bayramda indrm olur o zmn atarsınkahve fali icin kimler var acaba byvde?
Ben uygun fiyatli astroloji 1 senelik ongoru almistim birinden ama tarot bakmiyor sadece dogum haritasi veya 1 sene boyunca olabilecek sansli gunler vs soru da sorabiliyorsun. Fal gibi degil ama sadece donemleri ve acilari soyluyor ama bos biri d edegil hisleri var. Onu istersen telefonunu verebilirim. 1 saate yakin yorum yapiyor telefonda soru da sorabiliyorsun. Digerlerine gore ucreti 1/3 neredeyse.herkeze selam , dogum haitası ve tarot baktırmak istiyorum tavsiye edecegiğiniz biri varmı ? ( fiyat cok ucuk olmayan )
Canım bana da gönderir misin isim iletişimBen uygun fiyatli astroloji 1 senelik ongoru almistim birinden ama tarot bakmiyor sadece dogum haritasi veya 1 sene boyunca olabilecek sansli gunler vs soru da sorabiliyorsun. Fal gibi degil ama sadece donemleri ve acilari soyluyor ama bos biri d edegil hisleri var. Onu istersen telefonunu verebilirim. 1 saate yakin yorum yapiyor telefonda soru da sorabiliyorsun. Digerlerine gore ucreti 1/3 neredeyse.
Canım bana da gönderir misin isim oBen uygun fiyatli astroloji 1 senelik ongoru almistim birinden ama tarot bakmiyor sadece dogum haritasi veya 1 sene boyunca olabilecek sansli gunler vs soru da sorabiliyorsun. Fal gibi degil ama sadece donemleri ve acilari soyluyor ama bos biri d edegil hisleri var. Onu istersen telefonunu verebilirim. 1 saate yakin yorum yapiyor telefonda soru da sorabiliyorsun. Digerlerine gore ucreti 1/3 neredeyse.
Kimi önerirsiniz oradan? Tutturdu vadesi çıktı dediğiniz biri var mı? Değerlendirelim bayramdabayramda indrm olur o zmn atarsın
en son bi sureyyayı begendim berk olumsuzdu bende ama analiz iyiydiCanım bana da gönderir misin isim o
Kimi önerirsiniz oradan? Tutturdu vadesi çıktı dediğiniz biri var mı? Değerlendirelim bayramda
Ben baktırdım baya bildiği şeyler olmuştu anla ilgiliByv ezoya baktıran var mı hiç? Ben baktırdım da bilgi teyit etmek istiyorum
2 hafta aralıkla Süreyya’ya iki fal baktırdım. Ekstra detay vermeden benzer sorularla. Birbirine zıt iki fal baktıen son bi sureyyayı begendim berk olumsuzdu bende ama analiz iyiydi
ilginc bana aynıydı2 hafta aralıkla Süreyya’ya iki fal baktırdım. Ekstra detay vermeden benzer sorularla. Birbirine zıt iki fal baktı
Elena günce sizde tuttumuşu an %40 indirim varken dene istersen. Duygu bana ilk falında fena değildi, ikinci korkunçtu. Çevremdekilere de kötüydü genel olarak. Bana ilk falları çıkan Gül ve Elena oldu. Diğerleri beklemede
Elena günce sizde tuttumu
Ex ile ilgilimiydi ? Döncek felanmi dedi vade verdimi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorumEvet çıktı
Alya nerede bakiyorAlya gelecek için nasıl? karakter analizi falan doğru oluyor ama geleceği bilmiyorum.
Elena kimmmElena günce sizde tuttumu
Elena günce fal sepetiElena kimmm
Ne attiniz peki cikti miElena günce fal sepeti
Alya nerede bakiyor
mesaj atarsanız öyle konuşalımEx ile ilgilimiydi ? Döncek felanmi dedi vade verdimi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorum
kahve göndermiştimNe attiniz peki cikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?