İstanbul'da Fal - Falcılar

berk daha iyi bence

Bilgilerini benimle de paylasabilir misin lütfen :)

Yenibosnadaki ablanın nosunu banada atar mısın lütfennn

Biz arzu ablayı 2 seneye yakındır tanıyoruz kendisi çok konuşkan olabilir ama bakımları çok iyidir ve çoğunlukla daima para almaz bizden bence karalamaya hiç gerek yok ...inanmayan varsa yazabilirler bana...
Arzu hanımın numarası var mı acaba hangi semtta

Fal baktiracagim gelecek hakkında daha tutarlı olan an hakkında iyi olan bir falcı var mı

Bildi mi ani falan sizde mars
Berk bende gecmis ve benle alakali su anda inanilmaz iyi bildi ama sordugum kisiyle ilgili soyledikleri faldan sonra dogru olmadigini gordum gelecek de pek cikmaz sanmiyorum, Falci mars anda cok iyiydi onun da gelecek cikar mi son fali bilmiyorum ama 2 sene onceki fali cikmisti hem de soyledigi sirada olaylar durumlar yasadim, bende Mars bir tik daha iyi o yuzden

Kartlara bakmiyor o pek daha cok hissiyleyorumluyor yzuden kariyer de sorulabilir katina’da

bana da dediği birsey dogru galiba ya
Damla bos degil kesinlikle hisleri var, enerjisini de seviyorum. Bana son fali cikmadi yani simdilik oyle gozukuyor, sonucu pembeye baglasa da anlik ve yakin gelecek icin baktirilabilir bir de ozenerek bakar yani her soruya cevap verir, en az 15 dakika bakiyor fiyat olarak da diger yorumcularin yarisi kadar.

ya ben Mars'a kahve baktırdım hep gelecek odaklı demiş bilemedim. Ama bir harf vermiş, bçyle biri ile ilişki demiş. Sordum kim diye, bildiğin biri, aklında olan bir ilişki dedi.Öyle biri yok ama. Acaba geçmiş insanın kafasını kurcalıyor ondan eskisi mi çıktı dedim, çünkü harf uyuyordu. Geçmişe dair sorular için katina denedim indirimde, o kişi ile tekrar ilişki yok dedi. Yani aklımda olmayan ve bilmediğim birini varmış gibi anlattı kahve falında, ben beğenmedim sanırım.

Bana da gelecek odaklı bakmış. Anda bir şey dememiş. O yüzden ben de begenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…