İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar birini denemek istiyorum bir kişi önerin biraz bilsin ama
Ben daha önce 2 defa online kahve falına baktırdım. Suna Hanım. Sanırım Antalya da yaşıyor. İlki daha çok geleceğe yönelikti ki bazı şeyler tutuyor gibi. İlk aşaması oldu. Sonuç için yazı beklemem gerekiyor. İkinci kez baktırdığıö falda ise geçmiş ve anı resmen nokta atış olarak bildi. Ben şok oldum ve geleceğe dair söylediklerine çok heveslendim. Şimdilik olmadı ama Asla kefil olamam ki zaten geçmiş ve anı biliyorlar genelde. Geleceğe de bakacağız artık

Ay arkadaşlar ben fal baktırmaya ara vermiştim son 1 haftada tekrar başladım ve şuan harcadığım parayı başka şeylere harcamadığıma çok üzgünüm. Zeyzey dışındakiler yine bir iletişim olacağını söylediler bazıları ilişki gördü bazıları görmedi falan da geçmişte de fal baktırdım gelecek dönecek dedikleri adam sevgili yaptı ayrılacak dedikleri adam yaklaşık 1 yıldır neredeyse sevgililer yani şuan bir düşündüm de baya baya gerçekleri kabul etmemek için biri bana umut versin diye para veriyorum

no alabilir miyimmmm

telefon rica etsem

500 evet. geçen hafta 400du

bugun forumda birini ariyoduk geçmiş sayfalara gittik şu falcı ücreti 75 yapmis 75 verilmez en fazla 50 yorumları gördük çok komik geldi
Ahahahahaha bende 100 tl safiyeye verirken taksimde 25 tl ye 50 tl ye fal bakılıyordu.

Kızlar kadıköyde cafe23 diye bi yer varmış orda da ateş varmış . İsim felan bile veriyormuş

İletisim paylasir misin

Gördüğümüzde benimlede numarasını paylaşırı mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…