İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok değil, zaten yapsa dahi ben bilsem neden durayım böyle haberimde varmış öyle diyor:) aramız iyi diyo ki yok sizde soğuklyk var şu anda da. Demiş ki siz gene kavga edip ayrılacaksınız. Düzelmezde bu durum. Sonraki cümlesi hemen peşine ayrılık görmüyorum. Karman çorman garip bi fal hiç beğenmedim. Yoksa yıllardır baktırırım olumsuz olması değil mevzu hiç tutarlı değil

abla sana mesaj attım cevap verebilir misin bana çok önemli

Benimde ilk kahveden sonrasi kotuydu kahvede de anlik ve gecmisi bilmisti ama gelecege dair tavsiye verir gibi yazmisti. ama bir kereye mahsus baktirilabilir bence

Benimde ilk kahveden sonrasi kotuydu kahvede de anlik ve gecmisi bilmisti ama gelecege dair tavsiye verir gibi yazmisti. ama bir kereye mahsus baktirilabilir bence
Anı bilse diye düşünmüştüm yani o amaçla atmıştım ama tek bildiği şunlar uzun süredir birliktesiniz senin bağlılığın çok, tartıştığınızda ikiniz arasında çok büyük özlem oluyor. Bu kadar

Uygulamadan mı bakıyor acaba ben böyle bir uygulama bulamadım

1 ay vade vermişti size sonuç dediği gibi oldu mu merak ettim

Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.
Mars mı ahu mu peki? Hangisi ilk tercihiniz olur?

Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.
Mars bir yolun varda değil mi?

Berke soru sormuştum dün, demişki bunun için ek açılım gerekir ilk ve sondu berk
Soru için gerçekten yeniden yoğunlaşıp bakım yapmaları gerekiyormış başka bir yorumcu söylemişti. Binnaz da o yüzden kaldırmıştı soruyu zamanında galiba ama öyle gerekiyorsa yapsınlar o zaman çünkü soru kısmı netleştirmek için var, daha çok karıştırıyorlar yeni açılım yapmadıkları zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…