Fama değil de Mars çok iyi gerçekten yine bilmiş bana da özellikle durumu söylemedim hiç detay da vermedim, olanı direkt görmüş.Mars ve Fama bence
mars Tarot’ta iyiydi o falını kapatmış ben Katina baktırdım iyiydiOnlarda ne falı önerirsin peki
Ben de düşündüm ilk başta ben de şok olmuştum ama bence bulması imkansız ben soyadımı yazmadım. O sitede zaten az kişiye baktırdım ve yazdığı şeyleri hiçbir yerde söylemedim, o kadar detay ve bilinmesi zor şeyler.Kızlar bu Berkin bazı verilere ulaşma şansı var mı size tüylerim diken diken oldu çünkü bu kadar net anı zaman zaman bilmesi bana hayret ettirdi.. bu işte bi iş olamaz mı?
Enerjin uyuşmamıştır belki çünkü baya uzun ve detaylı bakıyor. Ben Kahvesini çok begendim kahve atabilirsin.Ne falı baktırmıştın, ben ikidir baktırıyorum hiç detaylı bakmıyor sorularıma 1 cümle yazıp geçiyor
Bu arada Almina da iyiydi bende Tarot veya su falı. Tarot ve su falı çok az bir çelişti ama Tarot daha doğru çıkacak sanki sonuç olarak. Su falında da daha iyi detayları bildi.Biryolunvarda kampanya varmış. Berk dışında önerebileceğiniz birileri var mı
Ne falı baktırmıştın, ben ikidir baktırıyorum hiç detaylı bakmıyor sorularıma 1 cümle yazıp geçiyor
Olumlu mu yorumladı gelecek için?Bak evli olduğumu sorunun tamamını verdiğim tepkiyi bilmiş sonrasında da eşimin isminden 3 harf vermiş net kızımın adınından da harf vermiş demiş 1 kız çocuğun var onu bilmiş. Yani süreci özetlemiş direk. Bu kadarı da zordu yani. Ben bu kadar beklemiyordum
Mars atesmi fal sepetindr?mars Tarot’ta iyiydi o falını kapatmış ben Katina baktırdım iyiydi
Hayır byv Falcı MarsMars atesmi fal sepetindr?
bu kim acaba, ben anlayamadım, üstte bir kaç falcı konuşulmuş daBak evli olduğumu sorunun tamamını verdiğim tepkiyi bilmiş sonrasında da eşimin isminden 3 harf vermiş net kızımın adınından da harf vermiş demiş 1 kız çocuğun var onu bilmiş. Yani süreci özetlemiş direk. Bu kadarı da zordu yani. Ben bu kadar beklemiyordum
yaşar isminde falcı. bi ara hepimiz baktırdın sonra farkettik ki hepimize mart 7 ile 11 arası bişey olucak demişbu kim acaba, ben anlayamadım, üstte bir kaç falcı konuşulmuş da
Bu Biryolunvar Berkbu kim acaba, ben anlayamadım, üstte bir kaç falcı konuşulmuş da
Bir yolun var da Berkbu kim acaba, ben anlayamadım, üstte bir kaç falcı konuşulmuş da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?