Yok değil, zaten yapsa dahi ben bilsem neden durayım böyle haberimde varmış öyle diyor:) aramız iyi diyo ki yok sizde soğuklyk var şu anda da. Demiş ki siz gene kavga edip ayrılacaksınız. Düzelmezde bu durum. Sonraki cümlesi hemen peşine ayrılık görmüyorum. Karman çorman garip bi fal hiç beğenmedim. Yoksa yıllardır baktırırım olumsuz olması değil mevzu hiç tutarlı değilDoğru mu peki
Beşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığını
abla sana mesaj attım cevap verebilir misin bana çok önemliBeşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığını
Benimde ilk kahveden sonrasi kotuydu kahvede de anlik ve gecmisi bilmisti ama gelecege dair tavsiye verir gibi yazmisti. ama bir kereye mahsus baktirilabilir benceYok değil, zaten yapsa dahi ben bilsem neden durayım böyle haberimde varmış öyle diyor:) aramız iyi diyo ki yok sizde soğuklyk var şu anda da. Demiş ki siz gene kavga edip ayrılacaksınız. Düzelmezde bu durum. Sonraki cümlesi hemen peşine ayrılık görmüyorum. Karman çorman garip bi fal hiç beğenmedim. Yoksa yıllardır baktırırım olumsuz olması değil mevzu hiç tutarlı değil
Anı bilse diye düşünmüştüm yani o amaçla atmıştım ama tek bildiği şunlar uzun süredir birliktesiniz senin bağlılığın çok, tartıştığınızda ikiniz arasında çok büyük özlem oluyor. Bu kadarBenimde ilk kahveden sonrasi kotuydu kahvede de anlik ve gecmisi bilmisti ama gelecege dair tavsiye verir gibi yazmisti. ama bir kereye mahsus baktirilabilir bence
Uygulamadan mı bakıyor acaba ben böyle bir uygulama bulamadımKizlar ben soktayim. Biliyorsunuz burada yillardir yazarim, online, yuzyuze, unlu falcilar, telefonda bakanlar kim varsa denemis biri olarak, bugune kadar baktirdigim en iyi fali BirYolun Var'daki Berk bakti bugun@Poramor onermisti daha once hazir indirimdeyken kahve fali gonderdim bugun. Soylemedigim, kimsenin bilemeyecegi o kadar cok sey bilmis ki boyle fal gormedim. En unlu falciya da baktirdim bu kadar bilemedi. Ben falcimi buldum sanirim cidden soktayim, hayatimi sermis butun detayiyla. Bu kadar begenmesem bu kadar ovmezdim burada. Bana uydu enerjisi sanirim herkese boyle olur mu bilmiyorum. Yakinda el fali da baktirmayi dusunuyorum, gelecek ongorusu oldu tarih de verdi 1 ay zaman var olmasi da yuksek ihtimal, olursa yine yazarim ama anda gecmiste mu kem mel bildi bana.
Biryolunvar web sitesi. Uygulamasi olmayabilir.Uygulamadan mı bakıyor acaba ben böyle bir uygulama bulamadım
1 ay vade vermişti size sonuç dediği gibi oldu mu merak ettimKizlar ben soktayim. Biliyorsunuz burada yillardir yazarim, online, yuzyuze, unlu falcilar, telefonda bakanlar kim varsa denemis biri olarak, bugune kadar baktirdigim en iyi fali BirYolun Var'daki Berk bakti bugun@Poramor onermisti daha once hazir indirimdeyken kahve fali gonderdim bugun. Soylemedigim, kimsenin bilemeyecegi o kadar cok sey bilmis ki boyle fal gormedim. En unlu falciya da baktirdim bu kadar bilemedi. Ben falcimi buldum sanirim cidden soktayim, hayatimi sermis butun detayiyla. Bu kadar begenmesem bu kadar ovmezdim burada. Bana uydu enerjisi sanirim herkese boyle olur mu bilmiyorum. Yakinda el fali da baktirmayi dusunuyorum, gelecek ongorusu oldu tarih de verdi 1 ay zaman var olmasi da yuksek ihtimal, olursa yine yazarim ama anda gecmiste mu kem mel bildi bana.
Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.1 ay vade vermişti size sonuç dediği gibi oldu mu merak ettim
Mars mı ahu mu peki? Hangisi ilk tercihiniz olur?Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.
Ahu’ya baktırmadım ama Ahu pahalı Falsepeti’nde eskiden baktırdığım hiçbir falcı çıkmamıştı hiç baktırmıyorum orada artık.Mars mı ahu mu peki? Hangisi ilk tercihiniz olur?
Mars bir yolun varda değil mi?Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.
Evet bugun indirim var gece yarısına kadar baktıracaksan kaçırma, %50 indirimi. Katina falında iyi.Mars bir yolun varda değil mi?
Soru için gerçekten yeniden yoğunlaşıp bakım yapmaları gerekiyormış başka bir yorumcu söylemişti. Binnaz da o yüzden kaldırmıştı soruyu zamanında galiba ama öyle gerekiyorsa yapsınlar o zaman çünkü soru kısmı netleştirmek için var, daha çok karıştırıyorlar yeni açılım yapmadıkları zaman.Berke soru sormuştum dün, demişki bunun için ek açılım gerekirilk ve sondu berk
Asla onermem ek acilimi duru gorude kotuydu. Olsun saglik olsun en azindan denedin. Zaten bu ara deneyen coo belki enerjisi falanda dusmus olabilirBerke soru sormuştum dün, demişki bunun için ek açılım gerekirilk ve sondu berk
Peki Mars mı Berk mi diye sorsam bir de. Birini denerim belkiEvet bugun indirim var gece yarısına kadar baktıracaksan kaçırma, %50 indirimi. Katina falında iyi.
Nerminin numarasini alirsaniz bana da iletir misiniz?Kızlar halkalı nermin in numarasını atarmısınız acilen
Marsa baktır bence, ben tekrar baktırdım ve süreci çok iyi bilmiş. Ona 2-3 fal atmışım hep dedikleri ana konu ile ilgili olmuşPeki Mars mı Berk mi diye sorsam bir de. Birini denerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?