İkisininde vadesi gelmedi mi henüz? Rezzan 180 tlymiş sanırım Hülya ne kadar?Ressam daha ucuz. Hülya pahalı. Rezzan teyze gibi yorumluyor hulya profesyonelmis gibi. Hangisi cıkar dersen bir soru isareti suan
Besyuz. Vadesi birinin geldi oldu olumsuz demisti zaten. Rezzana seneler once baktırmıstım bana cıkmadıİkisininde vadesi gelmedi mi henüz? Rezzan 180 tlymiş sanırım Hülya ne kadar?
Bu ay iyi uçtum 500 gözümü korkuttu biraz ama başka tutturanda varsa baktirırım acımam batmisken tam batayımBesyuz. Vadesi birinin geldi oldu olumsuz demisti zaten. Rezzana seneler once baktırmıstım bana cıkmadı
bilemedim öyle net bişeyleri bilmedi bende ama ileri tarih ile yaptığı yorumlar nettiBaktırdım yani Vala bilemedim yapacağım yorumu soru cevap gitti bu arada bana olumlu konuştu ama vovvv diyemicemmm
Ya koptum singinbirds:)))bu sefer incin musallat görmedi (enteresan cunku zaten yok) nazar var bunu gider su vakitde sunu yasıycaksın tavsiyeler istiklal marsı ve kapanıs
İki günü daha bilmiyorlar kaldı ki bir yılı bilsinlerSize başka bir soruyla geldim 1 yıllık öngörü yaptiran var mı aranızda o fal değil ya daha gerçekci geliyor bana paramız boşa gitmez en azından bu konuda da önerilere acığim
Umut fakirin ekmeğidirİki günü daha bilmiyorlar kaldı ki bir yılı bilsinler
Demet kimdemet yine okeydir yaaa
Nasıldı memnun kaldınız mı kaldıysanız bana özelden numarasını yazar mısınızYani yaşar en son baktırdıgım
Dmden numarasını atar mısındamla detaylı bakıyo
O kişilerden biri de benim ayın 11inde bir şey mi olacak dedi 11 i itibariyle gelişmeler mi olacak dedi hatırlamıyorum. O kadar hızlı konuştu ki idrak edemedim valla.Kızlar selamlar
En son yaşar birçok kişi için ayın 11 i demişti ve yarın süresi dokuyor. Çıkan olursa gruba yazabilir mi?
ablacım reklamınızı bari çaktırmadan yapın yaÇok zor ulaşmanızda bu kadın efsane her şeyi biliyor randevu alırsanız ne mutlu ..
ay bir de gecenin 2 sinse bir kaç dakika arayla üst üste yazmış. Diğer başlıklarda da var. içip içip exe yazarsın ya onun gibi olmuşablacım reklamınızı bari çaktırmadan yapın ya
sen baktırdın mı Yaşara?Yaşar’da patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?