Arkadaslar Emine hanımın bana baktıgı falın tamamen tersinin cıkmasından sonra mercan sayhana telefonda baktırmıştım ve daha öncede yazdım o kadar cok falcıya gittimki sayısını unuttum diyebilirm. bana gercegi pat pat yüzüme karşı söyleyen mercan oldu ki haftası bile olmadan hiç aklıma gelmeyecek bir sekilde gercekleşti o yetmezmiş gibi anlattıgı gibi ilerliyor:) detayları yazarak sizleri sıkmak istemiyorum ama, kısa ve öz bana kimle nasıl nerde tanışcamı söyledi annesi yada babsı yabancı dedi yani melez ki baba yabancıymış!! yıldırım aşkı olcak ani bir sekilde nişan yada söz yapcaksınız dedi ve dün gece biz söz yaptık Allahım sonumuzu hayır eder inşallah ben cok mutluyum umarım hepiniz bu mutlulugu yasarsınız. ben onu aradıgımda daha yeni hayatımın sokunu yasamıştım sevdigim adam gizliden evlenmiş ve ben bunu mercan söyledi, daha o kadar detay varki gelde inanma.bana bunların hepsini telefonda söyledi bu nasıl bir yetenektir bilemiyorum. Emine dahil burda adı gecen gecmeyen falcıların hepsi onunla evlencegimi söylemişti maalesef üzülerek söylüyorumki cıkmadı.su an benim inandıgım iki kişi var oda Elmira ve Mercan. tesekkürler handekuka iyikide verdin bana numarasını..
Arkadaslar Emine hanımın bana baktıgı falın tamamen tersinin cıkmasından sonra mercan sayhana telefonda baktırmıştım ve daha öncede yazdım o kadar cok falcıya gittimki sayısını unuttum diyebilirm. bana gercegi pat pat yüzüme karşı söyleyen mercan oldu ki haftası bile olmadan hiç aklıma gelmeyecek bir sekilde gercekleşti o yetmezmiş gibi anlattıgı gibi ilerliyor:) detayları yazarak sizleri sıkmak istemiyorum ama, kısa ve öz bana kimle nasıl nerde tanışcamı söyledi annesi yada babsı yabancı dedi yani melez ki baba yabancıymış!! yıldırım aşkı olcak ani bir sekilde nişan yada söz yapcaksınız dedi ve dün gece biz söz yaptık Allahım sonumuzu hayır eder inşallah ben cok mutluyum umarım hepiniz bu mutlulugu yasarsınız. ben onu aradıgımda daha yeni hayatımın sokunu yasamıştım sevdigim adam gizliden evlenmiş ve ben bunu mercan söyledi, daha o kadar detay varki gelde inanma.bana bunların hepsini telefonda söyledi bu nasıl bir yetenektir bilemiyorum. Emine dahil burda adı gecen gecmeyen falcıların hepsi onunla evlencegimi söylemişti maalesef üzülerek söylüyorumki cıkmadı.su an benim inandıgım iki kişi var oda Elmira ve Mercan. tesekkürler handekuka iyikide verdin bana numarasını..
Arkadaşlar herkes olgununda emine ablanında çok iyi fal baktığını söylüyor fakat ikiside bana taban tabna zıt şeyler söylediler hangisine inanım hangisinin falları gelcek yorumları size daha çok çıktı yorumlara bakıyorumda herkese ikiside aynı şeyleri söylemişler bir benmiyim ikisinde farklı yorum yaptığı ya çok üzülyrm:18:
benım de gelmıyordu ama herkes gıtmıs eksık kalmayayım dedım....bırde bı kuş aklıma girdi
kızlar bunlar hangi cafe hangi adres veya numara özelime gönderirmisiniz lütfennnnn;
Emine Hanım, Gül, Nihal, Roza
tamam cnm söz elimden geleni yapcam.. evet bak onu hiç düşünmedim evet güzel fikir hele bi numarasını bulalılm da:)
kızlar bana ELMİRA MERCAN ve OLGU nun cep numarasını özelime yollayın lütfennn..ayy ortalık kahinlerden geçilmiyor
Devamli baska birisiyle konusurken atlamani anlamiyorum. Senin anlamadigin konu cafe falcilarinin kalitesinin dusuk olmasi. Bunu burda bir cok deneyimli kiside soyler. Sana cikmamis olabilir Emine veya Elmira.. ama cikanlarin orani cok, bak bu yuzden insanlar telefon numaralarini hala istiyorlar.. buda kalitelerinin ne seviyede oldugunu yeterince gosteriyor zaten. Senin adina uzuldum, baska falcilarla frekansin tutar umarim..
atlamak degil ki bu yaptigim, duzeltme. emine yle ilgili olumsuz yargilari ben beyan ettigim icin (sanirim en cok ben) , soylediklerine de cevap veriyorum. hem bu sefer ki tam duzeltme. hic duymadim emine nin cikmadigini yazmissin, oysa biliyorsun defalarca soyledigin gibi atlamistim :) yani ben dahil cikmayanlar var.. herkesin bilgisine. yine de tutturma yuzdesi yuksek. elmira hakkinda en ufak bir yorumum olamaz cunku baktirmadim henuz. frekans meselesine gelince evet bence en onemlisi o, bak seninle de tutmadi mesela. :)
hic cikmadigini degil cikanlarda cok dedim, merak etme en iyi falciyada gitsen illaki cikmayan olucak. Elektirik meselesi ve insanlarin kendi kaderlerini bir sekilde degistirebildiklerini biliyorum dualarla.. Alin burdan yakin simdi bu konuyada merak salinicak
Bende rica edebilirmiyim telefonları özel mesajla lutfennnnn:))
Arkadaslar lütfen elmira mercan ve Emine hanımın telefonlarını bilenler göndersin kimseden mesaj yok( benimde özel mesaj hakkım yok (
hic cikmadigini degil cikanlarda cok dedim, merak etme en iyi falciyada gitsen illaki cikmayan olucak. Elektirik meselesi ve insanlarin kendi kaderlerini bir sekilde degistirebildiklerini biliyorum dualarla.. Alin burdan yakin simdi bu konuyada merak salinicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?