İstanbul'da Fal - Falcılar

Devamli baska birisiyle konusurken atlamani anlamiyorum. Senin anlamadigin konu cafe falcilarinin kalitesinin dusuk olmasi. Bunu burda bir cok deneyimli kiside soyler. Sana cikmamis olabilir Emine veya Elmira.. ama cikanlarin orani cok, bak bu yuzden insanlar telefon numaralarini hala istiyorlar.. buda kalitelerinin ne seviyede oldugunu yeterince gosteriyor zaten. Senin adina uzuldum, baska falcilarla frekansin tutar umarim..

Telefonunu bulursanız ve bizle de paylaşırsanız çok sevinirim... Gitmeye cesaret
eder miyim bilmem. Ama başka çözüm yolu da var, bi kafeye davet ederiz, orada bakar... Telefonunu bulalım da çözümü de üretiriz :)
Demokraside çareler tükenmez

Arkadaslar Emine hanımın bana baktıgı falın tamamen tersinin cıkmasından sonra mercan sayhana telefonda baktırmıştım ve daha öncede yazdım o kadar cok falcıya gittimki sayısını unuttum diyebilirm. bana gercegi pat pat yüzüme karşı söyleyen mercan oldu ki haftası bile olmadan hiç aklıma gelmeyecek bir sekilde gercekleşti o yetmezmiş gibi anlattıgı gibi ilerliyor:) detayları yazarak sizleri sıkmak istemiyorum ama, kısa ve öz bana kimle nasıl nerde tanışcamı söyledi annesi yada babsı yabancı dedi yani melez ki baba yabancıymış!! yıldırım aşkı olcak ani bir sekilde nişan yada söz yapcaksınız dedi ve dün gece biz söz yaptık Allahım sonumuzu hayır eder inşallah ben cok mutluyum umarım hepiniz bu mutlulugu yasarsınız. ben onu aradıgımda daha yeni hayatımın sokunu yasamıştım sevdigim adam gizliden evlenmiş ve ben bunu mercan söyledi, daha o kadar detay varki gelde inanma.bana bunların hepsini telefonda söyledi bu nasıl bir yetenektir bilemiyorum. Emine dahil burda adı gecen gecmeyen falcıların hepsi onunla evlencegimi söylemişti maalesef üzülerek söylüyorumki cıkmadı.su an benim inandıgım iki kişi var oda Elmira ve Mercan. tesekkürler handekuka iyikide verdin bana numarasını..

Tebrikler çooook sevindim :) Allah tamamını erdirsin :)

tamam cnm söz elimden geleni yapcam.. evet bak onu hiç düşünmedim evet güzel fikir hele bi numarasını bulalılm da:)

kızlar birisi banada elmiranin numarasinı gonderebilirmi bir kac gun ıcınde ıstanbula gıdıcem denemek ıstıyorum ... lutfen sesıme kulak verın acıl elmiranın numarasını gonderebılırmısınız sevıyorum hepınızı :)))

tebrikler arkadasım allah tamamına erdırsın ... hersey gonlunce olur ınsallah sevgılerrr ...

Cnm ben Elmiraya gidince türkcen güzel demiştim, bana da demişti 4 aydır burdayım uzun bi süre İrandaydım dye. insanların ekmegi ile oynamak doğru değil sonucta gördüğüm kadariyla iki küçük cocugu var. yapılmamış bir seyi yapılmıs gibi göstermenin yanlış olduğu konusunda sana tamamen katılıyorum..

Emine abla ile Elmira bana ayni seyleri soyledi hem is hemde ask konusunda, var sen gerisini dusun..

cnm özelden yazamıyorum msj hakkım yeterli değil. elmiranın da söylediği bir kac sey cıktı, dilerim diğer söyledikleride cıkar. zaman var cünkü beklemem lazım.cıkarsa yada cıkmazsa paylasırım sizlerle.

Canim oncelikle senin adina cok sevindim, umarim allah tamamini erdirir.. bu arada aklima birden geldi paylasiyim istedim. Elmira sevgilimin yabanci oldugunu bildi, hac gozukuyor dedi. Birden bi kadin geldi aklima. Kadin falima bakmak icin degilde icinden geldigi icin bi kac sey soylemisti. Cok fazla egitim yapicagimi, (uc uni degistirdim sonuncusundayim cok sukur ) egitimimin okul sonrasindada devam edicegini ama kisa sureli olucagini soylemisti. Elmira'da boyle birsey soyledi. Ayrica o kadin yabanciya gidicek kizin ona gore diyipte espirisini yapmisti anneme. Bakalim kismet. Ama o kadin baktiginda henuz 15 yasinda filandim aradan gecti bir suru sene ve ayni seyleri ikinci kez duyuyorum.. cok enteresan geldi bana bu durum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bakalim.

ben forumu bıraz daha ıncelıyım de kıme gıdecegıme oyle karar verıım en ıısı :)
canım bu mercanın telefonunu nasıl bulabılırım ve kaca bakıyor ?

Bu forumdan öğrendiklerim :)

1 - Kafe falcılar ile diger falcılar gercekten farklı oluyor

2 - Sürekli fal baktırmak bir şekilde olacakları etkiliyor

3 - Her falcının elektiriği herkes ile aynı olmuyor

4 - Fakat muhakkak her baktırdığımız falcı en azından şimdiki zaman, geçmiş ya da gelecek için söyledikleri 1 tek şey olsa bile tutuyor.

5 - Bazı falcılar direkt 3 harfli vasıtası ile söylüyor, bazıları gerçekten beyin okuyor (ki bu inanılmaz bir yetenek), bazılarıda müşterilerin yaşı, tipi vb. özelliklerden fal baktıranın duymak istediği şeyleri söylüyor ( genel de kafe falcıları hepsi değil tabiki de istisnalar kaideyi bozmaz).

Bu konuyu okumaya başladığımda Kasım ayı idi sanırsam ilk Gül'e gittim, sonrası Rita, Mona Lisa (Güler)Yiğit, symbol Nihal, Telefonda Emine Hanım, Symbol Tarık, Roza (Tasulanın Kızı). Konuyu okumadan önce Pen cafe Yeter

Sıralamam

Geçmişi bilenler (en iyi den en kötü): Gül, Emine Hanım,Tarık, Nihal, Roza, Güler, Yiğit, Yeter

Şu anı bilenler: Emine Hanım, Nihal, Roza, Gül, Yeter, Güler

Esas oğlanı herşeyi ile bilenler (burcundan tutta kaşının şekline kadar): Nihal, Roza, Rita

Gelecegi bilenler: İlk yetere gitmistim o bildi Yeter, Gül, Rita (is konusunda sorunlar olacagını)

Esas oğlanın arayacagı zamanı tutturamayanlar: Gül, Güler, Roza diğerleri daha uzun zaman soyledi

İsim ad adres bilenler yani medyum gibi: Emine Hanım, Gül, Nihal, Roza

Benim favorim ise Emine hanım fakat 2 sene evvel tesaduf Taksimde Gülere baktırmıstım bu sene değil imkansız birseyi bilmisti ve esas oğlan 1 hafta sonra aramıstı tabi ben ondan sonra 2 defa gittim gaza gelip bir keresinde bana 2 saat sonra arayacagını soyledi 18 aydır ne arayan var ne soran:)))))

Fakat Emine hanım bana telefonda baktı 2 ay oldu sanırım en buyuk favorim o ama telefona ragmen (beyin okuyor desek bile bir insana bu imkansız bana gore, eger okuyorsaki inanın 20 tl cok dusuk bir ucret o zaman) birde yuzyuze baksa nasıl olurdu tahmin edemiyorum.

Gene uzun yazdım kusura bakmayın.

Guzel paylasim, peki Emine hanimin soyledikleri ciktimi ?

Guzel paylasim, peki Emine hanimin soyledikleri ciktimi ?

Gelecekle ilgili 6 - 7 ay gibi bir süre verdi. Fakat simdi aklıma gelen bir sey o sıralarda resmi bir evrak bekliyordum onu sordum, hemen anladı zaten fakat ne olumlu ne de olumsuz bir sey demedi. Yani simdi anlıyorumki o saniyede sesindeki durgunluk olumsuz olacagı yonunde idi fakat o da insan o zaman benim moralimi bozmamak icin sunu bekliyorsun dedi lafı karıstırdı galiba baska konuya girdi. Gelecekle ilgili soyledikleri cıkmasa bile Emine hanım'ın ki icimden bir ses cıkacak diyor. Cunku cok mantıklı ben 20 tl'mi sonuna kadar helal ediyorum.

Ornegin benim eskisi baska bir ülkede ya da sehirde su an tak dedi onu soyledi. Onun bir arkadası var su an gorustuklerini bilmiyorumdum fakat tak dedi benimkinin ismini değil onun su isimde arkadası var falan diye anlattı.

Fakat o sırada benim hic bilgim olmayan bir yuzuk isi var sallantıda bir de bebek olayı var dedi. Allah allah dedik. Meger Emine hanım telefonu kapattı 4 saat sonra telefon aldık bir bebek olayı evlilikten once olan ve hala o yuzuk sallantıda....((((( Ama telefonda bakmasına ragmen cok yakın davrandı ve 20 tl'ye bende simdi Elmira ve Selma Toprak arasında kaldım 75 tl çunku bunun yerine 3 kere gider Emien hanıma yuzyuze baktrabilirim hatta bu cmtesi icin ondan randevu almak istiyordum ben ve bir kac arkadasım icin. Fakat sanırım bir kere de yolu goze alıp gidecegim.

Anladim, henuz zamani var.. ama arkadasiniz icin uzuldum.. gercekten agir bir durum . Sevgilisi erkek adamsa evlenir heralde, gercekten sinirlerim bozuldu simdi :/ .. ya bizde sorunumuz var diye geciniyoruz ha, umarim kisa zamanda cozerler bu olayi.

aa cddenmii saoll cnmm benmm yaa çokk sewndmm bu haberee :)nasıl ulaşcam şimdi :))bnde kahwe falı bakıorumda bi kendme tutramıorumm off walla :):)

gunde 2kısıye bakıcam yazmıstı ama 10kısıye falan bakıyor,ben sıraya gırdımmı onu bıle bılmıyorum soyledım ama yazdımı bılmıyorum daha dogrusu..nıckı sevalim ama nası bulacaksın bılmıyorum ben burada yenıyımde anlamıyorum cok fazla..benım yorum yaptıgım topıclerı gorebılıyosan oradan bulabılırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…