- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Gözlerim dolar amaAyrica seni cok seviyoruz, yardim etmekten baska bisey yapmadin sen. Guzel kalpli melek.
Sen herkese sataşıyorsun, bana da sataştın. Karşında konuştuğun kişiler senin hemcinsin, böyle kırıcı olma bence. Konuşmalarının çoğu hoş değil ve kırıcı. Allah korusun ama hepimizin başına her şey gelebilir. Buraya ne güzel konuşmaya ve tavsiye vermeye geliyoruz, hiç kimsenin üzülmesini istemem. Biraz önce bir şehidimizin mektup videosunu izlemiştim, gerçekten ne kadar boş şeyler için tartışıyoruz. Yalan dünya. İstediğini saydırmaya devam et bundan sonra. Zeynep demişsin ama kendisi beni yakından görmedi. Ayrıca kötü niyetli olarak kilolu dediğini de sanmıyorum.O çok sevdiği Zeynep arkasından kilolu dedi. Onu dedim. Yahu ben o üyeyle muhattap bile değişim kendisi yazdı.. ben buraya gelip falımı baktırıp giderdim. Yok kimse seni istemiyor pardon burası arkadaş ortamı falan mı? Herkesin falcı konuştuğu bir yer(.reklam yapmadan) ben zaten 1 aydır bu foruma girmiyorum etmiyorum, nilmil teyze gelmiş başka bölümlerde yorumlarıma gülüyor. 45 yaşında kadın gelmiş bana takmış. Ben laf edince sorun. Sıkışmak? Pardon adımı bile bilmeyen beni tanımayan insanların karşısında ne sıkışıcam? Bana laf edilirse tabii ki ederim ayrıca yalan mı bu bölümde olan herkesin aşk hayatında sorun yok mu? Sevmiyor işte adamlar senelerdir aynı adam için fal baktıran var şaka gibi adamlar başka kadınlarla gezip tozuyor bunlar onun acısını bana hakaret ederek çıkarıyor ama maalesef hiiiç umrumda değilll.
Kilo vermenin açıklaması belli. Spor ve kalori açığı yapmak. Ben de kilo aldım. Ve hepimiz çözümünü biliyoruz ama başka çözümler arıyoruz. Boğaz tutmadan olmuyor maalesef
Ay 2 gündür bu forumda 25 yaşla ilgili bir sürü saçmalık okuyorum. Haftaya 25 yaşına giriyorum psikolojim bozuldu. 40 yaş bile çok gençken nedir bu 25 sendromu
Ayrica seni cok seviyoruz, yardim etmekten baska bisey yapmadin sen. Guzel kalpli melek.
Sevgili geceninkraliçesi ,bütün bunlardan bağımsız olarak yazıyorumSen herkese sataşıyorsun, bana da sataştın. Karşında konuştuğun kişiler senin hemcinsin, böyle kırıcı olma bence. Konuşmalarının çoğu hoş değil ve kırıcı. Allah korusun ama hepimizin başına her şey gelebilir. Buraya ne güzel konuşmaya ve tavsiye vermeye geliyoruz, hiç kimsenin üzülmesini istemem. Biraz önce bir şehidimizin mektup videosunu izlemiştim, gerçekten ne kadar boş şeyler için tartışıyoruz. Yalan dünya. İstediğini saydırmaya devam et bundan sonra. Zeynep demişsin ama kendisi beni yakından görmedi. Ayrıca kötü niyetli olarak kilolu dediğini de sanmıyorum.
sosyal medya falcısı mı acaba?Kızlar yeni bir falcı buldum. Bana çok güzel baktı memnun kaldım baya. Tarot ve astroloji bakıyor. Ben tarot baktırdım
evetsosyal medya falcısı mı acaba?
Kim canımKızlar yeni bir falcı buldum. Bana çok güzel baktı memnun kaldım baya. Tarot ve astroloji bakıyor. Ben tarot baktırdım
Sevgili arkadaşım öncelikle şunu söylemek istiyorum ben çoğu insanı tanımıyorum, sonuçta burası sosyal bir site. Aslında ön yargı demeyelim de ben insanlara güvenmiyorum. Böyle bir durum yoksa hakkınızı helal edin, etmezseniz de canınız sağ olsun. Böyle bir durum yoksa dedim yine çünkü sonuçta sizi tanımıyorum, siz de beni tanımıyorsunuz. Çok net hatırlamıyorum ama çok övmüştünüz sanırım ve biraz fazla tavsiyenizi görmüş olabilirim. Haklıysanız da unutmama konusunda da haklısınız, bir şey diyemem. Zeynep neden böyle bir şey dedi ona da şaşırdım açıkçası yeri gelmişken söylemek isterim, benim ona güzel duadan ve güzel sözlerden başka bir şeyim dokunmadı. Bir ara bazı konular olduğu zaman bir sürü kişi her gün baktırdığın paralarına yazık demişti hatta ücretini geri alsan yeridir diyen bile olmuştu ama ben öyle bir insan değilim. Fal bu, çıkmayabilir. Kendisine hediye almak istediğimde bile reddetmişti, kendine harca demişti. Ben paracı bir insan olduğunu düşünmüyorum ama kilolu, obez demesine şaşırdım eğer doğruysa. Hatta en son halini hatrını sormak için aramıştım hasta olduğunu fal bakamayacağını söyledi açar açmaz, ben yine de ilaç tavsiyesinde bulundum. Ben önerilerimde zaten detaylı yazmıştım, tekrar söylüyorum bazı söyledikleri çok doğruydu bazılarıysa hiç çıkmadı. Sonuca odaklanırsak şu an söylediklerinden apayrı bir hayatım var. Verdiği vadelerin üzerinden aylar geçmiş olduğu için gönül rahatlılığıyla yazıyorum. Ama geçmiş, anlık ve yakın gelecek isteyenler baktırabilir. Kendisini çok fazla tavsiye etmişliğim de vardır. Sevgiler tekrardan.Sevgili geceninkraliçesi ,bütün bunlardan bağımsız olarak yazıyorum
Siz beni Zeynep’le akraba kılmadınız mı?kusura bakmayın,ben ki iyiniyetli ve tarafsız bir insanım,sizin yaptığınızı unutmayacağım
İnsanlar hakkında önyargılı davranmayın
Beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle yaftaladınız,ben burada Denizteacher denen,şüpheli üye hariç kimseyle polemik yaşamadım
Beğenimi ifade etmiştim lakin siz beni yaftalamıştınızSevgili arkadaşım öncelikle şunu söylemek istiyorum ben çoğu insanı tanımıyorum, sonuçta burası sosyal bir site. Aslında ön yargı demeyelim de ben insanlara güvenmiyorum. Böyle bir durum yoksa hakkınızı helal edin, etmezseniz de canınız sağ olsun. Böyle bir durum yoksa dedim yine çünkü sonuçta sizi tanımıyorum, siz de beni tanımıyorsunuz. Çok net hatırlamıyorum ama çok övmüştünüz sanırım ve biraz fazla tavsiyenizi görmüş olabilirim. Haklıysanız da unutmama konusunda da haklısınız, bir şey diyemem. Zeynep neden böyle bir şey dedi ona da şaşırdım açıkçası yeri gelmişken söylemek isterim, benim ona güzel duadan ve güzel sözlerden başka bir şeyim dokunmadı. Bir ara bazı konular olduğu zaman bir sürü kişi her gün baktırdığın paralarına yazık demişti hatta ücretini geri alsan yeridir diyen bile olmuştu ama ben öyle bir insan değilim. Fal bu, çıkmayabilir. Kendisine hediye almak istediğimde bile reddetmişti, kendine harca demişti. Ben paracı bir insan olduğunu düşünmüyorum ama kilolu, obez demesine şaşırdım eğer doğruysa. Hatta en son halini hatrını sormak için aramıştım hasta olduğunu fal bakamayacağını söyledi açar açmaz, ben yine de ilaç tavsiyesinde bulundum. Ben önerilerimde zaten detaylı yazmıştım, tekrar söylüyorum bazı söyledikleri çok doğruydu bazılarıysa hiç çıkmadı. Sonuca odaklanırsak şu an söylediklerinden apayrı bir hayatım var. Verdiği vadelerin üzerinden aylar geçmiş olduğu için gönül rahatlılığıyla yazıyorum. Ama geçmiş, anlık ve yakın gelecek isteyenler baktırabilir. Kendisini çok fazla tavsiye etmişliğim de vardır. Sevgiler tekrardan.
Ben taraflı ve yıkıcı değilim zaten. Ben anlatamadım sanırım kendimi. Sevgiler.Beğenimi ifade etmiştim lakin siz beni yaftalamıştınız
Ben mesela sizi tanımıyorum ama sizin bir falcının akrabası olduğunuzu kesinlikle düşünmedim
Yazacağım şudur lütfen cümleleriniz tarafsız ve yapıcı olsun
ay daha yaşı çok küçük 23 yaşında ben güvenememGözde nur uluocak. İnstagramda. Deneyen olursa yorum yapabilir mi. Başka beğenen olacak mı diye merak ettim
valla bence hiç baktırmayın. boşu boşuna kafanız karışır :)Merhaba okuyan herkese, az çok (en azından son 2-3 sayfa okudum, tartışma başımı döndürdü), bu yaşıma kadar profesyonel fal baktırmadım, yaş 45, sizce doğum haritası gibi bir şeye baktırmak daha doğrumudur, ikizlerim var ve geleceklerine dair ( yıldızları parlakmı gibi) bir takım meraklarım var…
Konuyla ilgili son kez yazıyorum burayı böyle sacma sapan seylerle meşgul etmem.Kiz ne guzel sadik kalmis sevdigine, hala umudu var, duasi var ama tabiki sen anlamazsin, hayatin tek gecelik iliskilerden ibaret oldugu icin. (Hayir arkadaslar bunu bana anlatmadi, baska forumlarda yazdiklarina baktim.) Yoksa kimsenin bana özel anlattiklarini buraya yazacak kadar kotu degilim. Burda kimin hasta oldugu gayet ortada.
Bilen oldu mu peki bu durumu .Arkadaslar icinizi rahatlatmaya geldim.
Kamere para harcayip fal baktirmadiginiza hic üzülmeyin.
kamer cokkk fena patladiii. Hemde cok fena.
Asla aramaz enerjiniz tamamen bitmis dedigi kisi pesimden kosuyor su an, barismak icin.
Ve bu seni aricak dedigi kisi de evlenmis. Yani zaten aramasini istemedigim kisiydi. Bana fal baktiginda 6-7 aydir görüsmüyorduk, onu sormadigim halde söylemisti nerden gördüyse artik, önemsiz biriydi aricak demisti ama
Oda patladi.
Bu arada ilk sahis hakkinda aralik ayinda pesinden kosucak diyen biri vardi, oda emineydi. Barisicaksiniz cocugunuz olucak demisti.
Sahis eski kocam ve cocugumuz olsun diye konusmalar yapiyor su an cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?