İstanbul'da Fal - Falcılar

bilgilendirmediğize göre herhalde dedikleri olamdı diye düşünyorum. ama buralara bakarsanız bizi de haberdar edin lütfen.

Enfal çok iyidi ama şuan yok..Bana herşeyi söylemişti evleneceğim adamın ismine kadar..Ulaşabilen söylesin lütfen
Canım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğim

Bana dedikleri oldu hatta saatini bile bildi ayrıca gidişatını çok iyi biliyor kişilik analizi çok iyi bence

Bana dedikleri oldu hatta saatini bile bildi ayrıca gidişatını çok iyi biliyor kişilik analizi çok iyi bence
Bende kişilik analizi yapmadı sadece bu vaadelerde felan dedi zaten çalışıyordum çok kısa konuştum net birşey diyemem o konuda sadece yazıcak dedi yazdı ve vaadesi tuttu

Lütfen bana da bu kişinin özelden bilgilerini atabilir misiniz? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. :)

Adres telefon bilgisi gönderebilir misiniz acaba size zahmet

Emine Akkaya ya fal baktıran var mı aranızda yorumlarınızı merak ediyorum. Ve bana önereceğiniz bir falcı

Kızlar bu yenibosna da fal bakan kişiyi hala bilen yok galiba demi. Eski sayfalarda var ama bulamadım bilgilerini...
Yenibosna bahçelievler bakırköy bu civarlarda özellikle evinde bakan falcılar varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…