Bana aksam 8 gibi gondermisti. Gece bakmamisti.Gece mi atiyo peki fal yorumunu gercekten? Ben de baktirayim dedim da cevrimici olmasina ragmen fallari gece yorumluyo heralde?
Kahve falı mı baktırıyorsunuz? Bir yolun var Berk mi bu bahsettiğiniz?Ben merak ettigim iki konuyu sordum. Istedigin kadar soru sorabilirsin veya birkac soru sorup faldan sonra soru cevap kisminda digerlerini sorabilirsin. Soru cevapta da cevapliyor hepsini.
Bana 3 saatte yorumlamıştı, saat 4 gibi yollamıstım 7 gibi akşam yorumladı. Yolladığın saate göre öyle çok bekletmiyot online sa genelde gönderiyor 3-4 saatte en geçGece mi atiyo peki fal yorumunu gercekten? Ben de baktirayim dedim da cevrimici olmasina ragmen fallari gece yorumluyo heralde?
Ben kahve batırdım kız kardeşim hem kahve hem tarot baktırdı bizce Kahvede oldukça iyi, hepsinde iyi ama daha detaylı bakmış gibi geldi kahvedeKahve falı mı baktırıyorsunuz? Bir yolun var Berk mi bu bahsettiğiniz?
Anda ve geçmişte genelde çok iyi ama gelecek bende %90 patlayacak, çok zor ihtimal söylediği gibi olması. Gelecek için vade verirse ve yakın ve teyit edebileceğimiz bir zaman verirse Berk’e baktıranlar yazabilir mi?Ay hepiniz berke mi yolladınız bi bakayım dedim sırada 4 kişi
Sabah kimse yoktu
Benim çok şaşıracağım bir yorum yapmamıştı gelecek vadesi de daha çıkmadıBerke baktiranlar lutfen yorumlarini belirtebilir mi
Verdiği vade doldu mu peki?Benim çok şaşıracağım bir yorum yapmamıştı gelecek vadesi de daha çıkmadı
Yok daha dolmadı 3-4 ay varVerdiği vade doldu mu peki?
Verdiği vade doldu mu peki?
Merhabalar Berk’ten memnun kaldınız mı?Kahve de önerebileceğiniz biri var mı? Ya da astrocenterda sezgi ve alya dışında önereceğiniz biri?
Vadesine daha var ama memnun kaldım özellikle tavrı gerçekten çok tatlı. Paragöz biri kesinlikle değilMerhabalar Berk’ten memnun kaldınız mı?
Berki bende denedim, tutturamadi bende.Berk’e baktıranlar yorumlarını düşüncelerini yazabilir mi? Konuşulduktan sonra baktım sürekli sıra var buradan da giden çok olmuştur herhalde. Falcı Mars bana baya baya bilmiş bu arada arkadaşlar son falında hiç detay vermediğim halde, Katina falıydı gönderdiğim ve gelecek de Berk’e oranla daha mantıklı sanki onun dediği olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?