400-500 canım pahalı da değilbi fatih'e baktırdım ama, aynı kişi mi bilmiyorum. biraz pahalı
1000 tl idi baktırdığımda400-500 canım pahalı da değil
1000 tl ye baktırmıştım.400-500 canım pahalı da değil
var benim bi falcım telefonda bakan fotoğraflaHangi hülya bu? Fincan resmiyle telefondan bakan mi?
Aynı kişi değildir canım o zaman1000 tl idi baktırdığımda
1000 tl ye baktırmıştım.
Canım bu meşhur Antepli Fatih mi, Sen baktırmışsın memnun kaldın mıbi fatih'e baktırdım ama, aynı kişi mi bilmiyorum. biraz pahalı
Kimdir Fatih bilgi verir misiniz?Canım bu meşhur Antepli Fatih mi, Sen baktırmışsın memnun kaldın mı
Fatih genel de biliyor evet ama, zamanları tutmuyor.Canım bu meşhur Antepli Fatih mi, Sen baktırmışsın memnun kaldın mı
Ben baktırmadım falda nasıl bilmiyorum ama baya meşhurmuş ünlüler de baktırıyormuş denemiş olanlar yorum yaparsa çok iyi olur fiyatı yüksekmiş çünküKimdir Fatih bilgi verir misiniz?
ya kesinlikle boş bi adam değil, kesinlike hissediyor ve bilgi geliyor, ama fal işinde bakan kişinin gününde olması lazım. Ama 2 kere baktırdım. Öyle çok da wooouv olmadım. 1000 lira verince woov birşey beklio insan :))Ben baktırmadım falda nasıl bilmiyorum ama baya meşhurmuş ünlüler de baktırıyormuş denemiş olanlar yorum yaparsa çok iyi olur fiyatı yüksekmiş çünkü
Sibel kim acaba?ya kesinlikle boş bi adam değil, kesinlike hissediyor ve bilgi geliyor, ama fal işinde bakan kişinin gününde olması lazım. Ama 2 kere baktırdım. Öyle çok da wooouv olmadım. 1000 lira verince woov birşey beklio insan :))
ama favorilerim arasında
songül
sibel
Fatih
Muğla’da yaşıyor telefonda bakıyor, tarot bakıyor ama okuması farklıSibel kim acaba?
Alya ar mi falsepeti deolumlu ama bekledigim bir şey degildi. önceden yazmıştım diye hatırlıyorum Alya ile sezgiyi denedim diye. 3-4 ay once bakti bugün oldu. vadesi de nisan sonu mayıs basiydi @nilmil
Çok bana ilk falı iyiydi sonrakiler o kadar iyi değildiMerhaba, Beylikdüzü Serpil e baktıran var mı?
Neval hanımın nosunu bizlerle paylaşmadınız? Paylaşma ihtimaliniz var mı?Merhaba, Beylikdüzü Serpil e baktıran var mı?
Paylaşayım ama çok isteyen iki kişiye özelden vermiştim ikisinin de psikolojisi bozulmuş. Ben bu yüzden vermedim yoksa bana ne fark eder tanımam etmem. Yine de siz bilirsiniz illa da gitmek istiyorum diyen varsa özelden yazayım.Neval hanımın nosunu bizlerle paylaşmadınız? Paylaşma ihtimaliniz var mı?
Niye psikolojisi bozulmuş durumu bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın merak ettimPaylaşayım ama çok isteyen iki kişiye özelden vermiştim ikisinin de psikolojisi bozulmuş. Ben bu yüzden vermedim yoksa bana ne fark eder tanımam etmem. Yine de siz bilirsiniz illa da gitmek istiyorum diyen varsa özelden yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?