- 6 Şubat 2024
- 675
- 320
- 23
- 40
bana bazı fallarından bazı dedikleri cıktı.Damlaya baktirip yakin gelecek cikti diyen yazabilir mi?
Baktirdim cok cok kisa vade verdi ama adim yok karsi taraftan.
cnm çok çok gelecek çıkmıyor orda biraz pembeci daha yakın geleceğe odaklanırsan hem çıkma olasılığı daha uksek oluyor hem üzülmemiş oluyorsunBu arad Damla'nin soyledigi sey oldu/ 2 vade goruyorum demisti,maksimum 1 hafta dedi ve faldan 2 gun sonra dedigi sey oldu yani bildi bakalim gelecek ongorusu cikacak mi.
Alya arkinmi?Kızlar astrocenterda alya ve sezgi/sezin unuttum onlar dışında çıkan kim var dersiniz? Alyaya 2 kere baktırdım ilki çıktı bu arada
Aylami alya miŞimdi Ayla'ya baktırdığım falın notlarını okudum 2 ay olmuştur sanırım baktıralı. Ve o süreçte dediklerini yaşamışım kısa vadede hep bilmiş. Erkek arkadaşımla konuşunca bana anlattıklarını kadın falında söylemiş hep. Üzerine çok fal baktırınca hiç fark etmemişim. Gelecekle ilgili diğer şeyler çıkar mı bilmiyorum, çıkarsa yazarım. Şaşkınım.
ayla telefondan bakan kadından bahsetmiş cnm . alya astrocenter da.Aylami alya mi
aylaAylami alya mi
Evet zaten tahmin ettigim sekilde gelecek yorumu, maksimum da birkac ayla alakali konustu. Ben anlik baktiriyorum daha cok aslinda ve yakin gelecek merak ettigim seyler. Bazilari ani ve yakin gelecegi bile bilemiyor.cnm çok çok gelecek çıkmıyor orda biraz pembeci daha yakın geleceğe odaklanırsan hem çıkma olasılığı daha uksek oluyor hem üzülmemiş oluyorsun
Ama asrtocenterde ayla diye biri yok alya arkin var
Nasil bulanilirim aylayiayla telefondan bakan kadından bahsetmiş cnm . alya astrocenter da.
Hayır baktırmıyorum. Uslübun ve yazım şeklinden de hoşlanmıyorum. Bana yazmazsan sevinirim.Sende benim
Gibi heryerde fal baktiriyorsun galiba
Kim bu kişiler?Bende orda ezoya baktırdıma ama onu gerçekten beğendim. Ezoda bana soğuk algınlığı ciğerlele ilgi sıkıntı dedi onu yaşamıştımdoktordan daha iyiler
Kızlar astrocenterda alya ve sezgi/sezin unuttum onlar dışında çıkan kim var dersiniz? Alyaya 2 kere baktırdım ilki çıktı bu arada
Numarasını alabilir miyim?Bu arad Damla'nin soyledigi sey oldu/ 2 vade goruyorum demisti,maksimum 1 hafta dedi ve faldan 2 gun sonra dedigi sey oldu yani bildi bakalim gelecek ongorusu cikacak mi.
Terbiyeni takın, haddini bil!neden zoruna gitti baktiriyoraun isde belli komplexli cok merakliydim sana yazmaya
Kızlar bu hangi damla pekibana bazı fallarından bazı dedikleri cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?