Numarasini alabilir miyim eger telefondan bakiyorsa sansimi denerim biya bana dedikleri ileri vade biraz 3-5 seneyi okuyan insanlar var ya öyle düşünün. ama anlıkj ve yakın gelecekte söylediği seyler dediği gibi ilerliyor
Evet olumsuzdu canımOlumsuz konuştu galiba size
Onunla benzer yorumda bulunan bir başkası olmuş muydu peki? Telefon nosu varsa almak isterizEvet olumsuzdu canım
Alabilir miyim telefon nosunu sizden?Kızlar biri istemişti no vermiştim baktırmış tatlı bi kadındı teşekkür ederim demiş evine mi gitti telefonda mı baktı bilmiyorum şerife ablaya sorarsınız zaten ihtiyaç sahibi biri gidip evinde baktırmıştım ben üzülmüştüm telefonda bakıyorsa telefonda baktırın
İlk defa duyuyorum, kim bu Sezgi? Olumlu muydu falı?Astrocenter Sezginin falı çıktı
alya bilememiş sanırım değil mi?olumlu ama bekledigim bir şey degildi. önceden yazmıştım diye hatırlıyorum Alya ile sezgiyi denedim diye. 3-4 ay once bakti bugün oldu. vadesi de nisan sonu mayıs basiydinilmil
Ben de beğenmedim.Aceleyle baktı zaten.Benim yönlendirmemle baktı.Gelecekle ilgili söyledikleri de tercih etmeyeceğim durumlar.Birgül reklam gibiydi kızlar ben o yüzden hiç niyetlenmedim bi an ismini ilk kez gördüklerim birgül harika demeye başladı
büyük ihtimal 20-30 yaşlarında genç birisi
alya bilememiş sanırım değil mi?
selamlar zeynep hn telefonda bakıyor mu?Hayır basta çok salladı sonra çevirdi topu. Benim favorim Zeynep abla. Dedikleri zamanında çıkmıyor ama mutlaka cikiyor
selamlar sıkıntı olmaz ise iletişimini paylaşabilir misiniz?Sadece yüz yüze bakıyor diye biliyorum. Ben önce kendisine yarın sorayım telefon paylaşılmasına izin veriyor mu diye çünkü korktum biraz açıkcası başkasına anlatma falını da demişti. Kabul ederse özelden veririm isteyenlere. Ama bana sorarsanız iyi düşünün ben çok etkilendim çünkü kötü çıkan şeylere.
birgülün iletişimini alabilir iyim?Banada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
bu arada başlığın son postuna giderseniz 2 kişi önerdim.Banada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
bi fatih'e baktırdım ama, aynı kişi mi bilmiyorum. biraz pahalıDaha önce twda görüp tarot baktırdığım Fatih bey var bir de. Baktıran oldu mu acaba hiç?
duygu denizin iletişimini alabilir miyim?Bugün eski sevgilimle buluştuk şöyle ki en doğru çıkan Duygu Deniz oldu. Onun falında kullandığı kelimeleri bana söyledi sevgilim. Diğer falcılar hep yakın tarihler verdiği halde Duygu Deniz o kadar kolay olmaz bu iş demişti haklıymış. Damla iletişim tarihini aşağı yukarı bildi ama çok pembe kaldı gelecek konusunda. O kadar kısa sürede sorunlarımızı halletmemiz imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?