İstanbul'da Fal - Falcılar

Arzunun vadesi geciyo mu peki? Ben 2022 ocak gibi baktirmistim bana mayisla ilgili cok onemli bir gelismeden bahsetmisti. Hatta bende olabilir gibi dusunmustum sonra ama malesef cikmadi. Bu saatten sonrada sanmiyorum cikmaz. Banada cok duzensiz bakmisti hatta yolda yururken bir kahveci ariyodu hep bana denk gelir zaten boyle seyler

Ya eski yorumlarima bakarsan görürsün, arzu büyük bir olayda patladi dedim. Yaz ayinda bu cocuk pesinden koscak demisti.
verdigi vade cikmadi ama dedigi cikti.

Ama bazen de salliyor iste onu fark ediyorsun ama orda ikaz edince „abla düzgün bak ya falan“ diyince kendine geliyor. Isteyerek bakarsa muhakkak cikiyor. Vadesi genelde cikti bende ama bu kez 5-6 ay gecikti, ben senelerden beri gidiyorum, tüm burdaki falcilara 10 basar.
Evet düzensiz, akli havada mavada ama hic olmazsa seni dolandiriyim diye ugrasmiyor, agzindan laf alip ona göre yorum yapmiyor. Burda insanlari stalklayip ona göre fal bakmıyor. Fake hesap acip kendi icin reklam yapmiyor. Ben arzuyu o yüzdende severim.

Akli hep sende olumlu enerjiler var vs böyle bakti iki faldir.gecmiste iyiydi demekki yeteneği ni kaybetmiş.
Evet bana da zamaninda cok guzel seyler demisti ama dogru degilmis. Sizi tabiki umutsuzluga dusurmek degil maksatim ama cok fazla inanma, yoksa sonu hayalkirikligi.

Evet bana da zamaninda cok guzel seyler demisti ama dogru degilmis. Sizi tabiki umutsuzluga dusurmek degil maksatim ama cok fazla inanma, yoksa sonu hayalkirikligi.
Az once zeynebe baktirdim aynı konustu nihalle zeynebe anda güvenirim nihal herkese aynı senaryo

Mardinli Mukaddesi duydunuz mu? 2500tl ama cok iyiymis. Cikiyormus o da verdigi zamanlar falan. Ben Istanbul falcilardan biktim, zaten hepsine baktirdim ama hepsi fos cikti.

Mardinli Mukaddesi duydunuz mu? 2500tl ama cok iyiymis. Cikiyormus o da verdigi zamanlar falan. Ben Istanbul falcilardan biktim, zaten hepsine baktirdim ama hepsi fos cikti.
ilk baktırdığım falcılardan ve berbat dolandırıcı şebeke onlar
parayla su kum felan satıyolardı o dönem kız dikkat et dolandırıcıların olduğu tarafı soruyon hep boşver bunları

Kızlar telvede sardunyayı denedim bana çok iyiydi ilişkiler falını denedim. Bazı şeyler ağzım açık kaldı diyebilirim. Var mı baktıran deneyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…