İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende cok netti ve olumsuzdu fali sordugum kisi icin olumsuzdu baska biri olacak dedi 2 vade verdi

aklıma bir şey geldi arkadaşlar. kamer benim falımda çok önemsiz birini görmüştü.

Bu kişi ama bundan aylar öncesinde benim için önemliydi. Sonra bir şey oldu ben tamamen tiksindim o şahısdan. Ama tiksinmeden önce bu kişi için fal baktırmıştım, sadece bir kişiye, oda emineydi.

gerçi Emine çok net bir şekilde bilmişti ve dediği de çıkmıştı. Kamer Emine diyorsunuz ya, olabilir.
Çünkü haberde bana saçma bir şekilde o şahıstan bahsetti, tekrar gündeme gelecek gibi konuştu ama gelmesi imkansız. Mümkün değil.

Lakin Emine nin anlık falı fevkalade. Bana aşırı derecede ayrıntılar verdi ve korkup neredeyse yüzüne kapatıcak hale gelmiştim. Onun verdiği vade sene sonuydu, bakalım çıkacak mı.

Emine den daha önce de bahsedilmişti, hiç bilemediği kişiler de vardi sanırım

onlardan biriyim sanırım. eskisinin 2 harfini bilmişti bi. sonra o şöyle şöyle biri ile haberi gelir dedi, isim bile verdi, gelmedi. Bir de ayrılık nedenini bilemedi, sonra ben biraz çıtlatınca o durumu ilişki sürecinde de var sanıp öyle yorum yaptı,saçmaladı. dedikleri de olmadı.

bana da dediklerinin tam tersi çıktı defalarca baktırmıştım bir süre ve sonra ne hikmetse sonra ona verdiğim bilgiler başka falcılar tarafın bana söylendi.

Ayla benden niye 500 aldı ona şaşırdım ben. Faldan önce ödemeyi almadı bide. Faldan sonra 500 istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…