İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de baktırdım aylaya. gecmisi anlatmayın lütfen dedim bir iki şey söyleyip gelecek yorumlarını yaptı. yani çıkar mı emin degilim birkac yerde emin olamadı gelecek icin.

iki gün sürdü havaya girmesi. maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor.
Hayır bir de saçma sapan bakıyor arkadaşım baktırdı. her şey gönlünce olacak her şey istediğin gibi olacak , kariyer diyorsun yükseliyorsun gönlünce olacak aşk diyorsun ilk bekarım , evli değilsin ama bir ilişkin var uzun zamandır diyor yav yok diyorsun yeni ayrılmışsın diyor yok diyorsun 2 aya ilişkin olacak gönlüne göre diyor komikler cidden. Bu arada kamer olayından beri kimseye baktırmadım bu aylanın da numarasını almıştım ama bekliyordum arkadaşım benden önce atladı önce büyü olayı bir soğutmuştu şimdi de arkadaşıma bakış şekli çok komikti

Biraz da olsa bu konuda akillandim büyü işlerine girenlerden Allah korusun
Falda da anca burada çoğunluk gerçekten birkaç şeyde iyiydi dediği birisi olursa baktiririm buraya gireli yine zaman oldu bir kişi bile çıkmadı en son Sengulde biraktim ben arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…