İstanbul'da Fal - Falcılar

herkeze selam , dogum haitası ve tarot baktırmak istiyorum tavsiye edecegiğiniz biri varmı ? ( fiyat cok ucuk olmayan )

herkeze selam , dogum haitası ve tarot baktırmak istiyorum tavsiye edecegiğiniz biri varmı ? ( fiyat cok ucuk olmayan )
Ben uygun fiyatli astroloji 1 senelik ongoru almistim birinden ama tarot bakmiyor sadece dogum haritasi veya 1 sene boyunca olabilecek sansli gunler vs soru da sorabiliyorsun. Fal gibi degil ama sadece donemleri ve acilari soyluyor ama bos biri d edegil hisleri var. Onu istersen telefonunu verebilirim. 1 saate yakin yorum yapiyor telefonda soru da sorabiliyorsun. Digerlerine gore ucreti 1/3 neredeyse.

Canım bana da gönderir misin isim iletişim

Canım bana da gönderir misin isim o
bayramda indrm olur o zmn atarsın
Kimi önerirsiniz oradan? Tutturdu vadesi çıktı dediğiniz biri var mı? Değerlendirelim bayramda

Alya nerede bakiyor

astrocenter ama üç aydan önce asla olmaz dediği olay bir hafta içinde oldu. karakter analizi dışında baktırılmaz, karakter analizi için de o kadar para verilmez.

Ex ile ilgilimiydi ? Döncek felanmi dedi vade verdimi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorum
mesaj atarsanız öyle konuşalım
Ne attiniz peki cikti mi
kahve göndermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…