- 5 Mayıs 2020
- 389
- 362
- 103
- 31
Çok pembe dediler diye baktırmadım ben.Damlaya daha önce baktırmış falı çıkmış olan var mı kızlar ??
Dm den alabilir miyimDmden alabilir miyimm
Numarasini atar misiniz bana daDmden alabilir miyim
valla bende yeni baktırıyorum ama nokta atışı yapıyor. Reklam yapsam parası bana mı kalıyor banane falcı işte ayrıca kaç tane isim söyledim tartıştık burada cafede ki falcıları da söylüyorum gidin diye .Birgülü de hep yeni üye olanlar begenmis ne hikmetse.
Bende beğendim canım mirasla ilgili mümkün olmayan bişey söyledi bildi bekliyorum haftaya ya da 2 3 güne yine bi baktırcamvalla bende beğendim kuzum çok oha diyceğim nokta atışı yaptı :)
Bakıyor muymuş telefondaAy umarim bakiyordur telefondan, ya da olmadi evine giderim cunku gercekci falcilari seviyorum
Bu fslci kimse numarasını bana atabilir misinBen zaten tavsiye üzerine gittim. Bir arkadaşımın arkadaşına sevgilin seni aldatıyor demiş ve çıkmış. Bir süre cesaret edemedim gitmeye ama sonra dayanamadım gittim. Çok tersleyen kızan bir kadın ama bence kalbi çok iyi ben sevdim. Yalnız çok kötü şeyleri de patır patır söylüyor. O yüzden bence gitmeden düşünün. Ben çok ağladım çünkü. Başına gelecek kötü şeyleri bilmek mi daha iyi bilmemek mi tartışılır. Bu arada sadece gelecek odaklı bakıyor yani çıktıkça anlayacağım ama güncelde de bildiği bazı şeyler oldu. Bana sorarsanız ben çok beğendim ve inandım bence dedikleri de çıkacak, umarım sadece iyi şeyler çıkar
Baktırdım ama dediği vadede söylediği şeyleri yaşamadım malesefDamlaya daha önce baktırmış falı çıkmış olan var mı kızlar ??
Ben de numaranı alabilir miyim?Bakıyor muymuş telefonda
N bana da iletir misiniz
numarasını aldınızmıBen de numaranı alabilir miyim?
Maalesef alırsanız benimle de paylaşır mısınız?numarasını aldınızmı
Banada birgülün nr atabilirmisinbirgül no atabilir misiniz acaba
Bana no atabilirmisinizHello selam birgüle baktırdınız mı bayram tatilinde olduğu için ben baktıramadım önereceğiniz falcı var mı Birgül çok iyi bakıyordu ama tatili daha bitmedi sanırım catlıycam
Bana no atabilirmisinBanada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
Birgülün nr atarmisin banaSon zamanlar babada Çiğdem bilemedi söyledikleri olmadı :/ Birgül bildi geleceği de söyledikleri hala çıkıyor yine baktıracağım ama daha da detaylı bir falcı bulsam keşke
tabikiMaalesef alırsanız benimle de paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?