- 5 Mayıs 2020
- 389
- 362
- 103
- 31
Canım Beylikdüzü Serpil adı , Beşiktaş safiye ikisi ayrı kişi :)Beylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.
Ben baktırmıştım canım anı baya bildi ama gelecek henüz bilemiyorumFalcı Mars a attım byv ‘de vadeleri çıkan var mı kahve falı attım , süreç mars’ın dediği gbi ilerleyen var mı
safiye telefonda bakıyor muBana niye söyledikleri olmadı tutmadı ya Safiye’nin
safiye telefonda bakıyor mu
Bence de falcilara bu paralari vermeyin iyice normallestirmeye basladilar falsepeti falan da cok pahali. astrocenter bir de euro ile hesapliyor burasi turkiye uro ne alaka. bir fal 300'den fazla etmemli. Yuzyuze hadi 400 olsun. Benim sinirim bu, maximum o da.Bakıyor bana çıkmıştı ama 700e yine de değmez.
Ben baktirdim, tavsiye etmiyorum. Cok kisaydi, mevcut durumda bildi dedigim birsey olmadi. Soru cevap seansi da kisaydi ve gelecekle ilgili soylemleri de iyi diyemem. Esim ozel sektorde calisiyor, ticaretten eline para gececek dedi. Mumkun degil, ailede ticaret yapan yok, maasi artacak dedi ama sene ortasi maas artisi olmaz bizde. Ben begenmedim, genel cumleler kurdu hepsafiye telefonda bakıyor mu
Ee damla senikızlar ben damlaya baktırdım bence hepsinden iyi suan
Ben annemin telden baktırıyorumEe damla seni
Engellememişmiydii nasıl baktırdın ?
Merhaba kızlar ben fal baktırma konusunda pek deneyimli biri olmadığım için yeni üye olmuştum birçok ismin numarasını aldım baya baya baktırdım herkese . Cafe falcıları Safiye’ler onlar bunlar . Hepsi ilişkim hakkında aynı şeyi söyledi . Hepsi olumlu konuştu ama tatmin etmiyordu beni çünkü eski erkek arkadaşımın nasıl biri olduğunu çok iyi biliyordum . Normalde baktırmayacaktım artık ama astrocentere girdim bakındım ve ilk defa böyle sitelerden baktıracaktım bir o kalmıştı çünkü :) ama şuana kadar duyduklarımdan daha ayrı daha gerçekçi şeyler söyledi . Ayrı olduğumuz için barışır mıyız acaba diye baktırıyordum bu arada :) tanıdığım insanı bana en iyi anlatan , toz pembe dayanamaz gelir o siz evleniyorsunuz diyenlerden olmayan . Ruh haliyle ilgili nokta atışları yapan ve evet bu benim erkek arkadaşımı anlatıyor tam anlamıyla böyle dediğim o kişi Cudi oldu . İlk defa biri duymak istediklerimi değil de gerçekten olabilecekleri söyledi ve içim ilk defa rahat etti diyebilirim . O da vade verdi çıkar mı bilmem ama benim için fal baktırma mevzusu belli süre kapandı :) ilişkimi en yakından bilen insanlardan bile daha iyi anlattı her şeyi. Duyduklarım bu sefer diğerleri gibi toz pembe hayallerle mutlu etmedi ama rahatladım . Olumsuz yorum yapan biri değil bence olanı diyen birisi . O kadar kişiye baktırmış biri olarak kesinlikle denenmeli diyeceğim isim o . Gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa yazacam tekrardan
Ben baya beğendim . Diğer falcılara verdiğim para yerine Cudiyle bir saat konuşmak isterdim şahsen :) denemeyen kesinlikle denesin benceCudi'nin vadesi tam çıkmıyor ama dediği çıkıyor genelde. Astrocenter dışında baktığı yer olsa tekrar baktırmak istiyorum ama yok. Hatta tavsiye ettiğim kişiler de oldu buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?