İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm bişey sorucam ben olgunun dediklerine cok inanmıstım genelde tutarlıydı sende gelecek blemedimi

sölediklerine daha zaman var ama özel hayatımdaki gelişmelerle ilgili elmira ve emine hnmdan farklı bişiler anlattı(ki imkansızdı anlattıkları olgunun...)
sonra 3üde bana esas oğlanın içinde olmadığı "aynı tuhaf sonu" çizdi.
umarım hepsi bu sonda haklı çıkar. nasıl olduğunun önemi yok...beni mutlu etsin huzur versin ve gerçekleşsin yeter...

kısacası oldu/olmadı diyemiyorum. bekliycez görcez:76:

imkansız derken bilinmesi zor bişeymiydi cok salladımı yaaaaaaaaa ümitlerim suya düşmek üzereee=)

aynı tuhaf son, ondan ayırıp mutlu olacağın başka bir ilişki gibi bişey mi?

bi de seni çok üzen konu iş hayatın hakkında mı özel hayatın hakkında mı? ve emine abla sen sormadan bu konuya değinmiş miydi?

imkansız derken bilinmesi zor bişeymiydi cok salladımı yaaaaaaaaa ümitlerim suya düşmek üzereee=)

olgu, olması imkansızın ötesinde bi senaryo yazdı...zaten de bu marjinal hikayeyi olgu hariç kimse yazamadı henüz...:)
verdiği zamana daha var ama bence İM-KAN-SIZ!

ama sonuç enetersan şekilde hepsinde aynıydı...

umudunu kırma ltfn, bende başarılı olmadı diye sende de olmayacak değil ya...görüyosun herkesin aldığı geri dönüş ve elektrik farklı oluyo...

sadece elmiranın olacak dediği iş konusu çok hızlı olumsuz sonuçlandı. ama sora düşündüm orda da başka bi tuhaflık var, bana 1 ayın var dedi ki bu hepsinin verdiği tarihe çok da ters değil...yani başka bişiden mi bahsediyodu acaba die düşündüm.

bi de şekerim, adı üstünde FAL! bu insanlarda bizim gibi bir Allah kulu. bir tek hisleri ve yetenekleri bizden farklı...

ve biz terapiye gitmek yerine umut ekiyoruz...umarım rüzgar biçmeyiz ve mutlu oluruz

Allah gönlüne göre, hayırlı olanı versin şekerim...

olgu, olması imkansızın ötesinde bi senaryo yazdı...zaten de bu marjinal hikayeyi olgu hariç kimse yazamadı henüz...:)
verdiği zamana daha var ama bence İM-KAN-SIZ!

ama sonuç enetersan şekilde hepsinde aynıydı...

umudunu kırma lutfen, bende başarılı olmadı diye sende de olmayacak değil ya...görüyosun herkesin aldığı geri dönüş ve elektrik farklı oluyo...

sadece elmiranın olacak dediği iş konusu çok hızlı olumsuz sonuçlandı. ama sora düşündüm orda da başka bi tuhaflık var, bana 1 ayın var dedi ki bu hepsinin verdiği tarihe çok da ters değil...yani başka bişiden mi bahsediyodu acaba die düşündüm.

bi de şekerim, adı üstünde FAL! bu insanlarda bizim gibi bir Allah kulu. bir tek hisleri ve yetenekleri bizden farklı...

ve biz terapiye gitmek yerine umut ekiyoruz...umarım rüzgar biçmeyiz ve mutlu oluruz

Allah gönlüne göre, hayırlı olanı versin şekerim...

tşk. ederim cnm saol seninde=))

senın ıcın ferahlasın o baska ama o zman bende sunu diyim elmıranın baktıgı falın tam tersı cıktı....hatta yasadıgım anda bıle tam tersını anlattııı...yanı sımdı bu elmıra koca forumda bı katreye bıde bana mı bakamadı....

mercana gittin mi angel sen? bi de mercan konusunda yorumlarını alabilir miyiz? :)

kuş derken:) ayıp oluyor ama hem bence olgu gayet iyi işinde

olgunun prensıplı olması ıyı falcı oldugu anlamına gelmıyor maalesef...bırde su begenme olayları çok göreceli işte mesela eger falcı ayrı oldugunu bılemıyorsa ben ona falcı demem ben soracaksam eger e bız ayrıldık ne olur dıye o ıs faldan cıkar

allahtan bana denk gelmıyo bolelerı,bılıyolar genelde medenı durumumuolgu da ıcınde bulundugum durumu guzel tarıf ettı ama dedıklerı cıkmazsa hanı anı anlamak ıcın bır daha gıdılecek bırı degıl benım ıcın maalesef....

aklıma giren kuşş sen degılsın bebem hatırla git gel sonra gıdelım demıstınno kus fal canavarı oldu kannatlandı uctuu

2. soru da sana gelsin. olgunun yakın tarih verdiği bir kehaneti var mı sana? yani haftaya kadar ortaya çıkacak birşey?

alla alla valla elmiranın sana bakamadığına cidden şaşırdım...gül için zamanında iyii bakıyor demiştin bende o zaman güle gittim gerçektende şu anı ıyı bilmişti fakat beni fal seansı anlamında tatmin edememişti..ama elmirayı beğeniceğini ümid ediyordum..yaa sen yada elmira o gün kapalı gününüzmüş demek..valla ben 75 lirayı ömrümde vermedğimden arkadaslarıma bile soyleyemedım yahuu ugrasırlar benle dıye ..o sebepdendir ki kendimii aça aça bitap halde gittim ve memnun kaldım..elmira senin tahlilini mi yapamadı yoksa yapsa bile dediklerimi olmadı!

selintortum ve sbb teşekkürler mercan'ın teli için

angel'cığım bir taş geldi sanırım:76: yok bulunsun hemen baktırmıcam mercan'a. belki daha sonra. bekle sen olgu'yu bekle bir süre. ben baktırdıktan 2 hafta sonra yok olmaz dediğim bir şeyi yaşadım, ondan 2 hafta sonra da diğerini. uzun zamandır baktığı çıkan tek kişi oydu. sonra tekrar gittim ve tekrar, tekrar, tekr.....

şu havalar düzelse de gönül yayları gevşese artık. içime kasvet çöküyor

phesta sağol yorumun için

mercana gittin mi angel sen? bi de mercan konusunda yorumlarını alabilir miyiz? :)

yok gıtmedım ona genelde telde baktırdılar sımdı belkı hatırlarsınn FUfuuukkk un mesajına alıntılıcaktım ama bulamadım mesajı ona da yazıyım ...

sımdı bır donem ekım kasım gıbı sanırımm bır gül furyası vardıı sonra dedıklerı cıkmayınca cogu arkadasa kı cıkanlar da var tabıı kııı,bır mercan furyası basladı....bızım kızlardan da baktıran oldu ama begenmedı baktıran arkadasımm neyse sonra bu mercan reklam amaclı bır cok uyelık aldı forumda sıte tarafından yakalandı ve yasaklandı...begenenler var falını ama ben ıyı falcı reklama gerek duyaz mantıgı ıle baktırmadım kendısıne...
sonra elmıra dalgası geldı,cok kısı baktırdı ben gene cekımser kaldım,baktıranlar begendı hatırladıgım bır katre bırde ben begenmedımm...eskı yorumlar sıtede var hala bana gecenın 12 bucuk unda baktı belkı bu yzuden bılemıyorum ama ne ısım,ne burc ,ne karekter,ne tıp 1 saat ugrastı ama olmadı anlattıgım gıbı secıcen dedıgı kısıyle evlılık dedı ama ben coktan baskasıyla baslamıstım o kısıyle gorusmedık bıle bır daha amaa kızlar begenıyorlar bılmıyorum belkı gununde degıldı bunu denemek ıcın o kadar parayı bır daha veremem acıkcası ama elmıra da emıne gıbı ıyı nıyetlı bırı bence ama emıne abla paragöz degıl mesela,samımı bır ınsan,güvenılır bır kadın...burda da yazdım elmıranın yerınde olsam benden o gunku fal parasını almazdım şanssızlık oldu belkıde bılemıyorum...

elmıraya baktırdıgım tarıhh cok daraldıgım bır andı ocak olabılır aralık sonu olabılır tam hatırlamıyorum ama aralık tı herhalde forumdan bulunabılır tarıhı ancak ben elmıraya o dönem son baktıranlardanım hanı 4 ay demıs ya ıste boylee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…