cnm bişey sorucam ben olgunun dediklerine cok inanmıstım genelde tutarlıydı sende gelecek blemedimi
sölediklerine daha zaman var ama özel hayatımdaki gelişmelerle ilgili elmira ve emine hnmdan farklı bişiler anlattı(ki imkansızdı anlattıkları olgunun...)
sonra 3üde bana esas oğlanın içinde olmadığı "aynı tuhaf sonu" çizdi.
umarım hepsi bu sonda haklı çıkar. nasıl olduğunun önemi yok...beni mutlu etsin huzur versin ve gerçekleşsin yeter...
kısacası oldu/olmadı diyemiyorum. bekliycez görcez:76:
sölediklerine daha zaman var ama özel hayatımdaki gelişmelerle ilgili elmira ve emine hnmdan farklı bişiler anlattı(ki imkansızdı anlattıkları olgunun...)
sonra 3üde bana esas oğlanın içinde olmadığı "aynı tuhaf sonu" çizdi.
umarım hepsi bu sonda haklı çıkar. nasıl olduğunun önemi yok...beni mutlu etsin huzur versin ve gerçekleşsin yeter...
kısacası oldu/olmadı diyemiyorum. bekliycez görcez:76:
imkansız derken bilinmesi zor bişeymiydi cok salladımı yaaaaaaaaa ümitlerim suya düşmek üzereee=)
imkansız derken bilinmesi zor bişeymiydi cok salladımı yaaaaaaaaa ümitlerim suya düşmek üzereee=)
olgu, olması imkansızın ötesinde bi senaryo yazdı...zaten de bu marjinal hikayeyi olgu hariç kimse yazamadı henüz...:)
verdiği zamana daha var ama bence İM-KAN-SIZ!
ama sonuç enetersan şekilde hepsinde aynıydı...
umudunu kırma ltfn, bende başarılı olmadı diye sende de olmayacak değil ya...görüyosun herkesin aldığı geri dönüş ve elektrik farklı oluyo...
sadece elmiranın olacak dediği iş konusu çok hızlı olumsuz sonuçlandı. ama sora düşündüm orda da başka bi tuhaflık var, bana 1 ayın var dedi ki bu hepsinin verdiği tarihe çok da ters değil...yani başka bişiden mi bahsediyodu acaba die düşündüm.
bi de şekerim, adı üstünde FAL! bu insanlarda bizim gibi bir Allah kulu. bir tek hisleri ve yetenekleri bizden farklı...
ve biz terapiye gitmek yerine umut ekiyoruz...umarım rüzgar biçmeyiz ve mutlu oluruz
Allah gönlüne göre, hayırlı olanı versin şekerim...
hoaaaaf, biri bana mercan'ın numarasını gönderebilir mi özelden? 75'e bırakmaz mı ki, 100 çok
Fal canavarı oldun sennn
ve selın cicim mesaj kutun doluuu
phesta cnm ben oncelıkle mercanı arıycam,,haberın olsun telefonuna ulastım..:90:
yani içime su serpildi diye yorum yapmadan geçemiycemm :)) hay Allah senden razı olsun brcumm :))
emine bana bnim hoşuma gitmiycek seyler söledi, elmira olgu da tam tersi ben isterim ki elmiranın dedikleri olsun çünkü çok güzel seyler söledi mantıklı düşünümnce evet olabilir diyorsun ama emine hanım benim ciddi anlamada moralimi bozdu :)) ama senin su msjını okudum yaa ohhh beee diyesim geldi.. inşallah hersey gönlünce olur ,
aynen ben de kahwe falı iyi bakıyorum ama kendime hayrım yok:))diyoalrum size toplaşalım bilenler bilmeyenlere baksın kahve bahane fal muhabbett parada cebimizde kalsın diye ama:=)) kimse ses cıkmıyor:))
senın ıcın ferahlasın o baska ama o zman bende sunu diyim elmıranın baktıgı falın tam tersı cıktı....hatta yasadıgım anda bıle tam tersını anlattııı...yanı sımdı bu elmıra koca forumda bı katreye bıde bana mı bakamadı....
kuş derken:) ayıp oluyor ama hem bence olgu gayet iyi işinde
olgunun prensıplı olması ıyı falcı oldugu anlamına gelmıyor maalesef...bırde su begenme olayları çok göreceli işte mesela eger falcı ayrı oldugunu bılemıyorsa ben ona falcı demem ben soracaksam eger e bız ayrıldık ne olur dıye o ıs faldan cıkar
allahtan bana denk gelmıyo bolelerı,bılıyolar genelde medenı durumumuolgu da ıcınde bulundugum durumu guzel tarıf ettı ama dedıklerı cıkmazsa hanı anı anlamak ıcın bır daha gıdılecek bırı degıl benım ıcın maalesef....
aklıma giren kuşş sen degılsın bebem hatırla git gel sonra gıdelım demıstınno kus fal canavarı oldu kannatlandı uctuu
bu maltepe'deki esmrece hatta kapkara olan serkan mıydı?
senın ıcın ferahlasın o baska ama o zman bende sunu diyim elmıranın baktıgı falın tam tersı cıktı....hatta yasadıgım anda bıle tam tersını anlattııı...yanı sımdı bu elmıra koca forumda bı katreye bıde bana mı bakamadı....
olgunun prensıplı olması ıyı falcı oldugu anlamına gelmıyor maalesef...bırde su begenme olayları çok göreceli işte mesela eger falcı ayrı oldugunu bılemıyorsa ben ona falcı demem ben soracaksam eger e bız ayrıldık ne olur dıye o ıs faldan cıkar
allahtan bana denk gelmıyo bolelerı,bılıyolar genelde medenı durumumuolgu da ıcınde bulundugum durumu guzel tarıf ettı ama dedıklerı cıkmazsa hanı anı anlamak ıcın bır daha gıdılecek bırı degıl benım ıcın maalesef....
aklıma giren kuşş sen degılsın bebem hatırla git gel sonra gıdelım demıstınno kus fal canavarı oldu kannatlandı uctuu
mercana gittin mi angel sen? bi de mercan konusunda yorumlarını alabilir miyiz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?