İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar biri istemişti no vermiştim baktırmış tatlı bi kadındı teşekkür ederim demiş evine mi gitti telefonda mı baktı bilmiyorum şerife ablaya sorarsınız zaten ihtiyaç sahibi biri gidip evinde baktırmıştım ben üzülmüştüm telefonda bakıyorsa telefonda baktırın

Alabilir miyim telefon nosunu sizden?

Bir arkadaş astraafal diye birini önermişti instagramdan? Baktıran oldu mu hiç kendisine?

Birgül reklam gibiydi kızlar ben o yüzden hiç niyetlenmedim bi an ismini ilk kez gördüklerim birgül harika demeye başladı
büyük ihtimal 20-30 yaşlarında genç birisi
Ben de beğenmedim.Aceleyle baktı zaten.Benim yönlendirmemle baktı.Gelecekle ilgili söyledikleri de tercih etmeyeceğim durumlar.

selamlar sıkıntı olmaz ise iletişimini paylaşabilir misiniz?

Kızlar selam, annemin bir arkadaşı fal bakıyor ve çoğunlukla da falı çıkıyor, kadın parayla bakmıyordu.bana falları çoğunlukla çıktığı için arkadaşlarım çok istedi ve parayla bakmaya başladı. isterseniz iletişimini verebilirim. Telefonda falın resmini çekip yolluyorsunuz. Günündeyse inanılmaz şekilde biliyor.

Bir başka favorim de Sibel muğla'da yaşıyor o da tarot bakıyor ama okuması farklı.

annemin arkadaşı şu an bana bakmıyor

sibele'de yeni baktırdığım için telefonda bakan falcı arayışına girdim. Önereceğiniz biri var mı? Neval beyoğlu fındıklıda mı?

birgülün iletişimini alabilir iyim?

bu arada başlığın son postuna giderseniz 2 kişi önerdim.

duygu denizin iletişimini alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…