İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana atabilirsin canım

Valla size anda falanda yanılmadıysa ne güzel bana acayip yanıldı çok övülüyor diye 2 kere baktırdım hatta söylediklerine inandım ve yanlış yönlendirdi paronayak oldum sayesinde
Anda bildi en azından aşk konusunda bildi. Olumsuz şeylerdi dedikleri. Olumlu şeylerden birisi çıktı sadece. Zaten genelde bana olumsuz söylüo

Ve bana o fal baktıktan sonraki akşam istisnasız ikisinde de karabasan bastı. Bizde de salaklık cinli bakan birine nasıl inanıyoruz cinler sanki cok dürüstlermiş gibi..
Zeynep’ten sonra mı? Şaşırdım Zeynep I övmüyorum ama aşk konusunda genelde bilio ama diğer konuları bilemem

Ve bana o fal baktıktan sonraki akşam istisnasız ikisinde de karabasan bastı. Bizde de salaklık cinli bakan birine nasıl inanıyoruz cinler sanki cok dürüstlermiş gibi..
Bu enerji frekans meselesi bence kesinlikle. Burada o kadar çok övülen kişilere baktırdım ki. Hepsi salladı kimse tek birsey bilemedi .

Valla size anda falanda yanılmadıysa ne güzel bana acayip yanıldı çok övülüyor diye 2 kere baktırdım hatta söylediklerine inandım ve yanlış yönlendirdi paronayak oldum sayesinde
Herkesin bu kişiyle olacak dediği dönemde. Ve o dönem en az 200 kişiye gitmişimdir. Zeynep olmaz demişti. Onun dışında Chioma,Necmiye, toprak bilmişti. Burada adı geçen çok iyi denilen herkese baktırmıştım. Asla bilemediler.

ahahahahahahaha damla anlık iyiydi ama gelecek çıkmadı diye yazmıştım. yeni konuştuk tekrar baktıracaktım ama bazı aksiliklerden ertelemek zorunda kaldım. hem bunu belirttim hem de vadeler geçtiği için moralimin bozuk olduğunu söyledim ve gülen emoji koydum ve kendisinden destan gibi mesaj geldi ve engellemiş.

mesajı da kısaca "bizleri insan yerine koymuyorsunuz galiba dediklerim çıkar sana vade tutmadığı için kızıyorsun ama olaylar çıkınca seni görürüm. ben bu yorumu hak etmiyorum yıllardır bu işi yapıyorum. bana ağlayarak gelip dediklerin çıkmadı dediğim için özür dilerim diyorlar. biz sizinle bütünleşip enerjiye giriyoruz. bu çok zor bir iş. hakkımı helal etmiyorum. inşallah birkaç güne aksilik yaşarsın şimdi de ben güleyim sana şöyle hahahahahahaha"

bu ne ya? bunlara fal çıktı çıkmadı yorumu bile yapmayacağız anlaşılan. kırıcı ya da saygısız bir şey de yazmadım. kötü olduğunu düşünsem zaten tekrar baktırmak için konuşmazdım. kısacası baktırmayın. tavsiye ettiğim herkesten de özür diliyorum inanılmaz pişmanım. şurada beğenmediğiniz safiye, zeynep vs asla şöyle terbiyesizlik yapmıyor. birinin çıkıp böyle beddua ettiğini başına iş gelsin dediğini bilmem.

burayı okuyorsa, tanıdığı varsa da iletir zaten ben fal için bakan kimseye kızmam, beddua etmem, enerjimiz uymaz. çıkmayabilir, geç çıkabilir bunlar olacak şeyler. benim "vade geçtiği için moralim bozuldu" mesajımı kaldıramıyorsa daha bakmasın çünkü gerçekten sorunlu insanlarla da karşılaşacaktır. onlara da ana avrat dümdüz sayar herhalde.
ben yine de hak helal etmemek gibi bir saygısızlık yapmıyorum sonuçta vakıt harcadı enerji harcadı. falı için anlık durumdan memnun olduğumu da zaten baktığı zaman belirtmiştim. benim en ufak dalga geçmem, bedduam falan olmamışken beddua etmesi çok tatlı(!) yolu açık olsun.
direkt bedduaya yönelmesi de enerjisinin temiz olması gereken biri için çok ilginç. yorumum bu kadar.

Haftalık çıkmıyor aslında bana. Ben fal bağımlısı olduğum ve haftalık baktirdigim için mutlaka o ay içinde birkaç dediği çıkıyor. İlginç geldi bana da ama bakalım asıl konu çıkacak mı? Umarim cikar

arkadaşım biryolunvar berke fal göndermiş hoşlandığı çocuk için nasıl dedim inşallah hiçbir dediği çıkmaz dedi zaten cevabını bildiği 2 konuda çok yanlış şeyler söylemiş bilememiş geçmişle an konusunda ama gelecek çıkmasın lütfen diyodu
bende tam tersi gelecek hiç çıkmadı anlık olarakta bir şeyde aşırı yanıldı ama geçmişi kusursuz bilmişti

Ben de bağımlıyım sürekli farklı falcılara baktırıyorum ve fallarım karıştı kim ne dedi tam olarak hatırlayamıyorum

Arkadaşlar çok oldum farkındayım ama size bir haber daha, Zeynep'in bir dedigi daha çıktı. Ama vadeleri asla çıkmıyor haberiniz olsun

Arkadaşlar çok oldum farkındayım ama size bir haber daha, Zeynep'in bir dedigi daha çıktı. Ama vadeleri asla çıkmıyor haberiniz olsun
Vadeler asla çıkmıo aynen ama olumlularda pek çıkmıo bana dediği tek olumlu birsey çıktı gibi diğerleri çıkmadı.

bende tam tersi gelecek hiç çıkmadı anlık olarakta bir şeyde aşırı yanıldı ama geçmişi kusursuz bilmişti
Bende anlık ve geçmişte yanılmadı, hiçbir yerde bilemeyeceği detay konular o kadar kusursuz bildi. Poramor biliyor ne kadar tuttuğunu. Çok ilginç. Bence bizim enerjimiz uymuş Berk’le. Ama gelecek olması dediğim gibi, çok büyük bir sürpriz olmazsa dediği gibi olmayacak.

ay benimde geçmiş gerçekten haaaarikaydı ama gelecek çıkmadı anda da şöyle örnek veriyim hani mesela evliyim ve bana hayatında kimse yok demiş gibi saçma bişeydi
arkadaşımın bayadır hayatında kimse yok ilk kez birinden hoşlandı gelecek için çok pembe konuşmuş ve çok detaylı şeyler demiş eğer dediği gibi olursa detaylar adamla olmaz pembe kısmıda çıkmasada olur yani o derece çocuğun geçmişinide tutturamamış diye inanamıyor

Vadeler asla çıkmıo aynen ama olumlularda pek çıkmıo bana dediği tek olumlu birsey çıktı gibi diğerleri çıkmadı.

Zeynep çıktı derken nasıl yani
Bana sürekli isim söyledi
Bu senden hoşlanacak bu isme dikkat et
Bu fiziksel özelliklerde biri senle ilgilenecek vs. gibi

Gülistan pahalı miydi ona nedense pahalı diye gitmediğimi hatırlıyorum

Zeynep e 4 yıl olmuş baktirali dedikleri olmamış, vade vermemişti. 4 yıl sonra olursa çok öngörülü derim ama mevcut durumda çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…