- 4 Aralık 2018
- 943
- 998
- 103
Numarayı bulan benim üstüme de atabilir minumara bulamadım ama rica etsem bana özelden iletebilirmisiniz
300 tl sanirımFiyatı nedir acaba
Gelecek için olumsuz muydu sana?Kızlar gizeme baktıran haber versin en azından bana salladıysa üzülmeyeyim boş yereçok net konuştu
İnternete gizemli cadı cafe yazın Maltepe'de yeri o numarais varnumara bulamadım ama rica etsem bana özelden iletebilirmisiniz
Gizemli cadı cafe miKızlar gizeme baktıran haber versin en azından bana salladıysa üzülmeyeyim boş yereçok net konuştu
Çok mu olumsuz bakıyorİnternete gizemli cadı cafe yazın Maltepe'de yeri o numarais var
Yaaa deme böyle moralim bozulur boşa para vermiş olmayayım lütfenben baktırdım gizeme bence abartılmış mevcut durumun tespitini dahi çok iyi yapamadı ben beğenmedim olayları söyledi falan demişler bana bir durum söylemedi net bileceğim bence hepsi boş
Gizemli cadı cafede mi bahsediyorsuuzGizemi beğenmedim boşuna para yatırmayın bana beni anlattı ben zaten huyumu suyumu biliyorum
EvetGizemli cadı cafede mi bahsediyorsuuz
bende baktırdım. cok net hayır dıyor gelecek icin.Kızlar gizeme baktıran haber versin en azından bana salladıysa üzülmeyeyim boş yereçok net konuştu
Anı geçmişi biliyor mu peki?bende baktırdım. cok net hayır dıyor gelecek icin.
gecmisi hic bahsetmedi. suan da birkac seyi soyledi. kisilik analizleri var. cok tespiti yok amasuanki kisi icin olmayacak diye ısrar ediyor. yani soyle dusunuyorum da birtek net birsekilde isimi bildi. cok spesifik bir cumle kurdu bu konuda.Anı geçmişi biliyor mu peki?
Banada çok net hayır dedi kadın olumsuz konusuyor herkese sanırımKızlar gizeme baktıran haber versin en azından bana salladıysa üzülmeyeyim boş yereçok net konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?