İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktırmadım falda nasıl bilmiyorum ama baya meşhurmuş ünlüler de baktırıyormuş denemiş olanlar yorum yaparsa çok iyi olur fiyatı yüksekmiş çünkü
ya kesinlikle boş bi adam değil, kesinlike hissediyor ve bilgi geliyor, ama fal işinde bakan kişinin gününde olması lazım. Ama 2 kere baktırdım. Öyle çok da wooouv olmadım. 1000 lira verince woov birşey beklio insan :))

ama favorilerim arasında

songül
sibel
Fatih

Sibel kim acaba?

Kızlar ben şerife ablaya tekrar baktırdım telefondan bakınca, yüz yüze baktırdığım için hatırlaması pek mümkün değildi telefondan da bi daha tutarlı mi diye denedim. Yani evli olduğumu 1 kızım olduğunu net söyledi, ne yüzünden böyle olduğunu vs tarif etti. Gelecekle ilgili o beklediğim şey için olumsuz konuştu ama ins çıkmaz ne diyeyim..

Neval hanımın nosunu bizlerle paylaşmadınız? Paylaşma ihtimaliniz var mı?
Paylaşayım ama çok isteyen iki kişiye özelden vermiştim ikisinin de psikolojisi bozulmuş. Ben bu yüzden vermedim yoksa bana ne fark eder tanımam etmem. Yine de siz bilirsiniz illa da gitmek istiyorum diyen varsa özelden yazayım.

Niye psikolojisi bozulmuş durumu bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…