İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar safiyeye baktırıp çıkanlar var mi. Bana cok olumsuz yorum yapti tarih verdi ama cok iddialıydı. Verdigi vadeleri gecte olsa tutuyor mu 😞
Safiye benim için harika, falcıları yıllarca talan ettim çok uzun süredir baktırmıyorum çok şükür ama 6 ay da 1 safiyeye baktırıyorum bizim enerjimiz tutuyordur belki ama yorumlarına en çok güvendiğim isim, tabi herkeste değildir mesela ben de enfali hiç beğenmedim ama arkadaşıma ne dediyse çıktı diyebilirim

Kızlar safiyeye baktırıp çıkanlar var mi. Bana cok olumsuz yorum yapti tarih verdi ama cok iddialıydı. Verdigi vadeleri gecte olsa tutuyor mu 😞
Bu arada beşiktaş safiyeden bahsediyorum ben sizin sorduğunuz o mu ?

Baska falci öneriniz var mi bu cok iyi dediğiniz. Tarot bana fal gibi gelmiyor sanki

Safiye benim için harika, falcıları yıllarca talan ettim çok uzun süredir baktırmıyorum çok şükür ama 6 ay da 1 safiyeye baktırıyorum bizim enerjimiz tutuyordur belki ama yorumlarına en çok güvendiğim isim, tabi herkeste değildir mesela ben de enfali hiç beğenmedim ama arkadaşıma ne dediyse çıktı diyebilirim
Evet o enerjimizin tuttuğunu nasil anlayacağız 🥹

Allah allah niye kinlendin bu kadar bi falcıyı övdüm diye falcı başkanı fal işleri müdürlüğünden onay alamadık tüh ya 🤣
[/QUOTyoo kinlenmedim dalga geçiyorum sadece :) komiksin konuştukça da saçmalıyorsun neyse nasıl olsa üyeliğin iptal edilir takıl sen kafana göre :))

Evet o enerjimizin tuttuğunu nasil anlayacağız 🥹
İşte bi kere baktırıp değerlendirmek gerekiyor ha 2500 e bakıyor bence aşırı pahalı ve o kadar da değmez ama ben zaten sene de 1 ve ya 2 kez baktırdığım için veriyorum ama yine de çok fazla.

Seba abla hem iskambil hem tarot bakıyor , iskambilde aklınızdaki kişi kimle napıyor sizle nolcak yazacak mı baskası var mı yok mu hersey cıkıyor , tarottada önce kendisi anlatıyor sonra soru sorabiliyosunuz , benim hakkında söyledikleri hep cıktı , erkek arkadasımın hastalıgından , onun ailesinin kaza yapmasına kadar , arkadasım baktırdı onun evlenip oğlu olcagını , baska bir arkadasımın kpcasının onu aldattığını hep böyle detay biliyor , biraz yoğun ama mesaj atarsanız size geri dönüş sağlıyor
Bilgisini bana atabilir misiniz lütfen

Galiba safiyenin dediği bir sey çıktı. Devamını bekliyorum 😄 hic aklima gelmeyecek bir sey soylemisti

Merhabalar yıldızname baktırmak istiyorum ama telefonla bakan iyi biri varmı tavsiye ediceğiniz

Arkadaşlar kadıköy ateş nasil baktirdiniz mi hic yüz yüze düşünüyorum da

Seba abla bence istanbul gördüğüm duyduğum baktırdığım en iyi fal bakan kişi , cafelere gidiyoruz bin lira veriyoruz 5 dk konusuyolar herkese aynı seyi söylüyorlar , seba abla detaylı detaylı göstere göstere bakıyor anlatıyor belki 40 dk sürüyor , gerçekleri duymak icin gidiyorum kendimi kandırmak icin değil açıkcası, biraz diğerlerine göre pahalı bakıyor ama en azından öğreneceğimi öğreniyprım sohbeti zaten bal gibi ilmine zaten hayranım , falcı arayanınız varsa bence mutlaka baktırın derim farkı görceksiniz, isteyen olursa telefon numarasını verebilirim
Merhaba, Numarasını alabilirmiyim?

Back
X