İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bunlar hangi cafe hangi adres veya numara özelime gönderirmisiniz lütfennnnn;

Emine Hanım, Gül, Nihal, Roza

yani içime su serpildi diye yorum yapmadan geçemiycemm :)) hay Allah senden razı olsun brcumm :))
emine bana bnim hoşuma gitmiycek seyler söledi, elmira olgu da tam tersi ben isterim ki elmiranın dedikleri olsun çünkü çok güzel seyler söledi mantıklı düşünümnce evet olabilir diyorsun ama emine hanım benim ciddi anlamada moralimi bozdu :)) ama senin su msjını okudum yaa ohhh beee diyesim geldi.. inşallah hersey gönlünce olur ,

bana da telefonunu yazabılırmısın rıcaetsem brcum?cok merak ettım...mesaj hakkım yok benım

yanlız değilsin bu konuda merak etme :) bana da taban tabana zıt seyler sölediler bekleyip görecez artık :)

Arkadaslar ben dun gozumu kararttım ve Olguya gıdıcem dedımkı,,aradımda ama 2gun sonra musaıt olabılecekmıs kucuk bır rahatsızlık gecırmısde.
Boyle olunca forumda bıraz daha gezınme fırsatı buldum ve sankı kararım degıstı gıbı..Oncelıkle brcumun yazdıklarına cok sasırdım(hayırlı olsun buarada) ve buyuzden Mercanın nosunu, ıkıncı olarak ıse Elmıranın, son olarak da emıne hanımın nosunu ısteyebılırmıyım sızlerden? benım mesaj hakkım yok lutfen sızler bana ozelden mesaj atın..bu falcılar telefonda da bakıyor sanırım degılmı?

kızlar bana ELMİRA MERCAN ve OLGU nun cep numarasını özelime yollayın lütfennn..ayy ortalık kahinlerden geçilmiyor

bizim komşunun kızıda güzel fal bakıyor olmuşuda söylüyor ..dediğide çıkıyor.. bu cumartesi yine gelicek baktırayım yine

valla sinir sistemimi bozdunuz forumda isimler söz konusu dolaşıyo ama ne adres var ne mekan ne bişey aaaaaaa oklavalı smeilim nerde benim

kızlar bana ELMİRA MERCAN ve OLGU nun cep numarasını özelime yollayın lütfennn..ayy ortalık kahinlerden geçilmiyor

olgununkı bende var ama ozel msj yazamıyorum bıraz beklemen lazım bugun doldurunca atarım,,dıgerlerını bende merakla beklıyorum...elmıra mercan ve emıne hnm

atlamak degil ki bu yaptigim, duzeltme. emine yle ilgili olumsuz yargilari ben beyan ettigim icin (sanirim en cok ben) , soylediklerine de cevap veriyorum. hem bu sefer ki tam duzeltme. hic duymadim emine nin cikmadigini yazmissin, oysa biliyorsun defalarca soyledigin gibi atlamistim :) yani ben dahil cikmayanlar var.. herkesin bilgisine. yine de tutturma yuzdesi yuksek. elmira hakkinda en ufak bir yorumum olamaz cunku baktirmadim henuz. frekans meselesine gelince evet bence en onemlisi o, bak seninle de tutmadi mesela. :)

hic cikmadigini degil cikanlarda cok dedim, merak etme en iyi falciyada gitsen illaki cikmayan olucak. Elektirik meselesi ve insanlarin kendi kaderlerini bir sekilde degistirebildiklerini biliyorum dualarla.. Alin burdan yakin simdi bu konuyada merak salinicak

evet mesela............:)

evet mesela :)) ben de inaniyorum buna. dua kaderi etkiler ve degistirir ama dua etmek de nasiple.. her sey nasiple en nihayetinde. allah kaderimize guzel seyler yazmis oldun insallah. sen, ben, herkesin kaderine guzel gorecekler yazsin. herkes ruh esini bulsun, huzur icinde yasasin, iyi islerde calissin, bol paralar kazansin, saglikli olsun, sevdiklerinin acisini zamansiz gormesin insallah! aminnnnnnnnnnn yarabbel alemin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…