İstanbul'da Fal - Falcılar

Nerminin numarasını alabilir miyim

Biz şimdi sütlü kahve neslihana gidiyoruz inşallah bi halta yarat

Gidemiyorum çıkıyormuş telefon açtı

Ben nermine bugün yazdım ve hemen baktı ama bilemiyorum ben de çok hani evet nerden bildi diyeceğim bir durum olmadı aynı şeyi tekrarladı genelde iletişiminiz var dedi yok dedim olacak dedi ama uzun vadede bu çocukla olmaz dedi bekleyip göreceğiz

bana da 21 dakika boyunca aynı cümleyi tekrarladı. soru soruyorum cümleyi tekrarlıyor. bi daha soruyorum yine aynı cümleyi baska kelimelerle söylüyor.

ya bu falcıların bir şeye var deyip, biz hayır yok dedikten sonra o zaman olacak diye çevirmesi bir yöntem galiba. hiç sevmiyorum.

Arkadaşlae asmin cafeye kesinlikle gitmetin hele rüzgarmış yiğitmiş aslaa baktırmayın . Resmen insan dolandırıyorlar yıllardır cafede takılan çocuğu falcı diye oturtmuşlar . Garson falcı olmuş . Sen burada falcı değildin ne alaka dedim dumur oldu istersen başkası baksın dedi . Arada sırada bakıyormuş . Bıkıyormyş kadınlardan bende yedim . Ayy neyse ben artk baktırmıyorum hoççagalın gidiyom ben

h_girL Sütlükahve neslihana baktırabldiniz mi? ya o benı eskıden favorımdı tam soylucekleri olur gibi oluıyor ama sonuç yok benzer seyler yasıyorum ama sonuç yok.. baktırabildiniz mi dün?

h_girL Sütlükahve neslihana baktırabldiniz mi? ya o benı eskıden favorımdı tam soylucekleri olur gibi oluıyor ama sonuç yok benzer seyler yasıyorum ama sonuç yok.. baktırabildiniz mi dün?
Yok yoldan geri çevirdi on dakka bekleyemedi bende ısrar etmedm telefonu kapattım

halkalı nerminin numarasını banada atarmısınız evinde bakıyor mu birde? h_girL kadınlar kahvesi zehra ablayı deneyebilirsin oda güzel bakar taksim kadınlar kahvesi

valla isim fln vermesi bnm için önemli değil öyle bi detay hatırlmıyorum ama konuları birebir sanki senle yaşıyormuş gibi biliyor nokta atışları mevcut denizteacher

Sütlü kahve neslihan tamamen boşluk . Neyse 5-15 gün içinde dedi ama söylediği şey imkansız gibi bekleyip görelim .

Çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…