Evet bende de aynı malesefAsla tek bir dediği bile çıkmadı.
Evet arkadaşlar yiğit in numarası yok mu rica etsek :)Ya şu 2015li yıllarda Yiğit çok övülmüş, birisinde yok mu tel no Allah rızası için
Arkadaşlar bende arıyorum Beylikdüzü Serpil hanımı rica etsemkızlar Beylikdüzü serpilin nosu var mı sizlerde? Rica etsem paylaşabilir misiniz özelden benimle?
Canım mesaj at göndereyim ama ben 2 yıl önce baktırmıştım çıkmıyor bence baktırma herkesi herkesle evlendirir öyle biriCanım bana gönderir misin nosunu?
Canım iki kere baktırdım bana hiç çıkmadı malesefkızlar selam bu damlanın falı çıkan oldu mu sanki bana 1-2 şey cıkacak gibi de bilemedim baska cıkan varsa teyitleşelim
bencede.Merhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Ben de anı ve geçmişi bildi ama bazı şeyler herkese uyacak gibiydi üstünde nazar var vs gibiMerhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Bence de her önerilen falcıya atlıyoruz sonra hayal kırıklığı oluyor haceri ben de deneyecektim şimdi vazgeçtim.Merhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Nerde bakiyorArkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim. Ümit Koc un 1.5 yıl önce bakıp tanisacaksin dediği kişiyle tanıştım.Asmin Demet de net bildi. Ümit Koc oturduğu ilçeye kadar bildi. Bilginize..
Gül demirin dedikleri cikiyormualya astrocenter falsepeti gül demiri tavsiye ederim
canım beklentiye girme boşuna bana da çok kısa vadeler verdi hiç çıkmıyor malesef,arkadaşıma da çıkmadıDamlaya baktirip yakin gelecek cikti diyen yazabilir mi?
Baktirdim cok cok kisa vade verdi ama adim yok karsi taraftan.
Bana da kisa vade vermisti ve cikmadi maalesef. Ona kalsa her sey dört dörtlük olcakticanım beklentiye girme boşuna bana da çok kısa vadeler verdi hiç çıkmıyor malesef,arkadaşıma da çıkmadı
banada no atarmısınızzzArkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim. Ümit Koc un 1.5 yıl önce bakıp tanisacaksin dediği kişiyle tanıştım.Asmin Demet de net bildi. Ümit Koc oturduğu ilçeye kadar bildi. Bilginize..
canım hacer teyze atarmısınnnnKızlar yakın vade tarihler verdiği için bekledim ve gerçekten dediklerini bir bir yaşadım Kadının ismi hacer.Yaşlı biri telefondan bakıyor.İsteyene iletişim vereyim özelden yazın.Öyle pembe masallar falan yazmadı pat pat söyledi kadın.Gülşahtan sonra en beğendiğim oldu.500₺ tarot bakıyor sadece
yiğit no varmı sizdeEvet arkadaşlar yiğit in numarası yok mu rica etsek :)
Lizyaa nerelerdeydin canım sen, bırakıp gittin buraları.Çok uzak vadeye gerek yok, kişi adım atacak mı ve anlık durumu iyi bilen çok pahalı olmayan bir falcı önerebilir misiniz?
youtube’ta SunMoonTarot kanalından özel açılım alan oldu mu bir de? Bana baya bilgili geldi kartları yorumlamada ama özel açılımını merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?