Sifre yenileme maili gelmedi ya iki seferdir deniyorumayy lütfen geri dönüşlerinizi bekliyoruz :)
Ayla bende de fena değildi aslında hatta Kamerden bin kat iyiydi. adanalının telefonunu bana yazar mısın canım kaç liraya ne falı bakıyor bir de?başıma birşey gelmeyecekse ben geçen gün baktırdığım aylanın falını beğenmiştim. bir de adanadan gül diye birine baktırmıştım o da iyiydi. yani umarım çıkar ya.
yani ben de burdan bir üyeden almıştım. size göndereyim. denerseniz yorum yapın lütfen bana.Ayla bende de fena değildi aslında hatta Kamerden bin kat iyiydi. adanalının telefonunu bana yazar mısın canım kaç liraya ne falı bakıyor bir de?
Ayrıca 26 yas ta bir yaş cocuklugu gecmis olmasi gerekir ,27 yaşında ekip yonetiyordum uluslararası bir sirkette ,18 19 yaşını çoktan aşmış kızımız. Üslup gerçekten çok ama çok önemli kimsenin kimseye saygısızlık yapma hakkı yok ayrica 44 te cillop gibi bir yaş konudan bağımsız :)))Arkadaşlar bence dikkate almayın siz de gözardı edin mesajlarını, kendisi 24 yaşında olduğunu ve 44 yaşındaki bir kadının kendisini ciddiye almaması gerektiğini söylüyor bence de çok haklı tek fark 24 yaşında olduğundan dolayı değil , düzgün bir üsluba ve oturmuş karaktere sahip olmadığı için onu ciddiye almamalıyız. 26 yaşında biri olarak yaptıklarınızı yaşınıza bağdaştırması da komik duruyor. Aşırı derece toksik bir karakter ve burda onun yazdıklarına cevap vermek bile onun toksikliğini besliyor. İnsanları burada yazdıklarıyla psikolojik rahatsız olduğunu iddia edebilecek seviyede bir şuursuz. Kendi yaptıklarını sorgulamadan buradaki herkese kendi aklınca eleştirdiğini sanarak hakaret edip belaltı vurmaya çalışıyor. İnsanların üzerine sıçramayıp kendisiyle ilgilenmesini tavsiye ediyorum. Anaokulu öğretmeni olduğunu belirtmiş, öğretmen bir annenin çocuğu olarak annemin bir sözü vardır “ eğitim ve öğretim birbirinden farklı şeylerdir herkes her şeyi öğrenebilir ama herkes eğitilemez , iyi bir eğitimci olmanın yolu önce kendini , zihnini ve bedenini eğitmektir.” der. Kendisine naçizane tavsiyem bir anaokulu öğretmeni olarak çocuklara saygı , sevgi dili, hoşgörü ve üslup öğretmeden önce kendisini eğitmesi .
Baya bi gecmis olmasi gerekir evet. Hele ki belaltı vurmak insanliga yakismaz, "insan olan insana" yani. Herkesi kucumsuyo, ozellerini buraya yaziyo, bu nedir anlamadim ki. Bide baskalarina ikiyuzlu diyo, sen nesin acaba!Ayrıca 26 yas ta bir yaş cocuklugu gecmis olmasi gerekir ,27 yaşında ekip yonetiyordum uluslararası bir sirkette ,18 19 yaşını çoktan aşmış kızımız. Üslup gerçekten çok ama çok önemli kimsenin kimseye saygısızlık yapma hakkı yok ayrica 44 te cillop gibi bir yaş konudan bağımsız :)))
Madem memnundun niye kavga ettin canım?Ufff kimseden memnun değilim memnun olduğum falciyla da kavga ettim yok mu yenilerden kimse ?
Ya kaç kere bakicam diyip bakmadı ben de çekemedim artık ilah değil ya .Madem memnundun niye kavga ettin canım?
ay kimmiş bu allah aşkınaYa kaç kere bakicam diyip bakmadı ben de çekemedim artık ilah değil ya .
Twitterdan birisiay kimmiş bu allah aşkına
Bana özelden yazar mısın merak ettim :)Şimdi burdan yazmayım iyi kötü reklamı olmasın
Ayy kim kimay Dilan Polat hapishaneye astroloğunu çağırmış, kadın hapse gireceğini bilmişmiş de inanmamış. durduk yere bir astrolog daha patlama yapacak şimdi, öncesinde baktıran var mı acaba burada?
Hilal Saraç diye birisi. Tahliye olacapı tarihi de vermiş bakalım:)Ayy kim kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?