- 6 Şubat 2024
- 675
- 320
- 23
- 40
Ay evet ya yazın lütfen. Fal baktırasım var ama herkes cort anladığım. Birgül'e baktıran varsa özellikle gelişme varsa yazabilir mi?
Su bilgüle bende bakdirdimAy evet ya yazın lütfen. Fal baktırasım var ama herkes cort anladığım. Birgül'e baktıran varsa özellikle gelişme varsa yazabilir mi?
genel anlamda pek de matah bulmadınız sanırım, ne bileyim dediğinize göre. ben baktırmadım daha yorum pek yok diye ama bir şey olsa yazan olurdu bence.Su bilgüle bende bakdirdim
Ama ne bilim
Bakalim cikacakmi dedigi sey cokmu ünlü bu birgül dedikleri cikiyormu jep duyuyorum
Evet ben baktirdim bakalim cikacakmigenel anlamda pek de matah bulmadınız sanırım, ne bileyim dediğinize göre. ben baktırmadım daha yorum pek yok diye ama bir şey olsa yazan olurdu bence.
Bende baktirdim insallah cikar vadesiSon zamanlar babada Çiğdem bilemedi söyledikleri olmadı :/ Birgül bildi geleceği de söyledikleri hala çıkıyor yine baktıracağım ama daha da detaylı bir falcı bulsam keşke
Zeynepe fal baktirdim olumsuz konustu moralim bozulduolumsuz konusup da olumlu ciktigi oldu mu hic
o kim kiiii ilk kez duydumArkidişler selammm
Eskişehirli Zuzuyu duyan gören var mı bu aralar
birisi 1 2 yıl önce evlenmiş ve fal bakmayı bırakmış yazmış. döndüyse bilemem tabi.Arkidişler selammm
Eskişehirli Zuzuyu duyan gören var mı bu aralar
NUMARASI VAR MIbirisi 1 2 yıl önce evlenmiş ve fal bakmayı bırakmış yazmış. döndüyse bilemem tabi.
birisi 1 2 yıl önce evlenmiş ve fal bakmayı bırakmış yazmış. döndüyse bilemem tabi.
Yenibosnadaki kadının numarısını öğrenebildiniz mi acabaBana yenibosnadaki kadının telefonu ve adresini gönderir misiniz rica etsem?
Bana olumsuz dediği tüm şeyler çıktı bu zamana kadar ama ole konuşup çıkmadığı da varZeynepe fal baktirdim olumsuz konustu moralim bozulduolumsuz konusup da olumlu ciktigi oldu mu hic
Sitenin falcı arayışına son verecek bir falcı buldum. Yuppiii. Instagram'dan falcibasir diye bir sayfa var. Yorumları harika ve kesinlikle fake olduğunu düşünmüyorum. İşin güzel tarafı ücretsiz fal baktirarak deneme şansınız var. Ama ben direkt ücretli baktirdim ve ucretleri 200-400arasi. Şu ana kadar para baydigim Şengül boybas dan bile bin kat iyi. Analizleri çok başarılı , yeni baktiedigim için gelecek için bir şey diyemem ama söylediği şey olasılığı çok yüksek bir şey. Asla pişman olmazsınız, deneyen yorum yazarsa emin olalım.
Canım ücretsizini denedim şimdi çok sıradan üç kartın anlamını açıklamış hayatıma dair bir şey söylemedi üç beş sıradan kelime o kadarSitenin falcı arayışına son verecek bir falcı buldum. Yuppiii. Instagram'dan falcibasir diye bir sayfa var. Yorumları harika ve kesinlikle fake olduğunu düşünmüyorum. İşin güzel tarafı ücretsiz fal baktirarak deneme şansınız var. Ama ben direkt ücretli baktirdim ve ucretleri 200-400arasi. Şu ana kadar para baydigim Şengül boybas dan bile bin kat iyi. Analizleri çok başarılı , yeni baktiedigim için gelecek için bir şey diyemem ama söylediği şey olasılığı çok yüksek bir şey. Asla pişman olmazsınız, deneyen yorum yazarsa emin olalım.
bedava diye sallamıs demekCanım ücretsizini denedim şimdi çok sıradan üç kartın anlamını açıklamış hayatıma dair bir şey söylemedi üç beş sıradan kelime o kadar
ben de ücretsiz denedim, ortalama bir şey. karakterimi fena yorumlamadı ama yanlışlar da var tabi, kısa zaten ücretsiz olunca haliyşe. geleceğe dair demiş de bir şeyler vade falan da yok tabi tutarsa tuttu denir mi bilemedim. çok spesifik bir şey demedi çünkü.Canım ücretsizini denedim şimdi çok sıradan üç kartın anlamını açıklamış hayatıma dair bir şey söylemedi üç beş sıradan kelime o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?