İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arad Damla'nin soyledigi sey oldu/ 2 vade goruyorum demisti,maksimum 1 hafta dedi ve faldan 2 gun sonra dedigi sey oldu yani bildi bakalim gelecek ongorusu cikacak mi.
cnm çok çok gelecek çıkmıyor orda biraz pembeci daha yakın geleceğe odaklanırsan hem çıkma olasılığı daha uksek oluyor hem üzülmemiş oluyorsun

Aylami alya mi

cnm çok çok gelecek çıkmıyor orda biraz pembeci daha yakın geleceğe odaklanırsan hem çıkma olasılığı daha uksek oluyor hem üzülmemiş oluyorsun
Evet zaten tahmin ettigim sekilde gelecek yorumu, maksimum da birkac ayla alakali konustu. Ben anlik baktiriyorum daha cok aslinda ve yakin gelecek merak ettigim seyler. Bazilari ani ve yakin gelecegi bile bilemiyor.

Mesela Duygu Deniz mantikli gelmisti, ona soruda sordugum uzerinden yorum yapmis anladim daha sonra sonra soruda sordugum durum degisti. Askla alakali olmayan bir konu, bir ev meselesi kisacasi bilememis. Falsepetin'de Elena da bilememis. Ayni konu icin Kadikoy Aura Cafe Dporuk'a fal baktirmistim o da bilemedi unutmusum o fali, basta iyi gibi gelmisti.

Hep bunlar ask disi konular bu arada sadece Damla'ya son baktirdigim daha ikili iliskilerle alakali. Damla'ya iki ay once baktirdigimda ev konusunda digerlerinden farkli konusmustu soyledigi sekilde ilerliyor. Bir de ben gecen Aralik ayinda astroloji yillik yorumu almistim, orada da bu konuyu sordum Damla gibi ve digerlerinden farkli yorumladi aslinda yanildi diyecektim sonraki gelismelerde onun soyledigi sekilde ilerledi, ilerliyor su anda. Senelik astroloji bakimi almak da daha dogru eger spesifik bir iliski konunuz disinda genel yorum istiyorsaniz, senelik yorum alin derim.

Kızlar astrocenterda alya ve sezgi/sezin unuttum onlar dışında çıkan kim var dersiniz? Alyaya 2 kere baktırdım ilki çıktı bu arada

Bu arad Damla'nin soyledigi sey oldu/ 2 vade goruyorum demisti,maksimum 1 hafta dedi ve faldan 2 gun sonra dedigi sey oldu yani bildi bakalim gelecek ongorusu cikacak mi.
Numarasını alabilir miyim?

Kızlar ben dün akşam damlaya gittim, para konusunda çok zorlandığımı direk söyledi dedi suanda aşk felan değil para durumun seni sıkıntıya sokmus. Eşimle ilgili söylediği yorumlarda doğruydu özel olduğu için burada belirtemem tabi. Benden sonra da kardeşim baktırdı, ona da evlenip boşandığını direk söyledi. 2. Bir iş yeri açacağını bilmiş mesela. Çocuk istiyorlar onu da söylemiş. Planladığ durumlardan hep bahsetmiş nasıl şekilleneceğinden bahsetmiş. Benim kardeşim midesinden rahatsızdı 10 gündür, midenle ilgili problemin var aksatma ağırlaşırsın vs dedi. Bana da dedi sen bronşitsin sjsjkdkd akşam gittim dedi bronşit baslangıcı 7-8 paket ilaç aldım çıktım. Kadın enerjisi uyumlandıgıyla gerçekten iyi bakıyor ama dediğim gibi yüz yüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…