- 5 Mayıs 2020
- 389
- 362
- 103
- 31
Eğer gerçekten iyiyse ben gelirim. Otobüs kaldırırız. Valla iyice delirdim. Giden paralar yetmio hala devamkızlar toplanıp bi mardin yapmamız yok mu fatmaya gideriz hahaha
Yanilmamisim, paragoz ve cikarci oldugunu dusunmustum sadece birkac videosunu izleyince. Koylu kurnazi falcilardan. Zaten deste secmelerde falan his olmadigini anlamistim, birebir kart yorumcusueskiden youtube hesabını takip eden ve site açınca fal baktıran biri olarak kesinlikle önermiyorum zaten çıkmamıştı ama bunun haricinde
eskiden youtube sayfasından bakıyordu sonra binnazda baktı en son kendi site açtı çok çıkarcı bi kız
takipçilerinden olanları yorumcu felan yaptı yazılı baktırırsanız zaten stajyer gibi düşünüp takipçilerine baktırıyor. bunun gibi bir sürü saçma hareketleri vardı şimdi söylemeyeyim
kızlar gidenler bi yorumlasın ya fatmaya giden yok mu hiç?Eğer gerçekten iyiyse ben gelirim. Otobüs kaldırırız. Valla iyice delirdim. Giden paralar yetmio hala devam
İnsanlar para kazanmanın yolunu nasıl bulmuşeskiden youtube hesabını takip eden ve site açınca fal baktıran biri olarak kesinlikle önermiyorum zaten çıkmamıştı ama bunun haricinde
eskiden youtube sayfasından bakıyordu sonra binnazda baktı en son kendi site açtı çok çıkarcı bi kız
takipçilerinden olanları yorumcu felan yaptı yazılı baktırırsanız zaten stajyer gibi düşünüp takipçilerine baktırıyor. bunun gibi bir sürü saçma hareketleri vardı şimdi söylemeyeyim
insanlar parasını verip kendi şehirlerine çağırıyormuş ama bence artık yapmıyordur çok yaşlı bu arada Fatma bir daha yazmaz dedi yazmadı Hülya damla Zeynep Nesibe safiye bir sürü kişi yazar demiştiEğer gerçekten iyiyse ben gelirim. Otobüs kaldırırız. Valla iyice delirdim. Giden paralar yetmio hala devam
İyiyse gidelim ben gelirim. Zeynep bu kez çok kötü patladı bende. Güveniodum ama bu kez cidden şaşırdım.insanlar parasını verip kendi şehirlerine çağırıyormuş ama bence artık yapmıyordur çok yaşlı bu arada Fatma bir daha yazmaz dedi yazmadı Hülya damla Zeynep Nesibe safiye bir sürü kişi yazar demişti
Biryolun var %50 indirime girmiş Berk’i denemek isteyen varsa bakabilir. Gelecek evet çıkmadı ama vadesi var benim hala 1 ay kadar. Bana bir gelişme olmadan gelme dediği için şu an baktıranmıyorum.
Gelecek çıkmıyor çıkarsa da vade zamanı pek tutmuyor. anlık durumlar için baktırmak en mantıklısı. Bana başta haziran gibi demişti sonra Temmuz’u bulabilir dedi mesela bakalım hiç olmayacak gibi duruyor şu anda.Benim vade geçti berkin falda. Bana vadesi geçmeyen tek kişi yok
Mars ve Fama benceBiryolunvarda kampanya varmış. Berk dışında önerebileceğiniz birileri var mı
Onlarda ne falı önerirsin pekiMars ve Fama bence
Kızlar bu Berkin bazı verilere ulaşma şansı var mı size tüylerim diken diken oldu çünkü bu kadar net anı zaman zaman bilmesi bana hayret ettirdi.. bu işte bi iş olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?