arkadasim daha iki gun once bizle kavga ettin ya cikacak dedi de cikmadi dedik diye, niye duymadim diyorsun? :)) ona olan sevgini ve guvenini anliyorum ama tarafsiz yaklasmaya calis lutfen olur mu.. bak biri selma icin sarlatan demis, hic orali olmadim, bana ne :) bence superdi, baskasina gore sarlatan olabilir..
Slm arkadasım azeri Elanit den baska arkadas bahsetti ama adını bilmiyordu. ben baktırmış biri olarak şunu söyleyebilirm evet evi pis, kendisi ürkütücü ama Allah için kadın gercekten biliyor. ben çok ürktügümden numarasını almamıştım yanımdakilerde almamıştı ama, gecenlerde beraber gittigim arkadaslardan biriyle konusurken sordum hatırlıyormusun diye evet gitsem bulurum dedi yani evinden bahsediyorum. burdaki arkadaslara söz verdim o gidip numarasını alır almaz sizlere verecegim. ben gidermiyim sanmam!! bi tuhaf görüntüsü varitmeye . ama sizler giderseniz belki toplu halde bende gelebilirm:)
Arkadaslar Emine hanımın bana baktıgı falın tamamen tersinin cıkmasından sonra mercan sayhana telefonda baktırmıştım ve daha öncede yazdım o kadar cok falcıya gittimki sayısını unuttum diyebilirm. bana gercegi pat pat yüzüme karşı söyleyen mercan oldu ki haftası bile olmadan hiç aklıma gelmeyecek bir sekilde gercekleşti o yetmezmiş gibi anlattıgı gibi ilerliyor:) detayları yazarak sizleri sıkmak istemiyorum ama, kısa ve öz bana kimle nasıl nerde tanışcamı söyledi annesi yada babsı yabancı dedi yani melez ki baba yabancıymış!! yıldırım aşkı olcak ani bir sekilde nişan yada söz yapcaksınız dedi ve dün gece biz söz yaptık Allahım sonumuzu hayır eder inşallah ben cok mutluyum umarım hepiniz bu mutlulugu yasarsınız. ben onu aradıgımda daha yeni hayatımın sokunu yasamıştım sevdigim adam gizliden evlenmiş ve ben bunu mercan söyledi, daha o kadar detay varki gelde inanma.bana bunların hepsini telefonda söyledi bu nasıl bir yetenektir bilemiyorum. Emine dahil burda adı gecen gecmeyen falcıların hepsi onunla evlencegimi söylemişti maalesef üzülerek söylüyorumki cıkmadı.su an benim inandıgım iki kişi var oda Elmira ve Mercan. tesekkürler handekuka iyikide verdin bana numarasını..
Telefonunu bulursanız ve bizle de paylaşırsanız çok sevinirim... Gitmeye cesaret
eder miyim bilmem. Ama başka çözüm yolu da var, bi kafeye davet ederiz, orada bakar... Telefonunu bulalım da çözümü de üretiriz :)
Demokraside çareler tükenmez
Tebrikler çooook sevindim :) Allah tamamını erdirsin :)
Arkadaslar Emine hanımın bana baktıgı falın tamamen tersinin cıkmasından sonra mercan sayhana telefonda baktırmıştım ve daha öncede yazdım o kadar cok falcıya gittimki sayısını unuttum diyebilirm. bana gercegi pat pat yüzüme karşı söyleyen mercan oldu ki haftası bile olmadan hiç aklıma gelmeyecek bir sekilde gercekleşti o yetmezmiş gibi anlattıgı gibi ilerliyor:) detayları yazarak sizleri sıkmak istemiyorum ama, kısa ve öz bana kimle nasıl nerde tanışcamı söyledi annesi yada babsı yabancı dedi yani melez ki baba yabancıymış!! yıldırım aşkı olcak ani bir sekilde nişan yada söz yapcaksınız dedi ve dün gece biz söz yaptık Allahım sonumuzu hayır eder inşallah ben cok mutluyum umarım hepiniz bu mutlulugu yasarsınız. ben onu aradıgımda daha yeni hayatımın sokunu yasamıştım sevdigim adam gizliden evlenmiş ve ben bunu mercan söyledi, daha o kadar detay varki gelde inanma.bana bunların hepsini telefonda söyledi bu nasıl bir yetenektir bilemiyorum. Emine dahil burda adı gecen gecmeyen falcıların hepsi onunla evlencegimi söylemişti maalesef üzülerek söylüyorumki cıkmadı.su an benim inandıgım iki kişi var oda Elmira ve Mercan. tesekkürler handekuka iyikide verdin bana numarasını..
tüm simsekleri muhtemelen üzerime cekecegim ama yazmazsam dayanamam... bende elmira nin telini bu siteden aldim ve kendisini birkac kez baktirdim... beni hic görmeden telde bakti ve ben inanin sok oldum... beni uzakten yakindan tanimayan hic ama hic kimse benim özelime kadar yasadiklarimi bilip beni bana böyle anlatamaz...
dedikleri bana cikti, izne gelme olayim vardi ki kesindi bir mani olacak gelemeyeceksin dedi gene inanmadim ama son anda gercekten birseyler oldu ve ben izni iptal ettim... evle ilgii hic ama hic hesapta olmayan sorunlar yasayacaksin dedi ve öylede oldu bu ve bunun gibi bircok sey... haaa ama ona da söyledim ben insana yanilma payi veririm tabii ki her dedigi cikmayabilir ama o da zaten öyle diyor... bunun disinda isimle ilgili söyledigi bazi seyleri de yasadim ve asil konuyu bekliyorum o da olursa tamamdir...
ANLAYAMADIGIM ELMIRA ISTANBUL A GELELI 4 VEYA 4,5 AY KADAR OLMUS ÖNCESINDE IRANDAYMIS AILEVI SORUNLARINDAN DOLAYI PEKI ARKADASIM NASIL OLUYORDA 6 AY ÖNCESINDE FAL BAKTIRMIS OLUYORSUN! BUNU NEREDEN BILIYORSUN DERSENIZ BUGÜN ELMIRA YI ARADIM BIR ARKADASIMA BAKTIGI FALI CIKTI DIYE TESEKKÜR ETMEK ISTEDIM SITEDE YAZILANLARI SÖYLEMISLER O DA SASIRMIS DAHA GELELI 4 4,5 AY OLDU NASIL OLURDA 6 AY EVELINDEN BAKIM YAPMIS OLABILIRIM DIYE!
BEN KENDI ADIMA SADECE SUNU SÖYLEYEBILIRIM FAL ELEKTRIK OLAYIDIR INSANLAR YANILABILIRLER KI ELMIRA BANA GECEN KONUSMAMIZDA AYNI SEYI SÖYLEMISTI BAZI INSANLARIN ENERJISI TUTMAYABILIYOR SANA IYI BAKAN DIGERINE O KADAR IYI BAKAMIYOR OLABILIR DIYE... BEN MEMNUN MUYUM COOOOOKKKKK, ARKADASLARIM MEMNUN MU ONLARDA COOOOOKKK! BU SITEYE COK TESEKKÜR EDERIM CÜNKÜ ELMIRA YI DA EMINE ABLAYI DA OLGU YU DA SELMA ABLAYI DA BURADAN BULDUM VE GENEL OLARAK HEPSINDEN MEMNUNUM...
Emine abla ile Elmira bana ayni seyleri soyledi hem is hemde ask konusunda, var sen gerisini dusun..
Guzel paylasim, peki Emine hanimin soyledikleri ciktimi ?
Gelecekle ilgili 6 - 7 ay gibi bir süre verdi. Fakat simdi aklıma gelen bir sey o sıralarda resmi bir evrak bekliyordum onu sordum, hemen anladı zaten fakat ne olumlu ne de olumsuz bir sey demedi. Yani simdi anlıyorumki o saniyede sesindeki durgunluk olumsuz olacagı yonunde idi fakat o da insan o zaman benim moralimi bozmamak icin sunu bekliyorsun dedi lafı karıstırdı galiba baska konuya girdi. Gelecekle ilgili soyledikleri cıkmasa bile Emine hanım'ın ki icimden bir ses cıkacak diyor. Cunku cok mantıklı ben 20 tl'mi sonuna kadar helal ediyorum.
Ornegin benim eskisi baska bir ülkede ya da sehirde su an tak dedi onu soyledi. Onun bir arkadası var su an gorustuklerini bilmiyorumdum fakat tak dedi benimkinin ismini değil onun su isimde arkadası var falan diye anlattı.
Fakat o sırada benim hic bilgim olmayan bir yuzuk isi var sallantıda bir de bebek olayı var dedi. Allah allah dedik. Meger Emine hanım telefonu kapattı 4 saat sonra telefon aldık bir bebek olayı evlilikten once olan ve hala o yuzuk sallantıda....((((( Ama telefonda bakmasına ragmen cok yakın davrandı ve 20 tl'ye bende simdi Elmira ve Selma Toprak arasında kaldım 75 tl çunku bunun yerine 3 kere gider Emien hanıma yuzyuze baktrabilirim hatta bu cmtesi icin ondan randevu almak istiyordum ben ve bir kac arkadasım icin. Fakat sanırım bir kere de yolu goze alıp gidecegim.
aa cddenmii saoll cnmm benmm yaa çokk sewndmm bu haberee :)nasıl ulaşcam şimdi :))bnde kahwe falı bakıorumda bi kendme tutramıorumm off walla:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?