama nasilda fena patladi. Bende de cok kotuydu ama. Zaten biseyde cikmadi. Kamer'den bin katli iyiydi Ayla hanim.
Ayla hanim banada harfler soyledi, onlarda dogruydu bu arada. Vadeler geldiginde paylasalim canim.
Canim Emine'ye baktirdim cok kotuydu. Burcin Kamer ise baktirdim ama Burcin ve Kamer ikiside cok kotuydu.Canım sen Emine’ye ya da Burçin’e baktırmış mıydın?
Ay çok merak ediyorum, bizimle paylaşırmısın?Benim vadeye az var. Ocak ayi dedi hatta Ocak basi olabilir. Bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?