cnm necmiyeye baktırma sansım var mı halaBilenleri yazmıştım. Zeynep ve toprak bi de Chioma bi de Necmiye
Zeynep 'in bir dedigi daha çıktı arkadaşlar. Hiç ummadığım bir seydi
Keşke olsa canım yaa ilk ben baktırcamcnm necmiyeye baktırma sansım var mı hala
valla saka maka 3yıl önce baktrcaktım galibaKeşke olsa canım yaa ilk ben baktırcam
Nasıl bulurumEvet ve bir yılda sadece bir kere bakıyor
Eğitimi nereden alıyor merak ettim ben de?El çizgileri fal değil çizgi analizi bunun dersini alıyor annemin kuzeni. sertifikaları var sağolsun her geldiğimde gösteririm. gelecekle ilgili el çizgileri 3 ayda bir değişiyormuş. hangi yaşta hangi hastalık kötü durum olmuş yaşadığımı özel şeyleri falan söylüyor. birine sen kocanı aldatıyorsun aldatma çizgin var demiş kadın inanamamış bildiğinebende şahit oldum dediklerinin doğruluğuna. Fal diyince kızıyor
Zeynep tam olarak çıktı mı?Arkadaşlar güncelleme yapmaya geldim ümit Koc çıktı demiştim fakat tam olarak devamı gelmedi dediği gibi. Bunun dışında en net bilen Zeynep oldu, temmuz ortasına kadar bekleyeceğim bir de Asmin demet çıkacak mı diye
Geçmiş ve anda bana Bir Yolun Var Berk efsane bir fal gönderdi ama gelecek için söylediği bir şey vardı, geleceğe yönelik sorum bir tane olduğu için ama maalesef söylediğinin olma ihtimali 1 gün içinde yok oldu yani gelecek çıkmıyor genel olarak özellikle ilişkilerle alakalı olanlar ama anda geçmişte ve karakter analizinde çok çok iyiydi.Bu da nokta atışı hem günceli hem geleceği bildi dediğiniz biri yok mu kızlar
O zeynep beni o kadar yanlış yönlerdirdiki hayatımı resmen zehir etti. Ve ayrıyetten iki falda da aynı konu hakkında farklı cevaplar verdi 2 ay arayla baktırdım ve gelecekle ilgili değildi bu da bir şey bilmediği çelişkiye düştüğü anlamına geliyor. Sanada haftalık nasıl bu kadar her şeyi cıkıyor hayretArkadaşlar güncelleme yapmaya geldim ümit Koc çıktı demiştim fakat tam olarak devamı gelmedi dediği gibi. Bunun dışında en net bilen Zeynep oldu, temmuz ortasına kadar bekleyeceğim bir de Asmin demet çıkacak mı diye
Zeynep benim için dediği full olumsuzlar çıktı. Çıkmayan yok. Olumlu çok az konuştu onlarda çıkmadı biri çıktı sadeceO zeynep beni o kadar yanlış yönlerdirdiki hayatımı resmen zehir etti. Ve ayrıyetten iki falda da aynı konu hakkında farklı cevaplar verdi 2 ay arayla baktırdım ve gelecekle ilgili değildi bu da bir şey bilmediği çelişkiye düştüğü anlamına geliyor. Sanada haftalık nasıl bu kadar her şeyi cıkıyor hayret
Valla size anda falanda yanılmadıysa ne güzel bana acayip yanıldı çok övülüyor diye 2 kere baktırdım hatta söylediklerine inandım ve yanlış yönlendirdi paronayak oldum sayesindeZeynep benim için dediği full olumsuzlar çıktı. Çıkmayan yok. Olumlu çok az konuştu onlarda çıkmadı biri çıktı sadece
Ve bana o fal baktıktan sonraki akşam istisnasız ikisinde de karabasan bastı. Bizde de salaklık cinli bakan birine nasıl inanıyoruz cinler sanki cok dürüstlermiş gibi..Valla size anda falanda yanılmadıysa ne güzel bana acayip yanıldı çok övülüyor diye 2 kere baktırdım hatta söylediklerine inandım ve yanlış yönlendirdi paronayak oldum sayesinde
Ona sorarım canımEğitimi nereden alıyor merak ettim ben de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?