size olumsuz muydu falıKeşke çıkmasaydı dediğim bir durum ama maalesef bu şekilde oldu.
Dedikleri kesinlikle cikmaz canim, o yonden bekleyise girme ama.Ben baktirdim bende seri hızlı şekilde anlatti herseyi bir sorayım dedim sanada
Zaten eskilere baktigin zaman kimi diyo: "anlik iyi ama gelecek fos, kimi kotu, kimi guzel bakti ama gelecek patladi".Ben baktirdim bende seri hızlı şekilde anlatti herseyi bir sorayım dedim sanada
Banada eski erkek arkadaşına yapılmış dediBana erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı tarafından yapıldığını söyledi çok inanmadığım için dikkate almadım ama başkalarına da söyledi mi diye merak ettim. Umarım yoktur öyle bir şey.
Sizinkini bilmiyorum ama benim buyu olayi dogru bu arada bana yapılmış öğrendim benBaşladılar yine büyü var öcü var işine
tam heves etmiştim gene kaçtı.Başladılar yine büyü var öcü var işine
Malesef var böyle seyler banada yapilmisti.Sizinkini bilmiyorum ama benim buyu olayi dogru bu arada bana yapılmış öğrendim ben
Bende cok emin ve netti gelecek ne olur bilinmezben de baktırdım aylaya. gecmisi anlatmayın lütfen dedim bir iki şey söyleyip gelecek yorumlarını yaptı. yani çıkar mı emin degilim birkac yerde emin olamadı gelecek icin.
Zaman verdi mi size ne zaman olacagina dair?ben de baktırdım aylaya. gecmisi anlatmayın lütfen dedim bir iki şey söyleyip gelecek yorumlarını yaptı. yani çıkar mı emin degilim birkac yerde emin olamadı gelecek icin.
Ne falı bakıyor ayla ?Zaman verdi mi size ne zaman olacagina dair?
evet. bazen rakam ve ay bazen de hava durumuna yonelik zamanlar. mesela etraf yeşillenirken gibi.Zaman verdi mi size ne zaman olacagina dair?
Bugunmu baktırdınız bana fiyat 400 oldu dedievet. bazen rakam ve ay bazen de hava durumuna yonelik zamanlar. mesela etraf yeşillenirken gibi.
iki gün sürdü havaya girmesi. maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyorBugunmu baktırdınız bana fiyat 400 oldu dedi
Beni zengin gördu galibaiki gün sürdü havaya girmesi. maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor.
Hayır bir de saçma sapan bakıyor arkadaşım baktırdı. her şey gönlünce olacak her şey istediğin gibi olacak , kariyer diyorsun yükseliyorsun gönlünce olacak aşk diyorsun ilk bekarım , evli değilsin ama bir ilişkin var uzun zamandır diyor yav yok diyorsun yeni ayrılmışsın diyor yok diyorsun 2 aya ilişkin olacak gönlüne göre diyor komikler cidden. Bu arada kamer olayından beri kimseye baktırmadım bu aylanın da numarasını almıştım ama bekliyordum arkadaşım benden önce atladı önce büyü olayı bir soğutmuştu şimdi de arkadaşıma bakış şekli çok komiktiiki gün sürdü havaya girmesi. maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor.
Biraz da olsa bu konuda akillandim büyü işlerine girenlerden Allah korusunHayır bir de saçma sapan bakıyor arkadaşım baktırdı. her şey gönlünce olacak her şey istediğin gibi olacak , kariyer diyorsun yükseliyorsun gönlünce olacak aşk diyorsun ilk bekarım , evli değilsin ama bir ilişkin var uzun zamandır diyor yav yok diyorsun yeni ayrılmışsın diyor yok diyorsun 2 aya ilişkin olacak gönlüne göre diyor komikler cidden. Bu arada kamer olayından beri kimseye baktırmadım bu aylanın da numarasını almıştım ama bekliyordum arkadaşım benden önce atladı önce büyü olayı bir soğutmuştu şimdi de arkadaşıma bakış şekli çok komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?