İstanbul'da Fal - Falcılar

minikdepresifcım cok sagol yaaa cnm vallahı cok makbule gectıı:))bıde telefonda bakıp bakmadıklarını fıyatını soyleyebılırsen cok sevınıcem..oncelıgım mercanı aramak olcak sence dogru secımmı:):18:

amin........cok guzel bı dua...

ermina ve rosels sızede geldımı tel noları,,benım msjım dolmak uzere,,gonderebılıcem ınsallah...

elmira 75 tl telefonda bakıyor (ben begendim)
emine hanım 20 tl telefon konusunu bilmiyorum(begenmedim)
mercan hakkında hiç bir bilgim yok. ama sanırsam 100 tl

Amin canım, hepimizin içindekileri kaleme dökmüşün!!!

ayrıca fal işi 6.his meselesi geleceği allahtan başka kimse bilemez allahın gücüne gider tamam bazen biliyolar hayretler içersinde dinliyoruz ama ben her faldan sonra allahım günah yazma der af dilerim Bu tarz falcılar büyüde yapar allah muhafaza yanına falan gitmem ben

Arkadaşlar iranlı meryem in telefonunu bilen varmı?
şahane dediğiniz falcıları lütfen özele arkadaşlar tam depresyonun dibindeyim terapiye ihtiyacım vaaaaaaaaaaaar(5:

arkadaslar, elmira yi cok begendim
diyebilirim ki simdiye kadar baktirdiklarim icinde en iyilerden
selma toprak la kapisir benim gozumde
zor bilinebilecek seyleri dahi soyledi elmira.
her ikisine de helali hos olsun benden taraf aldiklari
ikisi de gelecekle ilgili ayni tarihleri isaret ettiler ve ayni seyleri soylediler.
cikarsa paylasacagim ve bir muddet fal baktirmamayi dusunuyorum insallah
derim ki elmira ve selma toprak denenebilir.. ikisinde de en cok sevdigim sey su oldu : ben boyle diyorum ama allah bilir, kesin diyemem dediler.. cok samimi her ikisi de. rahatlamis hissettim ikisinden sonra da.
her ikisinin de gecmis ve mevcut durumla ilgili soyledikleri seylerin 10 da 9 u dogruydu. insallah gelecekle ilgili de yanilmamislardir.
her ikisine de 75 tl verdim ve telefonda baktirdim, ilgilenenlere. :)
her ikisine de puanim 9

geçen hafta işle ilgili bir konu vardı ve bu hafta belli olacaktı:

sordum, emine hanım olmayacak dedi, henüz daha bi değişim yok bekle dedi,
elmira ise olacak ama 1 ay sonra dedi.

net sonuç bugün geldi: olumsuz...

emine hanım daha tutarlı çıktı bu durumda...bilginize...

cok yardımcı oldun tatlım ya bende elmırayı veya mercanı arayayım dıyodum elmırayı arayayım ınsallah guzel seyler soylep her daımmı musaıtmı bakmak ıcın neler soruyo?

kafam karıstı sımdı

kusura bakmayın ama oha diyorum ya bi fala 75tl verinirmi bu falcılar medyumlar böyle böyle zengin oluyo ben kesinlikle vermem çok uçuk bi miktar çok büyüdü gözümde 30 a kadar veririm fazlası katiyen vermem

eee probably dedikleri çıktımı neleri bildi mesela sana sorumu soruyor nasıl bakıyor kısamı konuşuyor ben olsam 75 tl ye 2 saat kapatmam telefonu

peki cnm olguya gitmişmiydin gittiysen o ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…