Kahve falında mı iyi diyorsunuz katinada mı?Marsa baktır bence, ben tekrar baktırdım ve süreci çok iyi bilmiş. Ona 2-3 fal atmışım hep dedikleri ana konu ile ilgili olmuş
Berk gelecek çıkmıyor bence, yani ertesinde patladı sayılır ve olan durumu göremedi. Yalnız geçmişte ve benle alakalı karakter ve duygu durumum anda çok iyiydi diğer kişiyi doğru yorumlayamadı. Mars diyorum ben, gelecek çıktı daha önce ve bir önceki falında hiçbri detay vermeden hem karşı tarafı birebir anlattı hem de durumu gördü detay da bir şey yani atıp tutulacak bir şey değil. Yine gelecek çıkacak diye düşünüyorum o yüzden önceliğim Falcı Mars katina, sonra Berk kahvePeki Mars mı Berk mi diye sorsam bir de. Birini denerim belki
KatinaKahve falında mı iyi diyorsunuz katinada mı?
Teşekkür ederimBerk gelecek çıkmıyor bence, yani ertesinde patladı sayılır ve olan durumu göremedi. Yalnız geçmişte ve benle alakalı karakter ve duygu durumum anda çok iyiydi diğer kişiyi doğru yorumlayamadı. Mars diyorum ben, gelecek çıktı daha önce ve bir önceki falında hiçbri detay vermeden hem karşı tarafı birebir anlattı hem de durumu gördü detay da bir şey yani atıp tutulacak bir şey değil. Yine gelecek çıkacak diye düşünüyorum o yüzden önceliğim Falcı Mars katina, sonra Berk kahve
İns sadece kahvedir birde soru sormamışsındırAylar sonra ilk defa Berke fal attım bakalım ne olacak
Katina canımKahve falında mı iyi diyorsunuz katinada mı?
Kahve ve soru sordumİns sadece kahvedir birde soru sormamışsındır
Bana nermin diye verilen numarayı aradım 2-3 kere kimse cevap vermedi, bende hala arayıştayımNerminin numarasini alirsaniz bana da iletir misiniz?
Bence de. Vade verdi mi?Ben marşa Katina baktırdım bence hepsinden iyi baktı 110 tlye helal olsun
Damla iyidir ama son falı bende de olmadı maalesef. Daha önceki fallarında geçmiş ve anda iyiydi bende ama.bir arkadaşıma damlanın numarasını vermiştim bir fal bakmış şok oldu hiç bir şey bilememiş
Bende de son falı çakmadı ilk falı çıkmıştı amaDamla iyidir ama son falı bende de olmadı maalesef. Daha önceki fallarında geçmiş ve anda iyiydi bende ama.
Marsın cümleleri bana biraz anlaşılmaz geliyor ya çok yuvarlıyorBen marşa Katina baktırdım bence hepsinden iyi baktı 110 tlye helal olsun
verdi canımBence de. Vade verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?