Var mı zuzunun numarası ya varsa ben de istiyorum :)benimdir o yazangecenlerde duydum sahalara geri dondu dediler, oyleyse numarasini ariyorum.
Hiçbiri çıkmadıDamlanin dediklerinden çikan var mi?
Yiğitin nosu var mı?Merhaba yigitin numarasını verir misiniz?
Yiğitin nosunu alabilir miyimYaaaa harikasınYiğit in numarasi olan var mıdır acaba diye yorum arattım ve sana denk geldim :) Yiğit e yıllar önce baktirmistim, o zamanlar dikkate almamıştım ama 3 yıl sonra söyledikleri çıkınca yeniden baktırmak istedim ama tüm falcilarin numaralarını silmiştim bulamıyorum. Yiğit in numarasını atar mısın bana lütfen? Bı de Burak vardi onun numarasıni bilen atabilir mi lütfen :)
Eski yorumlarda gördüm merak ettim de nosunu arıyorumYiğit kim
Tersi mi oldu? Yoksa vadesinde mi olmadı?Hiçbiri çıkmadı
Canım vadesinde olmadı.hala bekliyorum.ama çok pembe masal bir faldıTersi mi oldu? Yoksa vadesinde mi olmadı?
Evet Kızlar yok mu ? :)) arkadaşımla bekliyoruz çıkar mı diye ,vadesi çok gecikiyor mu benim çoktan geçti deSafiye’nin falının çıktığı kimse yok mu kızlar
Merhaba kim bu yiğit ben de alabilir miyim ?Eski yorumlarda gördüm merak ettim de nosunu arıyorum
BulabilsemMerhaba kim bu yiğit ben de alabilir miyim ?
Yiğitin nosu varsa paylaşabilir misiniz?Yaaaa harikasınYiğit in numarasi olan var mıdır acaba diye yorum arattım ve sana denk geldim :) Yiğit e yıllar önce baktirmistim, o zamanlar dikkate almamıştım ama 3 yıl sonra söyledikleri çıkınca yeniden baktırmak istedim ama tüm falcilarin numaralarını silmiştim bulamıyorum. Yiğit in numarasını atar mısın bana lütfen? Bı de Burak vardi onun numarasıni bilen atabilir mi lütfen :)
Kızlar birde bilir misiniz yıllar önce bakırköyde yiğit diye bir falcı vardı ama cafe de bakmıyordu sanırım bir ara popülerdi onu hatırlıyor musunuz? Yıldızname isteyenler içinde gül diye biri var benim emlakçı abla baktırmıştı çok memnundu numarasınıda bana vermişti ama yıldızname tercih ettirmediğim için baktırmadım. Yiğiti de hatırlayıp isterseniz onun da numarası var bu dediğim rahat 10 sene önce
Yiğiti çok merak ettim nosu varsa sizlerde paylaşabilir misiniz?Merhaba kızlar :) 2015 den sonra fal baktirmayi bıraktım bugün ilk kez yazıyorum yıllar sonraAra ara İstanbul'daki Arap Melahata baktiriyordum, 2 yıldır ona da baktirmiyorum. Ama bu aralar kariyer konusunda fikir alma ihtiyacım var o yüzden telefonda fal bakan tavsiye edeceğiniz birileri var mı ? Ya da yıllar önce Yİgit yiğit diyip durmusum şimdi kimsenin telefonu yok bende onun numarası varsa atar mısınız ?
Asla tek bir dediği bile çıkmadı.Safiye’nin falının çıktığı kimse yok mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?